Fantastische service

Mijn nieuwe auto keurig netjes afgeleverd. gekregen binnen een paar dagen na mondeling alloord al op kunnen halen. Super!

Super fijn, gemakkelijk en professioneel

Via DTC-lease kwam ik de auto tegen die bij Autobedrijf Tjeerdsma stond. Het proces van het bekijken tot het akkoord verliep vloeiend en erg fijn qua contact. Ik raad het zeker aan om via Autobedrijf Tjeerdsma uw auto aan te schaffen.

Eindelijk onze auto gevonden in gekocht. Hele vriendelijke mensen. Hele goeie service top. Bedankt voor alles Gr. Anne en Mick

Geweldige mensen

Top bedrijf

korrekt

Vriendelijk geholpen.

netjes en goed geholpen

mijn ervaring is goed.

super service

Vriendelijke mensen, goede service, goede prijs.

Goede Service

Vriendelijk personeel, goeie service

Zeer snelle service

Vriendelijke mensen goede service en bekwaam

Gehoord worden bij reparatie en goed geadviseerd!

Voor het eerst op aanraden van vrienden/kennissen de auto naar Tjeerdsma gebracht. Veelal werden zij aangeraden door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Er was zeker overleg mogelijk over de reparatie en ik werd goed geadviseerd over de mogelijkheden maar ook over welke aanpassingen nodig waren en welke nog wel konden wachten

Prettig

prima en vriendelijke klanten benadering

Een heel mooi familiebedrijf met vriendelijke mensen. Kundig en correct. Mooi assortiment auto's dus voldoende keus. Ook wordt de koop niet afgeraffeld maar neemt men er de tijd voor. Dus onze eerste kennismaking met dit bedrijf was zeer positief

Eerste contact is goed geweest

Tjeerdsma heeft mij een keurige service verleent en de prijs tov de arbeid zeer correct.

Goede service en vriendelijk personeel

Garage Tjeerdsma is er altijd voor ons

Al jaren trouwe klant. Dat zegt genoeg.

alles naar wens geregeld.

Goed behandeld en netjes alles afgerond.

Goed, prima

Prima geholpen. Ze hebben mijn wensen bij het kopen van een andere auto precies voldaan. Ook de afhandeling ging prima.

No nonsense bedrijf met goede service

Een gevarieerde selectie van tweedehands auto's van bovengemiddelde kwaliteit.

GOEDE SERVICE IN ÉÉN WOORD

Alles draaide gewoon goed.

Geweldig.

Hele goeie ervaring. Hele vriendelijke mensen. Hele goeie service toppie. Wanneer je ook komt om een benulig dingetje, wordt er direct tijd voor je gemaakt. Echt een VAK GARAGE TOP

Tevreden

Tevreden

Zoals gewoonlijk vertrouwt

Altijd goede service. Altijd goed te bereiken.

Gewoon GOED!!!

Ik wordt hier altijd prima geholpen, ze komen hun afspraken na, kennen hun klant maar ook "als de nood aan de man is" staat Autobedrijf Tjeerdsma voor je klaar.

Eerste Kruisdiep 95 WZ

7831CC Nieuw weerdinge