heel goed ervaren vriendelijk en positief.

goede ervaring met deze garage , mede de ervaringen van onze zoon zijn wij ook bij Uitwaard gaan kijken naar een andere auto. hebben de auto gekocht Toyota Aygo hebben besloten ook de auto bij Uitwaard klant te blijven . Super gewoon

Hele aardige mensen die je goed en snel helpen. Alles is snel en correct geregeld. Je gaat weer tevreden weg met een goed verzorgde auto. Ik ben zeer tevreden en blij met mijn aankoop. Bedankt!

Super service!

Wij hebben afgelopen week een auto gekocht bij Autobedrijf Uitwaard en we zijn heel erg tevreden zowel met onze mooie nieuwe auto als met de service. Echt een aanrader !

Prima service!

Al jaren een tevreden klant bij Uitwaard! Zowel in het onderhoud als aankoop van onze bedrijfsbussen altijd een prima service!

Al jaren lang vertrouwd, goed onderhoud en onlangs een nieuwe occasion gekocht, plus een top service!

Prima service!

Prima service. Aardige mensen. Zeker een aanrader.

Net autobedrijf

Heel netjes geholpen. Nette auto's.

Kwam op mij meteen over als eerlijk en vakbekwaam

Online een leuke auto gevonden en info gevraagd over de in te ruilen huidige auto. Er kwam snel een antwoord, zelfs in de avond, met een goede inruilprijs. De proefrit was snel geregeld en het gesprek erna was duidelijk. Weinig onderhandeling mogelijk, maar dat maakte het duidelijk en geen spelletjes. Ook de aflevering was goed. Snel geregeld. Alles lag en stond klaar. Alle vragen werden beantwoord en met een leuk presentje de showroom uit gereden in onze “nieuwe” bolide.

altijd vertrouwd en goed

Inmiddels al meerdere auto's bij Uitwaard mogen kopen, niet opdringerig en staan voor hun producten en bedrijf! Mocht er een tegenvaller zijn is er redelijkheid en billijkheid.

Super netjes geholpen

Alles is correct geregeld

Wordt altijd vriendelijke geholpen, er wordt meegedacht en je kan altijd terecht met vragen. Weer blij met een nieuwe auto :)

Eerlijk en no nonsens

Onze droom auto gevonden en nog vlak bij huis ook, een mooi bedrag gekregen voor onze oude auto en ook de nieuwe stond voor een goeie prijs te koop. Perfecte service

Plezierig contact, snelle service

Vanaf het begin tot het eind had ik een prettig contact en was er sprake van wederkerig vertrouwen.

Het is top.

Heel gastvrij en vriendelijk. Overdracht en duidelijke uitleg en instructinstructie, wordt tijd voor genomen. Afspraken worden nagekomen.

In ons gezin rijden we nu drie Uitwaard auto’s, dus veel ervaring met de service die zij leveren. Steeds op en top persoonlijk, correct in naleving van afspraken en betrouwbaar.

Top bedrijf

Opdracht perfect uitgevoerd zeer tevreden vriendelijk ontvangen en behandeld

Zeer tevreden over het prettige verloop van de aankoop van een auto. Het kan dus toch!

Bij autobedrijf Uitwaard voel je je gelijk op je gemak. Geen opdringerige verkopers. Afspraken worden 100% nagekomen. Zelfs meer dan dat, zonder erom te vragen werd voor aflevering de distributie en waterpomp vervangen. Twee nieuwe bandjes waren van Vredenstein en geen budget merk. Zes maanden Bovag garantie, nieuwe APK en geen vage praktijken zoals afleverpakketten van €800,00. Hier kunnen veel Universele autobedrijven en vooral Merk Dealers (Stealers) een voorbeeld aan nemen.

Heel prettige sfeer en goed geholpen

Jammer dat er dan maar paar liter benzine in de auto zit als je hem op komt halen, verder alles prima in orde.

Super goed autobedrijf

Super vriendelijk geholpen, goede service, nette aflevering.

Prima.

Vriendelijk, ter zake en komen hun beloftes na.

volledige eindservice bij afleveren

zeer prettig ontvangen voor een proefrit. Volledige service, inclusief beurt en verse APK bij afleveren. Ook werd er uitgebreid tijd vrijgemaakt om e.a. uit te leggen.

Was goed geholpen.

Tevreden met service.

Helemaal goed.

Mijn ervaring was weer geweldig, fijn en goede contacten. Altijd in voor een bakkie met een praatje. Hartelijke groet Cato en Henk van de Kolk.

Goed behandeld en goede uitleg over de koop

Rustige verkoper weet waar hij over praat

Top service

Goed geholpen, Meegaand en snelle goede service

Nijverheidstraat 7

4283 GW Giessen