Beloofd is waargemaakt.

Goede afspraken vooraf gemaakt die vervolgens worden nagekomen.

Altijd goede service!

Altijd tevreden na een reparatie over onderhoudsbeurt. Nooit geen onverwachtse kosten, Word altijd netjes in overleg gedaan met de klant!

Duidelijke afspraken die nagekomen worden

Zeer accuraat gehandeld en prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Er wordt goed overlegt met wat de klant wil dan wel niet wil.

Prima bedrijf, ontvangst telefoon netjes en duidelijk no nonsens. Reparatie goed uitgevoerd. Auto schoon teruggeleverd, Ik kan de ploeg mensen aanbevelen.

Aangenaam verrast!

Ik kende autobedrijf Tjeerdsma niet en kwam er nadat mijn interesse voor een auto die zij hadden staan online was gewekt. Vriendelijk ontvangen, helder verhaal en dito handel. Geen gedoe, to the point. Blij met mijn inruil, koop snel gesloten. Naar huis met de nieuwe auto én een slagroomtaart: aangenaam verrast.

Gewoon goed en betrouwbaar

Staan voor je klaar

Mijn ervaring is goed, netjes en correct. Goede service.

Goed en vlot wordt alles geregeld. Goede uitleg en vlot. Mijn waardering voor hun.

Super snel verholpen

Buitenspiegel kwam een barst in. Om 14.00 uur gebeld. Hun het besteld en om 16.00 uur kon ik komen om een nieuw spiegel er in te laten zetten. Super blij mee dat het zo snel verholpen is.

Goede service en vriendelijk bekwaam personeel.

Dit was de eerste keer dat ik mijn auto een service beurt heb laten uitdoven door deze garage. de medewerkers waren er vriendelijk en wat er gedaan moest worden werd in overleg met mij gedaan. Het werk werd goed uitgevoerd en de medewerker wisten waar ze over praten. goede ontvangst en erg vriendelijk. ik komzekervterug bij deze garage.

Doen hun werk goed, zijn vriendelijk en communiceren goed

Zie boven

Vriendelijk en duidelijk en komen afspraken na.

Zeer net autobedrijf

Fijn bedrijf

Fijn geholpen. Aardige mensen. Hoop dat ik kan genieten van mijn mooie auto.

Super tevreden over de dienstverlening van Autobedrijf Tjeerdsma

Vriendelijk en naar alle tevredenheid geholpen door Tjeerd bij de zoektocht en aankoop van onze auto. Ook de inruil van onze oude auto is goed en netjes afgehandeld. Professioneel en fijn familiebedrijf.

Top! Goede Service!

Goede zoekopdracht uitgevoerd. We hebben nu de auto die we zochten!

Mijn ervaring is zeer naar tevredenheid

Het is voor mij uniek dat ik een garage bedrijf vertrouw. Ik het veel slechte ervaring. Maar bij Autobedrijf Tjeersma is mijn vertrouwen wel aanwezig.

Meer dan goed!

Zeer vriendelijk, eerlijke prijzen, eerlijke en goede service.

Ook kleine problemen meteen opeglost.

Toppie

Zeer goede service

Prima ervaring met de service en snelheid

Goede service en afhandeling.

Super monteurs.

Prijsafspaak blijft ook afspraak. En een leen auto. Alles was super geregeld. Echt top. Bedankt.

Eerste Kruisdiep 95 WZ

7831CC Nieuw weerdinge