Beste Marc, Ik zie jullie beoordeling, bedankt voor jullie tijd daarvoor. Wij vroegen ons alleen af wat jullie ervaring was. Aangezien wij voor de prijs kwaliteit een 6 krijgen. graag hoor ik jullie mening. hier kunnen wij alleen maar van leren. met vriendelijke groet, Erwin Huzen
Vriendelijk, snel en deskundig
Duidelijk en goede service
Bedankt voor de snelle service en de leenfiets!
zijn nog niet zo lang bij dit autobedrijf maar tot nu toe razend tevreden!
Prima service en klantvriendelijke medewerkers!
Aankoop auto. klant wordt goed aangevoeld en interactie is ok. binnen week deal afgerond, algemene indruk tot dusver prima en betrouwbaar bedrijf. vriendelijk personeel!
Fijne service en vriendelijke mensen. Auto werd gewassen zonder dat ik er om vroeg. Leuk zo\'n extra service.
Zie hieronder.
Voorbeeldbedrijf daar waar het gaat om klantbehandeling en kennis! Top.
Die zijn gewoon heel positief. Als er iets met de auto is, wat gelukkig zelden voorkomt, kan ik er altijd terecht. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en de auto wordt altijd vakkundig gerepareerd.
Mijn ervaring met autobedrijf Erik Huzen is goed. Ik wordt er op een heel deskundige en prettige wijze geholpen. Service is goed en niets is te veel. Ook het gebruik van de vervangende auto is heel positief.