Snelle service en zelfs geen kosten berekend voor het ophalen van de auto!
Prima ervaring, goede service.
Een zeer prettige garage die met je meedenkt en in oplossingen denkt! We hebben onze caravan hier zomer klaar laten maken. Caravan ziet er weer perfect uit en onderhoud is goed uitgevoerd!
Netjes, geduldig en betrouwbaar.
Prima wordt erg goed geholpen
Groot onderhoud laten uitvoeren aan mijn V70 van respectabele leeftijd. Helder advies gekregen met meerdere opties, waardoor we zelf een keuze konden maken over wat we wel en niet wilden laten doen. Uiteindelijk is het flinke reparatie geworden, maar de V70 rijdt weer als nieuw. Super service!
Uitstekende service voor de juiste prijs!
Klantvriendelijk, professioneel, flexibel en deskundige service.
Vriendelijke ontvangst. Vakkundig inzicht. Servicegericht. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
goed meegedacht bij oplossen van klacht en snel geholpen
Super, geweldig. Koop je een Volvo uit 2005 met 3 ton op de teller. Zaten wat schoonheidsfoutjes op. Alles super opgelost. Nogmaals bedankt Erik en Edwin. Gr. Annet en Rob. Uit Haarlem.
uitstekend
Prima. Klant vriendelijk, vlot en correct.
Uitstekend geholpen bij pech onderweg naar vakantieadres.
erg snel, vakkundig en behulpzaam
Prettige samenwerking en samen zoeken naar een goede en tevreden oplossing.