Meer dan grandioos!

Bij auto Nol word je door zeer betrokken mensen geholpen, die hun vak verstaan: deskundig, vakkundig, goed luisterend naar wat je wil als klant, enthousiast en bevlogen. Zonder opdringerig te zijn word je gewoon met een "no-nonsense mentaliteit", zonder gedoe, heel goed geholpen en wordt alles altijd goed geregeld. Niet voor niets prijswinnaar als (een van de) beste, zo niet hét beste autobedrijf van Nederland! Auto Nol: chapeau!

Fantastisch geholpen, zeer goede service.

Eerlijk advies en vakkundige mensen. Heel snel geholpen en we zijn heel blij met onze nieuwe auto.

Super behandeld en snel een oplossing voor mijn probleem !!

Nadat ik voor de zoveelste keer er uitgereden ben door een Tesla met mijn Porsche hadden ze hier een mooie tesla staan zeer blij mee !

Hele goede service!

Hele goede service!

Alles beter dan verwacht!

Een hele dikke volvo gekocht bij Bram van auto Nol. Alles netjes uitgelegd. Eerlijk gekeken naar bekende puntjes. En 105% goed afgeleverd. Zoals je zou mogen verwachten. En dan net iets beter. toppie Bram! Je bent een kanjer!

Luistert erg goed naar de klant en probeert jouw wensen waar te maken

Bij de aankoop van mijn - tweedehands- auto zat de bijrijder erg laag. Verkoper stelde zelf voor de stoel te verhogen. Daarnaast miste ik een achteruitrijcamera en vroeg me af of dit gecombineerd kon worden met een Apple CarPlay systeem. Verkoper heeft dit goed uitgezocht en alles is naar grote tevredenheid ingebouwd. Kortom: binnen de mogelijkheden is niets teveel om aan je wensen te voldoen, zodat de auto echt naar je zin is.

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Vriendelijk en goede service

De aankoop was soepel en duidelijk, de service is goed .

Prima ze hebben de tijd voor je

Je krijgt koffie terwijl je wacht. ze hebben je auto klaar op afgesproken tijd.

Fijne garage

Mooi bedrijf, vriendelijke mensen en nog met een service waar veel andere garages nog wat van kunnen leren. Heel fijn om hier zaken mee te doen.

Heel goed geholpen

Het vriendelijke personeel waar je een geintje mee kan maken. En de service van de werkplaats toppie.

Goed zoals altijd

Problemen met verwarming zijn goed besproken en opgelost: wat wél en wat niet doen? Goed overleg met AutoNol in prettige sfeer. Eigenlijk zoals ik dat gewend ben. AutoNol: ga zo door!

Super bedrijf, hele fijne mensen

Ik heb een Alfa Giulia gekocht bij auto vakgarage Nol, een prachtige auto , ben zeer vriendelijk geholpen door Boris , en een mooie prijs betaald. Echt een aanrader! Dankjewel

Prettig

Jullie zijn in een woord geweldig.. Altijd vriendelijk en fijn geholpen door jullie.

Uitstekende service

Geweldige service, goede communicatie en omdat ik ziek was kwamen ze de auto thuis afleveren na de apk. Na aankoop van de auto jaren geleden laat ik het onderhoud altijd met volle tevredenheid bij ze uitvoeren!

Persoonlijk en meedenkend

Altijd een persoonlijke benadering, meedenkend en servicegericht.

Oke

Vriendelijke receptie goede service en als er problemen zijn wordt direct gebeld wat er vervangen moet worden

uitstekende service

Behulpzaam en goede communicatie.

Super goed

Snel en vakkundig

Keurig geholpen

Vriendelijk, netjes geholpen, goed en duidelijk overleg.

Goede ervaring!

Mooie auto gekocht, netjes afgeleverd en goed geholpen.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen bij de aankoop van een tweedehands auto. De auto is in goede staat.

Bij de verkoop netjes geholpen en woordvgehouden

Verkoop snel verlopen. Bij ophalen van auto, een Nissan Leaf, nog wat uitleg gevraagd over instrumentarium. Achteraf gebleken dat deze persoon het niet wist, zeg gewoon dat je het niet weet en vraag aan een ander, heb ik dan geen probleem mee, wees eerlijk

Vriendelijk, goede service!

Goede en vriendelijke service . Mooie auto ! Zeker aan te bevelen!

Net even dat stapje meer……

De wagen die ik via Auto Nol in Duitsland aangeschaft had stond klaar voor me Nijkerk maar ik had geen gelegenheid om hem op te halen. Thijs zorgde ervoor dat hij op mijn oprit stond toen ik thuiskwam uit mijn werk. Superbedankt!

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk