Prima, vaklui

Altijd denken in oplossingen

Geweldige vertrouwelijke service

Altijd goede service heel klantvriendelijk en vertrouwelijk.

Goede service, altijd duidelijkheid en openheid in kosten

Al jaren word ik ontzettend prettig geholpen, nog nooit voor onaangename verrassingen komen te staan en altijd vriendelijk geholpen.

Altijd meedenken en servicegericht

Altijd meedenken en servicegericht

Keurig geholpen

Ik ben naar tevredenheid geholpen.En kan een ieder een aanraden om een afspraak te maken bij D Spek.

goede service

al jaren langt klant, nog steeds tevreden.

Degelijk, Transport, goede kwailteit

Idem

super garage

altijd meedenkend

Aanbevelingswaardig

Betrouwbaar, snel bereikbaar en snelle service, prijs kwaliteit verhouding. Kortom zeer tevreden. Ooit zelfs werd er minder gerekend dan opgegeven (komt niet veel voor).

Ik ben al jaren een heel tevreden klant.sjapo gaat zo door

Altijd goede uitleg ..mee denkend Vriendelijk zeer klantgericht

Perfect meedenkend bedrijf

Ivm met gehandicapt kind hebben wij een rolstoel bus. En we worden altijd super geholpen zelfs als door ziekenhuis opname afspraak niet door gaat is dat geen probleem en kan ik hem na we weer uit ziekenhuis zijn altijd gelijk brengen. En alles word zo gemaakt dat bus altijd klaar is eind van de dag.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en meer dan tevreden over de service!

ze staan altijd klaar voor je en helpen professioneel weer op weg

probleem werd snel gevonden en opgelost. super service!!

Top bedrijf

Word altijd netjes geïnformeerd als er grote reparaties zijn en kom er toch alweer zo’n 30 jaar !!!!!

Goede en correcte service

Men denkt altijd mee en komt met goede oplossingen als er problemen zijn. En als fspraak is afspraak.

Gemoedelijk en betrouwbaar

Ouderwets goede dienstverlening

Alles gaat perfect.

Zie boven .

Altijd goed werk afgeleverd

Al jaren klant en wordt prima werk afgeleverd. Nooit kunnen ontdekken of iets niet klopt , altijd eerlijke reactie. Zo ook bij afspraak maken , de laatste paar keren krijg ik te horen dat t erg druk is en dat ik eerder moet afspreken. Hoop dat ze nog wel blij zijn met mij als klant want die houding mis ik wel.

Adequate afhandeling

Snelle reparatie, vakkundig personeel.

Netjes geholpen

Ik werd snel en netjes geholpen. Het was een vriendelijke monteur

Bij autobedrijf Spek hebben ze een topservice . Je kan online ook afspraken maken maar kom je er niet uit zoeken ze telefonisch voor een oplossing . Altijd behulpzaam! En goede eerlijke service

Zoals altijd is er hele goede afspraken te maken

We brachten de auto om 8 uur en konden hem om 11.30 uur alweer ophalen. Betrouwbaar, meedenkend en altijd bereid om te helpen.

Al jarenlang klant en altijd tevreden met de service en prijs!

Prettige communicatie en de service is uitstekend..

Harmanshoeve 7

2935 AT Ouderkerk aan den ijssel