Fijne garage met een goede service

Op internet een mooie Opel Insignia te koop zien staan. Na een telefoontje kon ik dezelfde middag al langs komen. De auto stond in een keurige showroom en was precies wat ik zocht. Na een mooie inruilprijs te hebben gekregen voor mijn vorige auto besloten tot de aankoop over te gaan. Ik kan Autobedrijf Uitwaard van harte aanbevelen voor een goede, betrouwbare nieuwe of occasion.

Tot zover heel positief.......

Heel goed tot nu toe, voor de toekomst heb ik dat ook

TOP

Ben heel tevreden .Hoop ook in mijn garantie tijd indien nodig ,goed geholpen te worden.

Uitstekend geholpen

Vandaag onze auto ingeruild. Fijne en eerlijke mensen om zaken mee te doen. Auto was perfect afgeleverdd. Aanrader!

Goede eerlijke service

Klantvriendelijk, behulpzaam en goede service

Goede en eerlijke garage

zeer correcte afhandeling

Uitwaard is een garage waar men met je meedenkt. Het motto lijkt daar "er is geen probleem zonder oplossing"

Goed, vriendelijk en adequaat geholpen

Voor het eerst een auto bij u gekocht. Deze werd op het afgesproken tijdstip keurig verzorgd afgeleverd. Autobedrijf Uitwaard is een aanrader!

Service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Uitstekend en vriendelijk geholpen en een luisterend oor gekregen.

goede service

wij zijn al meer dan 40 jaar klant bij dit bedrijf, de service is goed, het bedrijf is klantvriendelijk. vakmensen !

vriendelijk en je wordt altijd goed geholpen

nnn

We hadden een goede klik.

Het contact kwam betrouwbaar en vriendelijk over

Ben zeer vriendelijk geholpen,

Heb mijn auto ingeruild voor een prachtige ford mondeo.

Service is hier al jaren geweldig!

Ik kom al jaren bij garage Uitwaard en ben uitermate tevreden. Ik heb mijn 5de occasion gekocht intussen en doe ook mijn onderhoud bij Uitwaard. Top garage, kan niet anders zeggen

In 1 woord "PRIMA"

Niets aan toe te voegen.

Goed geholpen goede auto

Kundig eerlijk gezellig mooi bedrijf

Goed geholpen, harde maar eerlijk in onderhandeling. Mooi gezellig bedrijf en heb goed gevoel bij het bedrijf. Top

Eerlijk, prettig en met een goed gevoel hier een auto gekocht

Goed contact gehad via de telefoon waarbij mijn vragen netjes en snel werden beantwoord en opgelost. Prettige bezichtiging met een nette prijs voor mijn inruil auto. Helaas niet bij mij de buurt anders ging ik hier zeker ook heen voor het onderhoud.

Top service, Top bedrijf!

Half jaar geleden een Volvo V60 gekocht. Super geholpen door Toine en Wil. Ook tijdens de garantie periode een probleem opgelost, zonder discussie. Geweldig!

TOP services!

Top service!

Nette zaak, goede hulp

Hulpvaardig en komt afspraak na.

Super ervaring, wil is een vriendelijke vent en bied een super service. Auto is netjes afgeleverd, ik kom hier zeker een keer terug

Helemaal top

Prima mensen zeer behulpzaam

Transparant en klantvriendelijk.

Zowel het bedrijf als de mensen die er werken komen vriendelijk over en geven goede duidelijke informatie. Uiteindelijk tevreden mijn koop gesloten. Afhandeling correct en netjes.

Super, maar dat is altijd al zo.

Aangenaam verrast door de goede inruilprijs van mijn vorige auto.

Nijverheidstraat 7

4283 GW Giessen