Supersnel en deskundig geholpen

Direct bij aankomst te woord gestaan door Dirk. Uitgenodigd voor een kopje koffie. Ging gelijk aan de slag. 10 minuten later was alles geregeld en werd uitgelegd wat de uitslag van de Aviloo test inhield. Zeer bedankt

Zeer goede verkoper die met je meedenkt

Zeer prettig en zeer goede kennis

Zeer goed , vriendelijk en vakkundig geholpen

Zeer goed , vriendelijk en vakkundig geholpen. Een echte aanrader, mijn volgende auto koop ik hier zeker weer.

Perfect geholpen in mijn zoektocht

Er werd goed meegedacht met onze wens. Wij kwamen voor een proefrit in een Skoda, maar gingen naar huis met een kia. En dan ook nog in een dag kunnen halen omdat wij zonder auto zaten. Uitzonderlijke service. Ook enorm attent naar onze dochter van 3 die mee was. Nog nooit zo’n snelle en fijne deal kunnen sluiten!

Geduldig en zeer klantgericht, prima!

Prima. Auto netjes thuisbezorgd wegens eigen lichamelijke ongemakken

Prima garage

Goed geholpen zeer tevreden

Super aardige en eerlijke mensen

Eerlijk en goed ontvangen, goeie service

top bedrijf !

we hebben een Mini Cooper Camden tweedehands gekocht De auto lijkt nieuw ! er was iets kleins misgelopen maar dit werd snel opgelost!!! thank you Team Auto Nol

positief

Tot nu toe een fijn bedrijf, klantvriendelijk.

prima service

erg goed en vriendelijk geholpen. Ruim de tijd mogen nemen voor een proefrit en bij terugkomst geïnteresseerd in de ervaring.

Mooie auto en goede service

Onlangs een Audi A6 gekocht. We hebben een goede prijs voor onze inruil gekregen en het contact is zeer prettig geweest. Per app en telefoon is Bram goed bereikbaar en zeer welwillend

Top geholpen.

Fijne verkopers en goede service.

Denken altijd goed mee voor de juiste oplossing

Denken altijd goed mee voor de juiste oplossing. Al meermaals uitstekend geholpen door het personeel hier. Altijd bereidt vragen te beantwoorden en dingen uit te leggen. De persoonlijke aanpak werkt!

Geweldig bedrijf met een rop service

Ik koop mijn auto's altijd hier. Je wordt super geholpen en niets is te veel. Ook.de vakgarage heeft een super service. 1 woord!! Super!

Meer dan grandioos!

Bij auto Nol word je door zeer betrokken mensen geholpen, die hun vak verstaan: deskundig, vakkundig, goed luisterend naar wat je wil als klant, enthousiast en bevlogen. Zonder opdringerig te zijn word je gewoon met een "no-nonsense mentaliteit", zonder gedoe, heel goed geholpen en wordt alles altijd goed geregeld. Niet voor niets prijswinnaar als (een van de) beste, zo niet hét beste autobedrijf van Nederland! Auto Nol: chapeau!

Fantastisch geholpen, zeer goede service.

Eerlijk advies en vakkundige mensen. Heel snel geholpen en we zijn heel blij met onze nieuwe auto.

Super behandeld en snel een oplossing voor mijn probleem !!

Nadat ik voor de zoveelste keer er uitgereden ben door een Tesla met mijn Porsche hadden ze hier een mooie tesla staan zeer blij mee !

Hele goede service!

Hele goede service!

Alles beter dan verwacht!

Een hele dikke volvo gekocht bij Bram van auto Nol. Alles netjes uitgelegd. Eerlijk gekeken naar bekende puntjes. En 105% goed afgeleverd. Zoals je zou mogen verwachten. En dan net iets beter. toppie Bram! Je bent een kanjer!

Luistert erg goed naar de klant en probeert jouw wensen waar te maken

Bij de aankoop van mijn - tweedehands- auto zat de bijrijder erg laag. Verkoper stelde zelf voor de stoel te verhogen. Daarnaast miste ik een achteruitrijcamera en vroeg me af of dit gecombineerd kon worden met een Apple CarPlay systeem. Verkoper heeft dit goed uitgezocht en alles is naar grote tevredenheid ingebouwd. Kortom: binnen de mogelijkheden is niets teveel om aan je wensen te voldoen, zodat de auto echt naar je zin is.

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Vriendelijk en goede service

De aankoop was soepel en duidelijk, de service is goed .

Prima ze hebben de tijd voor je

Je krijgt koffie terwijl je wacht. ze hebben je auto klaar op afgesproken tijd.

Fijne garage

Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en nog met een service waar veel andere garages nog wat van kunnen leren. Heel fijn om hier zaken mee te doen.

Heel goed geholpen

Het vriendelijke personeel waar je een geintje mee kan maken. En de service van de werkplaats toppie.

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk