Vriendelijk ontvangen, goede afhandeling.

Zoals boven.

Duidelijk overleg

Na telefonisch gesprek alles snel geregeld.

Goed geregeld

Goeie service en ben goed op de hoogte gehouden. Auto rijd weer top

Super bedrijf

Wordt super geholpen en vriendelijke mensen

Top garage

Bemiddeling bij nieuwe auto, onder tijdsdruk er vol voor gaan. Super bedankt Erwin

Heel goed

Bén al jaren klant

Snelle service, opgebeld met prijsopgave, was uiteindelijk nog lager. Prima dus!

Prettig in de omgang en professioneel

Heb mijn caravan voor een onderhoudsbeurt gebracht. Ben prima geholpen en de afspraak is goed uitgevoerd.

Prettig

Duidelijk en plezierig

Prettige en snelle dienstverlening en goed te bereiken.

Erwin is goed te bereiken denkt mee en zorgt ervoor dat een probleem snel opgelost is.

Geweldige service

Snelle handeling goede service gewoon top

Erg klantvriendelijk

Bedankt voor het sponsoren van het personenbusje naar de Oekraiense Ambassade in Den Haag!

Fijn dat je ook voor/na openingstijden de auto kunt brengen en halen.

Correcte afhandeling van de beurt en APK.

Ondanks de drukte kon ik binnen gestelde tijd een afspraak maken. Toen er een extra reparatie item boven kwam, werd eerst netjes gebeld en uitleg gegeven over kosten e.d. Auto was - op verzoek - eerder klaar en er werd gelijk gebeld zodat ik hem ruim op tijd kon ophalen.

Vakbekwaam en service gericht

Ik ben al vele jaren tevreden klant bij garage Huzen. Mijn bedrijfsbus heb ik daar gekocht en altijd laten onderhouden. Toen mijn accu de geest had gegeven kwam de monteur in de avond uren een nieuwe monteren ; TOP service !

Zoals altijd topservice!

Al jaren mijn garage en dat blijft ook zo!

Een fijn en goed garagebedrijf waar service nog gewoon is

Mijn auto is voor een grote gecompliceerde reparatie in de garage geweest dit is met wederzijds overleg(i.v.m. de kosten) prima gerepareerd en opgelost.

Klantvriendelijk

Monteur reed mee om mijn mankement mee te ervaren. Was duidelijker dan mijn mondelinge uitleg. Keurig vooraf geïnformeerd wat de extra reparaties aan mijn auto zouden zijn.

goede duidelijke service

Wat ik belangrijk vind is dat ik goed geïnformeerd wordt over de bevindingen. Dit doet dit autobedrijf goed. Wanneer je feedback geeft, wordt hier direct wat mee gedaan en ben ik erg tevreden over het verloop.

Topservice!!

Met autopech in het buitenland gestrand en vervolgens door Autobedrijf Erik Huzen zo ontzettend goed, snel en doortastend geholpen, gewoon geen woorden voor, chapeau! Vervolgens is onze auto ook heel snel door hen gerepareerd en kunnen wij nu weer verder. Kortom topservice!!!

Goede service en snel geholpen.

Bandenreparatie even tussendoor.

snel en goed opgelost

snelle oplossing gevonden voor mijn probleem zodat ik ook weer mijn klanten goed en snel kon helpen.

Je wordt goed en vriendelijk geholpen. Dacht dat ze de auto ook door de wasstraat deden, dat was nu niet zo, vanwege de drukte denk ik

Goed geholpen door, prettige ervaren monteur.

Goed geholpen door, prettige ervaren monteur.

Goed klantvriendelijk service perfect

Camper wordt gehaald en gebracht van uit de stalling

Handelsweg 2

7451PJ Hulten