Goed en vooral meedenkend. oplossing gericht.
Super!
Wederom uitstekend geholpen! Zowel voor onderhoud als voor aanschaf van auto\'s een aanrader!
Uitstekende service en betrouwbaar
Bedankt voor de mooie bos bloemen en de goede service uiteraard!
1e bezoek voor nieuwe banden. Prima geholpen.
Autobedrijf Erik Huzen is een prettig bedrijf met aandacht voor de klant. Er wordt met je meegedacht zodat ik het gevoel heb een goede beslissing te nemen. Ik word altijd vriendelijk geholpen en ook zijn ze zo flexibel dat een direct probleem vaak of meteen kan worden verholpen of ingepland. De monteurs zijn vriendelijk, bekwaam en gaan met zorg met onze auto om.
Kennis van zaken. Prettige afhandeling. Weten waar ze over praten.
verkoop Volvo v70
Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf, erg klantvriendelijk en vlotte service
Die zijn goed
Kwam hier terrecht omdat mijn tankmeter het niet meer goed deed... Werd vriendelijk contact gelegd en goede snelle service.
Altijd attent en klantgericht. Met een klein probleem word je steeds meteen geholpen.