Scherp en ondersteunend

Jaren geleden een auto gekocht en altijd in onderhoud gehad bij Auto Nol, elk bezoek is altijd aangenaam geweest en gaf vertrouwen. Altijd goed advies gehad met een kundig oog op veiligheid en hebben nog nooit onderhoudsacties geadviseerd die zaken onnodig op kosten drijven. Nemen je rustig mee in de details als je vragen hebt en helpen je goed verder. Top monteurs.

Vriendelijke ven correcte ontvangst en reservering. Henk als altijd technisch goed en duidelijke uitleg bij vragen.

Super service bij Auto-Nol

Ik laat APK-keuring doen voor mijn Tesla model X. Niet iedereen doet en/of kan dat. Auto-Nol wel en ben zeer tevreden! En…….Aardige klantvriendelijke mensen!!!

Zeer Professioneel vriendelijk oprecht en eerlijk denken met je mee

Eerlijk advies over reparaties, Heb een jaar geleden een geweldige Toyota Prius gekocht bij dit als van ouds eerlijk en gezellig bedrijf. Nu Een GROTE BEURT met APK gehad wordt netjes op de hoogte gehouden van reparaties. Keurig netjes vroegtijdig een Vervangend Vervoer meegekregen Die Optimaal veilig is. Als je je rekening betaald wordt alles keurig netjes uitgelegd tot de kleinste Details. Je weet dan ook dat je wagen weer heerlijk op de weg rijdt en alles weer goed werkt. Persoonlijk reed ik weg van de Garage met het gevoel van een Jaar geleden toen ik Deze Bolide heb gekocht Bij Auto Nol Het Rijdt weer als van Ouds Natuurlijk kan dit van dit bedrijf verwachten Zo goed en ben blij dat ik hier mijn auto heb gekocht en in onderhoud heb Service Balie Monteurs Iedereen bedankt voor alvast het 1ste Jaar gebruik te mogen maken van jullie Op en Top Service Met Vriendelijke Veilige Kilometers (308000 Inmiddels) Groet Raymond Vaz Dias

Top bedrijf,werden goed geholpen,vriendelijk

Snel vriendelijk eerlijk

Vriendelijk geholpen, eerlijk verhaal en goed zaken gedaan

Vriendelijk, efficiënt en betaalbaar

Mijn eerste ervaring bij auto Nol was eigenlijk boven verwachting. Het maken van een afspraak verloopt soepel, de communicatie klopt en is vriendelijk en de werkzaamheden betaalbaar. Voorlopig niks op aan te merken.

Vriendelijke en snelle service

Zoals gewoonlijk weer een vlotte service en goed contact over eventuele aandachtspunten.

Me ervaring is goeie snelle service en vriendelijk

Al bijna 30 jaar dik tevreden.

Al bijna 30 jaar is elke auto van mij in onderhoud bij Auto Nol. Eerlijk advies over reparaties, Apk, onderhoudsbeurten. Ik word vantevoren getipt dat er, mogelijk, iets vervangen moet worden. Men laat het zien en legt het uit. Als er dan iets vervangen moet worden, is dat ook echt zo. Erg vriendelijk en deskundig.

Ben met de inruil van mijn auto keurig en respectvol te woord gestaan. Wat mij op viel is dat de verkoper lovend was over mijn auto en dat is toch wel de eerste keer dat ik dat gehoord heb. Meestal vinden ze er wel wat van van, maar dus niet bij Auto Nol. Niets is teveel en je kan altijd bellen met eventueel dingen die er niet goed zijn en je wordt gelijk geholpen. Echt een keurig bedrijf waar ik ook mijn auto in onderhoud zal laten.

Uitstekende service, no-nonsens, betrouwbaar

Auto gekocht met garantie op motor en bak. Er waren wat problemen met de motor en die konden snel en adequaat zonder gezeur worden opgelost. Er wordt snel gereageerd, afspraken worden nagekomen en de zaken worden goed opgelost. Chapeau!

No nonsense bedrijf waar iedereen vriendelijk en geïnteresseerd is!

Auto zonder garantie gekocht waar een probleem zich aanmeldde binnen een week. Dit is gewoon prima opgelost!

Super goed en fijn bedrijf!

Arnold heeft mij super geholpen met het zoeken van mijn eerste auto! Ontzettend blij mee!!

Goede service en erg klant vriendelijk !

Goed gesprek met een vriendelijke verkoper, alles ter plekke kunnen regelen en een goede inruilprijs.

Betrouwbaar, correct, vriendelijk

Zeer tevreden met aankoop van mijn auto.

Auto Nol staat voor: betrouwbaar, goede service en kwaliteit!

Ik ben al jaren klant bij Auto Nol naar volle tevredenheid. Het feit dat ik niet in de regio woon maar wel het onderhoud bij Auto Nol laat uitvoeren (30km afstand!) zegt denk ik voldoende. Ik ben meer dan tevreden!

Een zeer tevreden klant

Ik zag de auto op marktplaats staan en heb netjes gebeld en geantwoord. De heer nam echt de tijd om het één en ander door te nemen, op te zoeken en te beantwoorden en er werd meteen een afspraak ingeplant. Bij bezichtiging was de andere collega al netjes geïnformeerd over de klant en de auto en het gesprek kon ter plekke voorgezet worden. Rondje ermee gereden en hij was verkocht. De heren nemen echt de tijd voor de klant en denken zeker in alle gevallen. Plus een leuke ervaring ermee is dat ik een leuke strik om de auto gekregen bij het afhalen. Het enige dingtje wat betreft de auto is ( laten we voorop stellen dat de auto enorm schoon was gemaakt en zelfs glascoating op de auto en de ramen ) dat er swirls in zaten van het polijsten. Waar ik later achter kwam. Dus dat is het enige puntje. Maar voor de rest een super goed, mooi en leuk bedrijf. Het personeel denkt gelijk mee en is zeker vriendelijk. Plus daarbij kom je echt aan met een goed gevoel die bij anderen ver te zoeken is of waar je zo een rare of slechte vibe van krijgt. Het bedrijf vanaf mijn kant en ervaring is autonol zeker een tripje waard en aanrader.

Alles prima geregeld

Als het kan wordt alles direct geregeld Fijne af handelingen

Vriendelijk en correct geholpen

Voor het jaarlijkse onderhoud en APK weer supernetjes en correct geholpen. Fijn bedrijf.

Fijn bedrijf!

Prettig bedrijf, benaderbaar, gastvrij en nette prijzen.

super

ik kom al 11 jaar bij auto nol zijn aardige mensen ze doen fantastisch werk en auto nol is ook de enige die ik vertrouw

Ik ben fijn geholpen!

Goeie service, vriendelijke mensen, ben zeer tevreden over het complete plaatje!

Zeer vriendelijk en begrip vol, zeer aan te raden.

Zeer klant vriendelijk. Topper. Grandioos !

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk