Top bedrijf prijs kwaliteit

Breng hier mijn zakelijke bus en privé auto heen Top service duidelijk afspraken aardig personeel

Goed geholpen

Kon direct terecht en werd goed geholpen

Supersnelle service

Binnen 2 dagen geholpen , top

Alle problemen aan mijnTesla S85 prima opgelost met een eerlijk advies en voor normale tarieven.

Dit was mijn eerste bezoek voor wat lastige problemen aan mijn Tesla S85. Overal elders slechte adviezen en wazige offertes. Bij Auto Nol alles open en eerlijk in goed overleg aangepakt. Snel een afspraak gemaakt en alles keurig in orde gemaakt. Ik voelde me meteen thuis of ik er al jaren kom, dus het zal beslist niet bij dit ene bezoek blijven.

Duidelijke afspraken.

Je weet waar je aan toe bent,even een belletje wat de reparatie kost.Geen verrassingen als je de auto na een beurt op komt halen.

Fantastisch geholpen

De medewerkers lieten ons rustig kijken en kwamen niet meteen op je af Toen we wat wilde weten over een auto en een proefrit wilden, werden we rustig en netjes geholpen. Er hangt een relaxte sfeer en geen gladde verkooppraat We hebben de auto gekocht en werden leuk ontvangen met een strik op de auto! Complimenten aan verkoper Bram, jong maar vakkundig en vriendelijk!

Topper !

Super goede service, vriendelijk, ! deal snel gesloten en snelle levering aan huis!

Vriendelijke service

Vriendelijke service

Prima garage.

Auto apk gekeurd. Op tijd klaar. Komen afspraken na. Aardig personeel.

Goede en vriendelijke service!

Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de uitstekende service die ik van Dirk heb ontvangen. Hij heeft mij vriendelijk en professioneel geholpen, en ik waardeer zijn inzet enorm. Bedankt, Dirk, voor de prettige ervaring en de goede service!

Goede service en contact

verkoop is goed en repararties worden ook netjes uitgevoerd.

Goede garage

Goede vakgarage, met zeer vriendelijke medewerkers,die ook nog eens de tijd voor je hebben,en je als het om kleine dingen gaat je ook direct helpen.

Excellent service

It is the second time I take my car for a service and I am very pleased with the honesty and kindness of the people working there. To me it's a 100% recommendation.

• Would you recommend us? Yes

Goede service, klant vriendelijk.

Werkzaamheden netjes uitgevoerd, ontvangst en afhandeling keurig.

Vakkundig en vertrouwd

Warm ontvangst en helder advies. Dirk heeft ons een prachtig uitgevoerde auto geleverd waar wij ontzettend blij mee zijn.

Prima eerlijke service

Komen afspraken na. Duidelijk advies Lekkere koffie. Top

Klantvriendelijk en goede service

De koop van de auto is snel en eerlijk afgerond. We mochten zoveel auto’s proefrijden als we wilden en er werd goed antwoord gegeven op onze vragen. Uitstekende service!

Er is altijd ruimte voor verbetering

Ik ben erg tevreden over de service van Auto-Nol. Het personeel waar ik mee te maken krijg is vriendelijk, voorkomend en prettig in de omgang. Over het onderhoud van de wagen heb ik nooit wat te klagen. Voor het onderhoud is het mogelijk om online een afspraak te maken waar je dan ook een specifieke klacht kunt aangeven. Mijn Skoda had bij de koude start wat problemen, dat daarvoor de auto de dag ervoor zou moeten worden ingeleverd, had ik zelf kunnen bedenken. Ik zou er ook op attent kunnen worden gemaakt vanuit Auto-Nol. Fijn dat er een mogelijkheid is om hier de aandacht op te vestigen, dat zorgt er voor dat Auto-Nol z'n dienstverlening op dit punt kan verbeteren.

Goed contact over de onderhoudsbeurt.

We konden snel terecht voor een afspraak en problemen werden adequaat aangepakt.

Klantvriendelijk

Kia Niro gekocht. Eerst gebeld of dat de auto nog beschikbaar was en ook wel daadwerkelijk zo mooi was zoals op de foto’s zodat we niet voor niets daar naartoe rijden omdat we anderhalf uur van de garage wonen. Aangekomen stond de Kia (zeer net gepoetst) al klaar voor een bezichtiging en proefrit, netjes en correct te woord gestaan door verkoper. Na de proefrit even aan tafel gezeten voor afhandeling en de koop gesloten. Een paar dagen later de Kia opgehaald en een super fijne tevreden rit van anderhalf uur naar huis gereden. Kortom een tevreden klant.

Klantvriendelijk

Netjes geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Goed en netjes geholpen.

We zijn hier geweest om een Renault Clio te bekijken en hebben deze achteraf ook gekocht. Alle puntjes die we aangaven zijn netjes verholpen. Prima autobedrijf met vriendelijke mensen!

Een warm welkom en weer gaan met een big smile

Op de gok gaan kijken voor een tweedehands is altijd spannend, maar de Toyota CHR was er nog. Even van de buitenkant bekijken voordat de verkoper vriendelijk vroeg of hij ons kan helpen. Verrast dat voor een gesprek een proefrit gereden kon worden zaten we al in de auto. Een mooie gevarieerde route werd aanbevolen die we ook graag gebruikt hebben. Het was geen probleem dat we een uur weg waren. Even op een parkeerplaats alles goed bekeken. De auto stond er net 5 dagen en was nog niet showklaar maar ze hebben een echt goede auto ingekocht. Over de inruilprijs weren we het snel eens en kon de deal afgerond worden. Inclusief proefrit 3 uurtjes en we reden met de nieuwe aankoop naar huis. De toon maakt de musiek, en dat is bij Auto-Nol ook. Zoals gezegd een warm welkom en met een tevreden big smile gegaan

Goeie service en realistische biedingen op je inruil auto

Goeie service

SUPER!!!

Drie dagen voor begin vakantie koppeling van de auto stuk. Vijf garages gebeld zonder succes. Bij deze garage een zeer vriendelijke dame met “breng hem maar langs”. Snel geholpen en ook nog naar station gebracht omdat ik anders niet bij mijn auto had kunnen komen. Super bedankt aan team Nol!

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk