Professionele service

Professionele service en zeer goede samenwerking. Binnen een week had ik mijn auto afgehaald.

Keurig ontvangen en geholpen

Nette dealer, goed behandeld.

Heel vriendelijk en transparant

Ik heb een oude vw bus daar in onderhoud naar tevredenheid en onlangs een extra auto voor een scherpe prijs aangekocht.

Perfect geholpen vriendelijke mensen

snel en goed geholpen goede service en lekkere koffie

Zeer tevreden!

We zijn goed en snel geholpen. Alles naar tevredenheid verlopen!

Precies wat we zochten

Net een nieuwe auto gekocht bij Uitwaard. Goede communicatie per e-mail en telefoon. Komen afspraken na. Duidelijke uitleg. Zes maanden garantie geeft piece of mind.

Levering auto volgens afspraak. En 2 nieuwe banden als extra service. Goede prijs/kwaliteit

Top ervaring

Super aardige en vakkundige broers. Goed geholpen met geduld.

Fijn bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, prettige klantgerichte manier van zaken doen.

Super betrouwbare indruk achtergelaten

Fijne koopervaring. Duidelijke verwachtingen, duidelijke afspraken die gewoon worden nagekomen.

super bedrijf!

Vriendelijk, eerlijke prijzen (ook voor inruil), alles snel geregeld met de hoogst mogelijke klantenservice. Kortom, heel erg tevreden! Extra leuk dat het hier om een familie bedrijf gaat waar ieder zijn eigen rol in heeft. Dat is goud waard!

Prima en duidelijk

To the point!

Zeer betrouwbaar en vriendelijk

Waren op zoek naar een nette niet te oude auto en wilde een niet gebruikelijk auto inruilen. We vonden deze auto hier en er was direct een klik met de verkoper. Deed ons een mooi aanbod mbt koop en inruil. Proefrit was ook geen probleem en we hebben vandaag de deal gesloten. Zeer betouwbaar bedrijf met heel vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.

Service vriendelijk bedrijf!

Via Autotrack aankoop gedaan van een auto. Snelle reactie gekregen op verzoek voor proefrit en hartelijk hiervoor ontvangen! Na onderling overleg koop gesloten. Voor de levering nog 3 maal contact gehad over de voortgang. Prettige manier van communiceren! Helaas niet alles in 1 keer kunnen afronden....kan het garagebedrijf ook niets aan doen dat toeleveranciers vertraging oplopen.

al jaren een zeer vertrouwd adres

Al meer dan 10 jaar klant bij dit bedrijf en meerdere voertuigen daar gekocht. Alleen maar positieve ervaringen. De afspraken worden nagekomen, klantvriendelijk, service gericht, denken mee in oplossingen en mocht er een keer iets toch niet 100% blijken te zijn wordt dat z.s.m. opgelost. Omtrent vakkennis heb ik alleen maar positieve ervaringen. Eerst vaststellen wat er niet goed is en dat dan herstellen. Nette prijzen. Ik ben zelfs bereid verder te reizen om klant te kunnen blijven. Ga er eens lang en ervaar het zelf.

Top service, vriendelijk, meedenkend, behulpzaam.

Een top service, vriendelijk personeel en eigenaar, denken met je mee en zijn heel behulpzaam.

Prima alles was zoals afgesproken bij de verkoop

Goed ontvangen proefrit maken geen probleem afspraak goed nagekomen prima

Betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken

Fijn geholpen met het uitzoeken van de auto, denken goed mee wat een passende auto is. Duidelijke uitleg bij het afleveren van de auto.

zeer snelle goede services

erg vriendelijke betrouwbare mensen, die met je mee denken en helpen waar kan.

Betrouwbaar en correct autobedrijf

Op mijn verzoek heeft het Uitwaard een andere auto voor mij opgezocht om mijn huidige auto te vervangen. Binnen een week nadat mijn huidige auto ermee gestopt was is er een auto voor mij gevonden, nagekeken en rijklaar gemaakt. Gewoon goed geregeld. TOP bedrijf!

Zeer vriendelijk geholpen

en correcte en snelle afhandeling van de geleverde auto en rustig de tijd voor alles nemen

goed geholpen.

snel goed zaken gedaan

Positief, vriendelijk, tijd genomen voor ons en geen flauwekul eoromheen

Positieve ervaring, zijn vriendelijk te word gestaan, tijd genomen voor ons, geen verkopers flauwekul eromheen, afspraken nagekomen en nog wat extra gedaan (polijstwerk). Komt als vertrouwd adres over

Er is een zeer klantvriendelijke benadering. Er wordt rustig de tijd genomen voor uitleg. Er wordt geluisterd naar de klant. Wat gezegd/afgesproken is, wordt gedaan: een man een man, een woord, een woord.

Nijverheidstraat 7

4283 GW Giessen