Net en professioneel bedrijf dat vertrouwen wekt.

Snel en zakelijk geholpen. Ruime en overzichtelijke opzet, keurig bedrijf. Verkoper zou iets klantvriendelijker kunnen communiceren (iets minder zakelijk) misschien kwam het doordat wij laat op de dag aankwamen maar de toon werd pas iets persoonlijker toen er van onze kant serieuze interesse bleek te zijn. Verder geen min punten, ik zou dit bedrijf aan een ander aanbevelen.

Je wordt heel goed geholpen.

Je wordt er heel vriendelijk geholpen.

Goede service, zeer vriendelijke medewerkers

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen, niks is ons opgedrongen. Open en eerlijke mensen. Aanrader.

Vriendelijk

Heb bij Auto Nol een tweedehands autootje gekocht. Minpuntjes: verkoper bleek de auto in eerste instantie niet te kennen. Onderhoudsgeschiedenis was en blijft m.b.t. de distributieketting een dingetje (zou vlgs. onderhoudsschema vervangen moeten zijn, maar garage Nol kon het bewijs daarvoor niet leveren, hoewel de auto daar in onderhoud was geweest!). Pluspuntjes: de ontvangst was goed. De service is prima. De administratie is er werkelijk TOP. Kortom: of je bij garage Nol bij een betrouwbaar adres bent voor een goede occasion? Weet ik nog niet zeker. Maar de algemene indruk is voorlopig positief.

Beleeft

Netjes beleeft ontvangen koffie thee Gekregen de auto stond al klaar voor proefrit ik kon op me gemaakt de auto bekijken na mijn rit gedaan te hebben weer netjes beleeft ontvangen en samen tot een deal gekomen alles werd geregeld voor me en ben nu een trotse eigenaar van en leuke auto .naar mijn ervaring goede garage.

Wat een geweldige service en klant vriendelijk

Eindelijk hebben we dan een E voque. Of je nu om 16.55 nog komt of om 8.00 uur. Ze staan altijd voor je klaar. Houden je goed op de hoogte , niks is te veel moeite. Top bedrijf met veel kennis.

Goed advies bij koop auto

Een een woord: Prima

Door en door betrouwbaar autobedrijf

Al een aantal jaren vaste klant bij auto Nol. Zeer vakbekwame garage en de prijs is nooit een verrassing. Reparaties gebeuren vakkundig en keurig binnen de afgesproken tijd, erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Absolute aanrader!

Zeer snel, vriendelijk en goed geholpen.

Klantvriendelijk en meedenkend voor een snelle oplossing van de problemen.

goed & betrouwbaar

goed & betrouwbaar en deskundig advies

Positief

Aankoop, uitvoer naar Duitsland inclusief verzekering is goed verlopen.

Zeer goede service, alles bespreekbaar.

Omdat wij beperkt waren in ons reizen, maar toch graag een bepaalde auto zouden willen zien en ervaren hebben we contact gezocht met AUTO NOL. Wij werden meteen in contact gebracht met Pascal, iemand die graag met je meedenkt en zoekt naar oplossingen en mogelijkheden. Ook het voor de deur afleveren vormde voor Pascal geen enkel probleem. Wij hebben mede door de klantvriendelijke opstelling vanuit AUTO NOL weer veel plezier op 4 wielen. En mocht de auto vervangen moeten worden, zijn zij de eerste auto garage waar wij gaan rond kijken.

Snel geholpen.

De receptioniste was erg klantvriendelijk nam de tijd te luisteren na het verhaal en dacht mee in oplossingen. Snelle handeling..

Prima bedrijf

Op het moment van schrijven is het nog maar 4 dagen geleden dat een Mercedes E-klasse heb aangeschaft bij Auto-Nol. Wij zijn erg leuk geholpen door verkoper Thijs. We hebben ook een goede en realistische inruilprijs gekregen voor onze Toyota. Kortom, goed gevoel aan overgehouden. Zou er zo weer een auto kopen.

Klantvriendelijk niet opdringerig geven je ruimte

Klantvriendelijk geven je de ruimte om rusten naar een auto te kunnen kijken. Gewoon goed tevreden.

Prettig contact

Adequaat en nette behandeling. Betrouwbare uitstraling en afhandeling.

Goede service, denken goed mee!

Zeer goed bevallen.

Deskundige behandeling

Het afleveren van de gekochte Verso-S vond ik een beetje tegenvallen. Een afspraak gemaakt voor vrijdagmiddag half 3 maar 'Arnold' zelf was niet aanwezig. Er zat wel een feestelijke strik op de auto, maar verder vond ik de gebeurtenis weinig feestelijk. Er kon geen bosje bloemen of iets lekkers bij de koffie vanaf.

Top service

Klantvriendelijk Nemen de tijd voor je Goed advies

Fijne communicatie en prima service

Fijne communicatie en prima service

Fantastisch

Goed geholpen, fijn meegedacht door de verkoper.

Hele goede service

Ik ben heel blij dat ik hier mijn auto heb gekocht. Kreeg een hele goede en nette service. Ik nam een exra pakket dus de auto kon pas na keuring mee terug, maar omdat ik het niet kon ophalen hebben ze het netjes bij mij thuis gebracht.

Vriendelijk personeel, en behulpzaam

Goede ervaring, auto was netjes zowel als binnen als buiten Goed prijs terug gehad van me oude auto Erg behulpzaam en super vriendelijk, zal er zo weer een auto kopen, over een jaar of 10 ;-)

Keurig bedrijf

Een auto aangschaft bij dit bedrijf. Keurig bedrijf! Niet opdringerig en alle tijd. Goede en eerlijke prijs gekregen voir inruil. Betrouwbaar.

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk