Top service's bedrijf

Prima ontvangst in een corona safe bedrijf. Accurate afhandeling met gevoel voor de menselijke maat. Een traject met totale ontzorging op grond van wederzijds vertrouwen. En nu genieten!!

Prima ontvangst, duidelijke afspraken en goede service!

Super Goed !

beste mensen, super blij met Uitwaard !!! Ik was geholpen door Wil. gisteren nieuwe outlander gekocht en super blij er mee. ik wil zeker adviseren Uitwaard ! vriendelijk en super klantgericht ! jammer dat er maar 5 sterren zijn, want ik zal alle 10 geven.

Top bedrijf

Ze doen alles om de klant tevreden te stellen,

Klantvriendelijk en gastvrij.

Gezellig ontvangen met een kopje koffie en vriendelijk personeel. Deal was snel gesloten.

Nog nooit teleurgesteld

Al vanaf mijn 18de kom ik bij 'Uitwaard'. De huidige oppermopper ken ik al van toen hij nog in de luiers liep. Een bedrijf waar ik familie, vrienden en kennissen met een gerust hart naar toe stuur. Nog nooit teleurgesteld geweest, soms kost het oplossen meer tijd dan gedacht, maar de oplossing komt er hoe dan ook. Vertrouwen en respect is wederzijds en dat merk je in het contact. Dochterlief had 3 dagen voor de vakantie de versnellingsbak stuk, woont niet hier in de buurt, geen klant. Maar de auto kon worden gebracht en was op tijd weer in orde. Dát maakt voor mij het verschil.

Top service en eerlijk en oprechte mensen

Wij worden altijd heel erg vriendelijk geholpen. Als er iets met de auto is, zullen ze hun eerlijke mening geven. Wij zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden. De service is goed en leveren erg degelijke goede auto's met een hele goede prijs en kwaliteit.

Alles was top geregeld, zoals altijd.

TOP!

Volvo XC90 gekocht. In topstaat afgeleverd, voor een gunstige prijs.

top

wij komen al jaren bij Uitwaard, altijd super goed geholpen en er word met je mee gedacht..

Super geholpen door Wil Scherff!!!!!!!!!!

Tot nu toe super geholpen bij het kopen van mijn Dodge Ram 1500. Over een paar dagen staat die klaar om hem mee te nemen. Eerlijk advies gekregen. Een echte aanrader dit garage bedrijf!!!!

Top bedrijf, vriendelijk en professioneel

Vandaag mijn prachtige auto mogen halen, helemaal gepoetst en in orde. Wat een service.

Fantastisch

Hele aardige medewerkers. Je wordt snel geholpen, houden zich aan de gemaakte afspraken, zeer vriendelijk.

Wat een prachtig familiebedrijf!

Wij hebben voor het eerst een auto ongezien op afstand gekocht, dus via het internet. Het contact via de mail was prima en wij hadden direct een vertrouwd gevoel bij dit bedrijf. Geen capsones zoals bij sommige officiële dealers maar gewoon en betrouwbaar. De service bij aflevering was prima. De auto stond fris gewassen klaar. De afhandeling ging snel en de volgende dag had ik het kentekenbewijs per post en de vrijwaring in de mail. Prima! Van dit soort familiebedrijven hebben we m.i. steeds minder maar ik houd er van. Kortom, Wil, een dikke pluim vanuit het hoge Noorden!

Prima geholpen

Goed geholpen.

duidelijk taal, goede prijs, snelle eerlijke afhandeling

duidelijk taal, goede prijs, snelle eerlijke afhandeling

Geweldig aardige mensen

Geweldig aardige mensen met een mooi bedrijf en die zeker hun vak verstaan. Gewoon eerlijk en in ongedwongen sfeer.

Al jarenlang een prima service

Zowel in de werkplaats als in de showroom vriendelijke en vakkundige mensen.

Top service!

Weer erg blij met jullie top service bij de aankoop van onze auto.

gewoon goed geregeld

de vraag was om een passende auto voor onze dochter te zoeken. daar zijn ze geweldig in geslaagd en dat voor een marktconforme prijs.

Vanaf het eerste contact een goed gevoel.

Prima geregeld bij Uitwaard. De aankoop en aflevering zijn allemaal prima verlopen. Geen poespas maar gewoon een degelijk bedrijf.

Goede service, fijn contact

Altijd goed en perfecte service

Gastvrij, netjes, goede info

Mijn zoon hier een leuk autootje gekocht. Prettig welkom, eerlijke info. Na de aankoop wordt nog gezegd, dat als er nog vragen zijn je altijd kunt bellen. Fijn dat je ook s avonds kunt afspreken in deze tijd. We hopen lang en veel plezier te hebben van deze aankoop!

Vriendelijke en efficiënte service.

Alles was snel en goed geregeld.

Fijne verkopers en houden een eerlijk verhaal

Nijverheidstraat 7

4283 GW Giessen