Meteen actie na een chat. Meedenken en zeer behulpzaam. Had veel eerder klant moeten worden bij van de Zanden.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

zeer klantvriendelijk en heel erg meedenkend

Ik ervaar het bedrijf als zeer prettig!!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? niets

Men gaf ons meteen goed gevoel duidelijk en goed luisteren naar wat de vraag was. Op basis van deze eerste ervaring verwachten wij lang klant te blijven. Gr René

Top!

Weer top behandeld!

Betrouwbaar

Vanwege een hele goede ervaring met Autoservice van de Zande vorig jaar voor vrienden, de zoektocht voor onze nieuwe auto begonnen bij Frans en Rianne, en geslaagd. De onderhandelingen bij Frans: een prettig gesprek, goed gevoel en goede service. Op de dag van ophalen stond onze aanwinst klaar als een nieuwe!! Zo mooi en schoon en gepoetst. Erg blij wederom, vandaar de 5 sterren.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

staan altijd voor je klaar.

heel vriendelijk en proberen je meteen te helpen super

zeer netjes geholpen.

Netjes geholpen .doen wat ze kunnen om je tevreden te houden . denken met je mee . zeer tevreden. . 1 minnetje . auto was nog snel gepoetst en slecht uitgepoetst . nig lang wit poetsmiddel op de raarste plekken . ..detail ..

SUPER SERVICE !!!

Auto woensdag 17 juli gebracht voor grote beurt en een reparatie. Na de reparatie bleek er toch nog een bijgeluid aanwezig. Frans heeft hier naar geluisterd en bleek dat de veerppotlagers kapot waren. Ondanks het feit dat Frans (en Rianne) met een zeer volle afsprakenlijst en dat zij vanaf 22 juli gesloten zouden zijn ivm vakantie heeft Frans toch de reparatie aan de veerpootlagers uitgevoerd. Kortom, gewoon geweldige service!!!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Zeer vriendelijke en behulpzame service.

Frans en Rianne zijn uitermate behulpzaam en vriendelijk. Ze nemen uitgebreid de tijd en met veel geduld leggen ze alles uit, denken mee en geven op een bescheiden manier advies. En ook al kocht ik geen "dure bak", ik werd als koning behandeld (inclusief de kinderen en zelfs de hond!). Uniek!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Ga zo door!

Top garage

Prima communicatie

Zeer fijn bedrijf!

Zeer fijn bedrijf waarbij er altijd tijd voor je genomen wordt!

Prettig afgehandeld

Goed geholpen, tussen afspraken door en nog 'n extra onregelmatigheid verholpen. Zeer tevreden.

Super service

Im Persoonlijke redenen konden we de auto niet naar garage brengen voor onderhoud dus bood men aan om hem thuis op te halen en een leenauto achter te laten. Nou waar vind je zulke service nog in 2024 Frans en Rianne zijn meedenkers en toppers.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Niets, houden zoals jullie nu werken

Goed behandeld

Tevreden

Everything was great!!!

I bought a car. Everything was arranged on time and all in detail explained. Very happy until the moment with my experience.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? Nothing

Hele goede service!

Deskundig, vriendelijk en heel erg klantgericht.

Goeie vakmensen

Je voelt je thuis bij Frans en Rianne,.Ze zijn vriendelijk,nemen de tijd voor een praatje en verkopen geen onzin,maar leveren vakmanschap en goeie service.

Supersnelle service

Onze defecte auto snel en vakkundig afgeleverd bij van der Zande door de Bovag berger. Dankzij de tip van het garagebedrijf. Volgende dag al gerepareerd en ook nog tijd voor een grote beurt! Altijd vriendelijk en behulpzaam en ze nemen de tijd voor iedere klant!

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Vakkundig en eerlijk bedrijf die altijd z`n afspraken nakomt

Ik kom hier volgens mij al sinds 1999 en wordt altijd op een vakkundige, leuke en eerlijke manier geholpen. Het is niet voor niets dat ik hier nog steeds graag kom.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Ik kom al jaren bij Frans en Rianne. Zij runnen een prachtig bedrijf waar de klant centraal staat met goede service, betrouwbaar advies en kundige oplossingen, altijd met een lach en een kop koffie.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Top service, zoals een garage hoort te zijn.

Deskundig en wederom perfect geholpen.

Reactie op factuur

Hallo Frans en Rianne, N.a.v. de factuur had ik jullie een mail gestuurd, maar ik heb nog geen antwoord ontvangen. Daarom probeer ik het even zo. De mail is op do 20 juni in de avond verstuurd. Ik verneem graag, vast dank. Vr.gr. Floor Bink

Eerste apk

De Citroën C1 die ik hier een jaar geleden naar grote tevredenheid kocht was 11 juni aan zijn eerste APK toe. Het was een prima jaar, geen gebreken of stukken. De APK had ik samen laten gaan met een kleine beurt. Alles tiptop in orde! Omdat ik het zelf niet kan was er niet vaak gestofzuigd. Frans had dat ingezien en ik kreeg mijn auto keurig gestofzuigd terug. Fijn Frans en je team, dankjewel allemaal! Ik ben er blij mee! Groetjes en fijne vakantie!! en tot de volgende keer.

• Wat zouden we voor u kunnen veranderen in ons bedrijf? N.v.t.

Perfect onderhoud aan mijn auto

Op alle details wordt ook gelet!

zeer tevreden

Goed en vakkundig bedrijf !

Broxven 6

5296 NV Esch

Over Autoservice van de Zande B.V.

Autoservice van de Zande een erkend BOVAG- partner en sinds 1989 niet meer weg te denken in Esch en omstreken. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij proberen met iedereen een persoonlijke band te onderhouden en uitstekende service te verlenen. Ons autobedrijf in Esch beschikt over een fraaie showroom waar u terecht kunt voor jonge, betrouwbare occasions. Daarnaast is Autoservice van de Zande voorzien van een ruime, moderne werkplaats waar u terecht kunt voor al uw auto gerelateerde werkzaamheden, ongeacht welk merk. Bent u opzoek naar uw droom auto, leaseauto of naar het juiste adres voor APK-keuringen en voor de bandenwissel? Wij helpen u graag!