prima, goed contact, en goede treugkoppeling
zeer goed snelle afspraak goede service
Netjes en klantvriendelijk
Mijn ervaring met dit autobedrijf is zeer positief. Ik ben uiterst vriendelijk geholpen en heb voor een zeer nette prijs een occasion gekocht. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Klantgericht, vriendelijk.
houd zich aan afspraken, goed overleg mogelijk, eerlijke prijs
Gewoon een zeer prettig bedrijg met snelle service en grote mate van deskundigheid.
ik heb een goede ervaring, alleen moest ik wel erg lang wachten voordat de LPG computer uiteindelijk vervangen is , bijna een maand na aankoop van de auto
In dit bedrijf wordt je altijd goed te woord gestaan en geholpen, ook de adviezen die ze geven kun je heel veel mee, Vriendelijkheid en vakmanschap is belangrijk voor de klant, ben je hiervoor aan het goede adres
Heb geen klachten. Toen ik belde dat ik een kapotte uitlaat had kon ik de auto meteen brengen. Zij hebben er naar gekeken wat het probleem was. En de reparatie werd ingang gezet. Aan het eind van de middag een telefoontje dat het klaar was. Het resultaat een schoon gewassen auto met een nieuw stuk uitlaat .
GOEDE SERVICE OOK VOOR GARANTIE DINGEN STAAN ZE DIREKT KLAAR
Tot op ben ik slechts 3 keer bij Erik Huzen aan de zaak geweest, t.w. kijken, kopen en een klein garantie gevalletje.Ik ben bijzonder tevreden over de benadering van en de omgang met de klant, zowel door Eric als zijn medewerkers.
Service en bediening zijn altijd top. Wat me echter aan de laatste rekening opviel is dat er 2 liter ruitensproeiervloeistof opstaat terwijl ik die de de dag ervoor tot de nok gevuld heb???? gr, Erik
Goede kennis in de werkplaats, mede hierdoor heb ik mijn volgende auto hier gekocht, tevens heb ik met erik Huzen een goede band.