Wat een fijn, eerlijk en klachtgericht auto bedrijf!
Ik zag erg op om mijn auto in te ruilen voor een andere auto. Mijn eerdere ervaringen bij andere autoverkopers, zijn nogal negatief: opdringerig en ik twijfel zwaar aan betrouwbaarheid.
Maar toch (voor de lockdown) een mooie Kia Picanto gezien op de website. Dus ik ben samen met mijn partner naar Nijkerk gereden met flinke tegenzin.
Het ontvangst was warm en niet opdringerig. We konden rustig rond kijken, zonder dat er direct een verkoper op je afstapt. Bij het zien van de Kia Picanto, werd door de verkoper goed geluisterd naar mijn wensen en kreeg ikzelf de passende informatie over de mogelijkheden.
Na mijn proefrit, nam de verkoper ruim de tijd voor ons. Het gesprek was ongedwongen en ik had niet het gevoel direct ‘ergens aan vast’ te zitten. Ook de inruil prijs voor mijn voorgaande auto vond ik een zeer nette prijs. Ook de de nazorg is goed geregeld en Auto Nol komt zijn afspraken na.
Ik heb vertrouwen in deze fijne (top)service en heb de hele koop als zeer professioneel, klantgericht en eerlijk ervaren.
Mijn volgende auto zal zeker van Nol zijn. Dat is het ritje naar Nijkerk waard.