Vriendelijk en deskundig personeel, nooit wachten op een afspraak maar altijd meteen geholpen.
De ervaringen zijn goed, zeer klantvriendelijk en deskundig.
De service bij Tjeerdsma is zeer goed! Bij problemen met de auto is één telefoontje voldoende, men doet z\'n best een vervangende auto te regelen en voor deskundige uitleg cq vraagstellingen neemt men de tijd. Ga zo door.
Goede service betrouwbaar
ik ben altijd heel goed behandeld met alles .zowel rep als een gesprek ook wordt je als klant goed behandeld en de service die men bied vindt ik heel goed Ik heb nooit geen klachten gehad voordeel is dat je een goede garage hebt in de buurt
Keurig , snel en vakkundig geholpen
Service gerichte mensen die erg flexibel zijn, dus nooit nee verkopen! Niet elke minuut wordt in rekening gebracht. Alles in overleg mogelijk.
Niet goed, heb een ford k gekocht, er mankeerde een aantal mankementen aan! Hebben gebeld, en konden de auto brengen, na 5 dagen hebben we de auto weer opgehaald, maar een mankement was maar gemaakt. Heb weer gebeld, en kreeg domme en vage antwoorden, de knop van de stoel was niet gemaakt, de radio was niet gemaakt, vocht in lampen, hadden ze droog geföhnd, maar nog vochtig, natuurlijk! Verwarming maakte raar geluid, deed het nog net zo toen we hem ophaalde, nee, jammer maar niet weer naar die garage!
Perfect en snel afhandelen. Mijn auto was defect; kwamen meteen mijn auto ophalen.
klantvriendelijke en goede service bedrijf
Super! Heel klantvriendelijk, staan letterlijk dag en nacht voor je klaar!
Eerste Kruisdiep 95 WZ
7831CC Nieuw weerdinge