Bij mij de trommel remmen achter verkeerd afgesteld, terug geweest voor de handrem opnieuw afgesteld weer verkeerd vandaag bij de peugeot garage geweest alles opnieuw afgesteld zo als het hoord voormij geen erik huzen meer
Wederom goed en snel geholpen
Het zijn bijzonder vriendelijke mensen, ik word altijd goed geholpen en ben daardoor ook zeer tevreden. Een aanrader.
Prima ervaring gehad met de medewerkers en baas van het bedrijf
Wederom een snelle en goede service.
Met de vorige auto was de service: top. Goede afspraken van halen en brengen en op tijd klaar. Vandaar dat huidige auto ook nieuw is gekocht bij Huzen. Service en afhandeling is altijd goed. Ook met kleine storingtjes. Gewoon een goed bedrijf.
gebruiken af en toe het tankstation en de wasstraat.We hebben op zich dus verder geen ervaring met dit bedrijf. Ik kan derhalve wel iets invullen maar bijvoorbeeld de laatste vragen, vanaf \"bent U op zoek\" vind ik niet relevant
niets dan lof !
Ik ben plezierig en adequaat geholpen bij mijn autoreparatie