Zoals altijd weer prima!

Goed geregeld, mijn auto moest voor een APK en was de hele dag weg. Geen probleem opzicht, wel goed plannen.

Uitstekend, zoals gebruikelijk

Ik ben al lang klant en zeer tevreden.

Zeer vriendelijk geholpen.

Erg vriendelijk en vakkundig personeel. Vragen worden naar tevredenheid beantwoord.

Service netjes

Goede communicatie en doen wat ze zeggen

Lastig probleem goed opgelost

Lastig als je soms last hebt en soms weer niet van een elektrisch akkefietje. Na lang zoeken eindelijk de boosdoener gevonden. Dank je wel!

uitstekend

zo als altijd

een prima bedrijf klasse nemen alle tijd ! aanrader!

Een prima bedrijf ! goede afspraken , de auto is nog gewassen ook! een aanrader ....

Goede, vlotte service en aflevering

Na het jaarlijks onderhoud, de auto schoon afgeleverd, gewassen en wel. En omdat ik slecht ter been ben, mij thuis gebracht. Dat heb ik nog nooit meegemaakt bij andere garages. Vandaar dat ik jullie bij vrienden aanbeveel.

Heel tevreden

Ik ben heel goed geholpen

prima werkplaats en goed advies

via erik huzen een auto gekocht. en heb er 2 in onderhoud hier. dit bevalt prima.

Heel goed

Had er mijn auto gekocht waarna er een paar probleempjes optraden. Deze zijn uitstekend opgelost door hun inclusief vervangend vervoer en alles onder garantie. Gewoon een net en eerlijk bedrijf

Fijn bedrijf dat meedenkt.

Duidelijk

Netjes en snel geholpen

Auto huren

Goed bedrijf en staat altijd voor ons klaar

Een uitstekende garage.

Een prettige service met goede afspraken. Vriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden.

wederom prettig geholpen

leuk contact met de baliemedewerkers en de monteurs en de auto's komen altijd glanzend weer terug!

Een heel fijn autobedrijf!

Gewoon prima!

Onderhoudsbeurt aan caravan perfect uitgevoerd. Goede communicatie over nieuwe onderdelen.

Vriendelijk ontvangst, goede uitleg bij het gesprek

Afgesproken met Erwin over de (mogelijke) koop van een tweedehands auto die bij hen te koop staat. Een proefrit gemaakt, waarbij Erwin tegelijkertijd mijn in te ruilen auto beoordeelt. Na terugkomst van de proefrit (de auto bevalt goed) afgesproken dat er een trekhaak onder zal komen. In het voorstel voor de bijbetaling inclusief een half jaar garantie, trekhaak en inruil van mijn auto kon ik mij helemaal vinden. De manier, waarop ik als klant wordt behandeld, is zoals ik het graag zie. Dank voor alles.

Uitstekende garage. Flexibel met afspraken, goede service.

Service, eerlijk en alles in overleg met de klant!

Service, eerlijk en alles in overleg met de klant!

Snelle professionele en vriendelijk autobedrijf

RDW keuring snel en keurig uitgevoerd

Gewoon zoals het hoort

Prima service. Niks op aan te merken zoals gewoonlijk!

Handelsweg 2

7451PJ Hulten