zeer goed geholpn

zeer klantvriendelijk en goed geholpen.

Vriendelijke mensen, duidelijke prijs afspraken

Toen na de reparatie bleek dat er na het weg rijden iets mis was met de snelheidsmeter werd dit, tijdens de lunchpauze, nog even in orde gemaakt.

Uitmuntend

Vanaf dag 1 klant (37 jaar) vertrouwd Eerlijk,persoonlijkheid staan voorop. Daarnaast kwaliteit en persoonlijk contact

kan het nog beter !!

Een reparatie aan het achterwiel van mijn camper. Daar de camper niet kon rijden was het geen probleem voor garage Tjeerdsma om het probleem bij mij thuis te repareren. Als de prijs dan ook nog eens heel erg meevalt, kan ik alleen maar spreken van een uitstekende garage met ook nog eens vriendelijke mensen waar ik mij als automobilist / camperaar zeer zeker thuis voelt.

Voor herhaling vatbaar.

Voor iemand uit de randstad is het zeer ontspannend. Goede parkeergelegenheid en de rust die de mensen uitstralen spelen daarbij een grote rol.

De info tijdens de reparatie was uitstekend. Ook de afspraak was prima. Een goed en degelijk onderzoek. Blijf graag klant Gr.André van Dooren Klussenbedrijf van Dooren

Het was super. Een 9. Gr. Bienus

Goede service en vriendelijk personeel

Zeer goede ervaring met deze garage

Goed bedrijf

Maken hun afspraken waar tegen redelijke prijzen.

Betrouwbaar en goede service!

Geven goed advies, houden zich aan de afspraken en bellen als ze bijzonderheden tegen komen tijdens een beurt of reparatie. Doen dus niets zonder overleg met de klant.

Ze hadden de prijs eerst te hoog ingeschat ,maar achteraf viel het mee.en toen ik de auto kwam halen stond hij daar te blinken zelfs schoongemaakt top

Heel goed autobedrijf.

Hele mooie auto gekocht, top service en zeer klantvriendelijk. Volle tank bij aflevering was ook een aangename verrassing.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Zoals het hoort

Goed geholpen, vriendelijke medewerkers.

Vriendelijke vakgarage

Fiat panda laten repareren, distributieriem laten vervangen en APK was iets duurder uit dan ik had verwacht maar wel een gratis wasbeurt was wel prettig was

Snel en goed!

Uitstekende service.

Klasse

Service, staat hoog in het Tjeerdsma vaandel.

Keurig gebeld wat de mankementen zijn van de auto voor ze met reparatie overgaat

Geholpen volgens afspraak

Probleem opgelost

Altijd geholpen zoals afgesproken.

Top service!

Ik heb een ontzettend goede ervaring met Autobedrijf Tjeerdsma. Zij hebben een mooie auto afgeleverd die alle verwachting heeft overtroffen. Zij zijn goed bereikbaar, eerlijke prijs en een top aflevering! Mooi bedrijf en vriendelijk persoon. Ga vooral zo door!

Uitstekend autobedrijf!

Mooie Nissan gekocht. Hele duidelijke uitleg gehad. Daar wordt alle tijd voor genomen. De eigenaar is vriendelijk en een echte vakman! Zeer aan te raden!

Eerste Kruisdiep 95 WZ

7831CC Nieuw weerdinge