Super geholpen

Super prettig geholpen vriendelijk personeel en denken met je mee !

Eerlijke zaak

Eerlijke zaak, goede service

Auto Nol ervaren wij sinds 2009 als een meedenkende en betrouwbare verkoper.

Al sinds 2009 zijn wij naar volle tevredenheid geholpen door Auto Nol en in het bijzonder door Thijs Koops. Thijs denkt graag met je mee en komt wat ons betreft altijd met een goede en eerlijke oplossing. Daarnaast is hij gewoon een vriendelijke en rustige man, waarmee het prettig zaken doen is. Dat prettig zaken doen zit denk ik in het dna van Auto Nol. Prima mensen en een prima bedrijf die de lat hoog legt. Vandaag onze 4e auto opgehaald:).

Duidelijke communicatie en snelle service

Ik kwam binnen als nieuwe klant en er werd direct de tijd genomen om mij in het systeem te zetten. Daarna de werkzaamheden besproken waarbij goed werd meegedacht door de mensen achter de service desk. Daarnaast ook een leenfietsen mee gekregen; wel zo prettig. Circa twee uur later werd ik gebeld dat de werkzaamheden afgerond waren. Geen financiële verrassingen achteraf en ten slotte nog een leuk cadeautje meegekregen!

Vriendelijk , gast gericht, persoonlijk benadering, Top

Onderhandelingen voor de koop van een auto zijn zeer prettige verlopen. Thijs is een verkoper die je persoonlijk benaderd die tijd voor je neemt en die begrip heeft voor je situatie en daar de juiste empathie bij hanteert. De auto die aan gekocht is , was om door een ringetje te halen

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Goed geholpen bij het kopen van een auto.

Prettig en heel klantvriendelijk !

Service prima en voldoende persoonlijke aandacht.

Goede uitleg wat er moet gebeuren Snelle service ik kom er graag Gr Bert van Rosmalen

Zeer snel geholpen top

Super net bedrijf snele afhandeling en alles netjes volgens afspraak

zeer prettig geholpen voor aanschaf set winterbanden.

zo wil je graag geholpen worden.grote klasse

Fijne garage met vakundige mensen. No nonsens, netjes bellen en afspraak nakomen.

Service

Vriendelijke verkopers niet opdringerig maar behulpzaam en altijd hebben zij mooie auto’s staan ik ben dik tevreden met mijn aankoop.

Super de luxe

Goed en vriendelijk geholpen ...... lekkere cappuccino....... klachten of gebreken handelen ze keurig af . Prima service

Helder en duidelijk

Mooi bedrijf ,vriendelijke mensen Helder en duidelijk afspraken . Koop was snel gedaan

Super tevreden

Een zoekopdracht bij Auto Nol neergelegd. En ze hebben precies gevonden wat ik zocht. Super blij mee. Bedankt voor de goede service en de korte lijnen.

Enthousiast

Erg vriendelijk personeel en een leuke zaak!

Over de top uitmuntende service

Een kleine maand geleden heb ik hier mijn droom bolide gevonden een parelmoer witte Toyota Prius. Ontzettend tevreden niet alleen met de auto maar ook met deze vakgarage dealer. Ik had een klein motorisch issue deze is nagekeken en door middel van de Aanbevolen BOVAG garantie vervangen zonder enig probleem sterker nog men wil hier dat je veilig en voor met heel veel plezier de weg op gaat. De service is uitermate goed heel vriendelijk huiselijk en vooral oprecht. Ik heb gekozen via deze organisatie voor een uitgebreid pakket met verzekering pech hulp noem maar op Kortom een bedrijf waar ik graag kom voor betrowbaar onderhoud service en vooral de vriendelijke houding van alle medewerkers. Dit bedrijf is wat mij betreft de allerbeste ooit

Super geholpen en goede service

Goed geholpen, deskundige mensen en komen afspraken na

Vriendelijke mensen en top service

Vriendelijke eigenaar en personeel!!! Nadat we de auto van binnen hadden bekeken konden we een proefritje maken die prima beviel,auto gekocht en echt top service. Daar koop ik zo weer een vilgende auto!

Super leuk geholpen door Bobby!

Ik leverde na 24 jaar mijn oude autootje in en kocht daar een prachtige Peugeot!

Vriendelijk ontvangen en geholpen, totaal niet opdringerig

Vriendelijk ontvangen en geholpen, totaal niet opdringerig. Tevens goed geinformeerd voor eventuele auto verzekering.

Ik heb mijn auto recent gekocht bij Auto Nol. Wat een goede service. De kwaliteit hebben ze hoog in het vaandel en het persoonlijke contact maakt t prettig om in de showroom rond te lopen. Bij aflevering van de auto keurig netjes een APK beurt gekregen. Al met al een fijne autodealer met kennis van de zaak en zijn product.

de klant is koning, is hier nog aan de orde

Geweldige ontvangst. Goede behandeling en uitleg, prima afwikkeling van de verkoop.

Super veel service en kennis!

Na een uur gereden te hebben werd ik direct goed en vriendelijk ontvangen. De eigenaar is een super vriendelijke man die echt met je meedenkt. Mooie garage en de auto rijdt super en ziet er fantastisch uit! Zeker een aanrader!!

Uitermate vriendelijk oprecht en betrouwbaar

Per abuis hier gekomen. Wegens kapotte auto. Opzoek gegaan naar een Hybride en warempel hadden ze er 1 staan een prius. Ik ben nog nooit zo vriendelijk en oprecht behandeld. Een bedrijf wat met je meedenkt een stap verder gaat met service dan welke garage ik tot nog toe ik heb gekend. De absolute aanrader ik heb mijn plek hier zeker gevonden

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk