SUPER!!

Had vrijdag afspraak gemaakt om te kijken bij Mazda 2 kon zaterdag ochtend gelijk terecht en hij donderdag stond die op de dam. Echt super service en erg vriendelijke geholpen.

Altijd netjes en vriendelijk geholpen

uitstekend

wij zijn super goed geholpen met het vinden van een auto.

Autobedrijf dat al jaren ons vertrouwen krijgt en verdient.

Zeer betrouwbaar, reëel en altijd eerlijk, bellen netjes op om vooraf te overleggen bij reparaties en de te verwachten kosten. We komen inmiddels al jaren bij deze garage. Men denkt goed mee met de klant, 100% aan te bevelen!

Prima zaak

Ik heb hier een tweedehands elektrische auto gekocht. Volgens mij zijn ze erg eerlijk geweest over alle (kleine) gebreken en de auto was ook eerlijk geprijsd. Service was zowel bij de testrit als bij het afhalen prima. Dat ze op maandag- en dinsdagavond open zijn is zeker een pre voor hardwerkende types. Het bod op mijn inruilauto viel wel wat tegen, dus die heb ik zelf los verkocht, voor ruim 15% meer dan zij boden.

Goed bedrijf

Vriendelijk en deskundige mensen. De afspraken zeer goed nagekomen en een eerlijke inruilprijs gekregen.

goede prijs kwaliteit verhouding

Deze garage is een aanrader.

Goed geholpen door fijne mensen.

Geen gladde verkooppraatjes, geen onzin verhalen. Heerlijk. Gewoon aardige mensen die doen wat ze zeggen. Auto is keurig afgeleverd. Tot dusver super tevreden.

Super mooie auto goede service

Leuk en prettig geholpen

Beste gerage in de streek

Goede kennis van auto,s. Altijd goede sery

Hele goede garage met top service

Hele goede garage met vriendelijke medewerkers en een fantastisch service!!

Goede service!!

Goede service Net bedrijf Komen hun afspraak na Wij zijn dik te vreden met onze nieuwe wagen

Altijd goed en betrouwbaar

Prima garage met deskundig personeel! Een betrouwbaar bedrijf waar ik al jarenlang kom en wat ik zeker kan aanbevelen

Ik werd goed geholpen door het vriendelijke personeel, de dingen die nog nagekeken moesten worden werden ook gedaan, en ben er tevreden de deur uitgereden.

Weer dik in orde

Correct, vriendelijk, vakkundig. Meer kan ik niet zeggen.Elke aflevering weer een mooie auto. Mijn complimenten voor Autobedrijf Uitwaard. Koos vondermans, Dussen

Professioneel en vertrouwd

Goed meegedacht door de verkoper wat voor soort auto dat ik wilde en dat is goed gelukt. Vakmensen en aardig.

Vakkundig en enthousiast

prima, zonder druk een prima auto gekocht, ook al is het geen nieuwe , je wordt wel behandels als iemand die een nieuwe koopt. dat is Garage uitwaard !!!!

Prettig en goed contact

Zeer tevreden!

Hartelijk, goede service, snelle afhandeling en nog een leuk cadeautje ook!

Top kwaliteit én vriendelijkheid.

De auto stond klaar bij aankomst voor de proefrit. Goede kwaliteit auto. Alle vragen werden ook goed ontvangen en er werd meegedacht. Geen druk of verkooppraatjes. Fijn zaken doen!

Super!

Vanmiddag mijn auto opgehaald (niet de eerste die ik hier heb gekocht). Altijd super geholpen, zowel met aanschaf andere auto als ook met onderhoud etc. Heel fijn persoonlijk contact, super tevreden!

Snel en professioneel geholpen

Een fijne nieuwe auto gekocht met een heel fijne service.

deskundig, klantvriendelijk, geduldig

Ik werd zeer goed geholpen en geadviseerd

Er vriendelijk en klant gericht.

Werden fijn geholpen, alle tijd word er voor je genomen. Uit eindelijk mooie prijs voor me inruil en een schitterende auto terug gekocht.

zeer goed

Dit autobedrijf is vertrouwd uitstekende servers Hartelijke mensen en sfeer

Nijverheidstraat 7

4283 GW Giessen