Perfect en snel

Snel kunnen komen en snel gemaakt.

Geweldige klantvriendelijke en professionele service.

Op vrijdagmorgen kreeg ik een melding van motorstoring. Ik vertrouwde het niet en vroeg advies bij diverse garages. Zijn hadden echter geen tijd en ruimte om de melding te beoordelen. Ik heb daarna contact opgenomen met Bosch Car Service Roosendaal. Ik kon direct komen voor een motoranalyse. Geconstateerd werd een te geringe opbrengst door de accu waardoor de storingsmelding ontstond. Een nieuwe accu werd geplaatst, de storingen waren daarmee verholpen. Ik kon met een gerust hart op weg naar de verjaardag van mijn dochter. Hulde aan de eigenaar en personeel van Bosch Car Service.

geweldige service

Je wordt direct te woord gestaan, Zeer vakkundig en je weet waar je aan toe bent. Leuke mensen om samen tot een goed resultaat te komen.

Prima service!

Goede service, zeer nette garage. Goed en realistisch advies over evt reparaties.

Geweldig bedrijf

Goede service en een goede kwaliteit zeer klantvriendelijk

Service is goed, fijn dat er wordt meegedacht

Goede service en klantvriendelijkheid

Zeer goede service en duidelijke uitleg!

Foto’s gemaakt van onderdelen die in slechte staat waren goede en duidelijke uitleg!

Ze doen hun uiterste best om problemen op te lossen.

Er waren problemen met de apk keuring zoals met de autogordel.Ze hebben hem uit elkaar gehaald en gesmeerd zodat die weer werkte.

Goed dan je geen afspraak hoeft te maken.

Heel fijn als je meteen word geholpen.

Supersnelle service

Topservice

Heel goed geholpen

Mijn auto voor een beurt en APK voor het eerst naar Bosch Car Service gebracht, er was wat meer reparatie nodig als ik had verwacht, maar alles werd heel netjes en duidelijk gecommuniceerd, ik heb dat als zeer prettig ervaren en mijn auto rijdt weer beter als ooit!

Fantastisch sevice

Ze helpen je snel

Goede garage

Wederom zoals altijd goede service en alles volgens afspraak. Kan deze garage aanbevelen.

Had ‘n probleem met de trekhaak , afspraak was om deze te vervangen. Door technisch inzicht van de monteurs en de eerlijkheid van de garage is het probleem opgelost waardoor ik honderden euro’s goedkoper uit was. Complimenten !

Vriendelijk personeel en goed vooraf ingelicht over het onderhoud!

Prima service.

Nadat Lauwman Peugeot Roosendaal deze zomer plotsklaps zijn deuren had gesloten (voor mij als zeer trouwe klant was dit van de een op de andere dag) en ik daarom zeker geen zin had om naar Goes of Breda te gaan voor onderhoud, moest ik op zoek naar een andere garage. Bosch Car Service Roosendaal gaf mij bij de eerste kennismaking een prima indruk. Mijn auto kreeg het nodige onderhoud en is uitgebreid gecontroleerd. Natuurlijk waren er wat aanmerkingen. Ook had ik nog wat vragen en die werden tot tevredenheid beantwoord. Slotsom: mijn keuze is tot nu toe een goede geweest.

Totale midlife update van Tesla Model X laten uitvoeren. Top werk. Rijdt weer als nieuw.

Ook voor electrische auto een goed adres.

Goede snelle afhandeling

Problemen koppeling snel verholpen. Snel terecht en goed geholpen. Prijs kwaliteit zeer goed

Betrouwbare garage

Erg fijne ervaring gehad bij deze garage. De klantvriendelijkheid en goede aflevering van hun product staan hoog in het vaandel. De service is erg snel en bij problemen wordt dit netjes opgelost.

Als nieuwe klant ben ik prima geholpen!!

Zoals gezegd, prima service.

Geweldig!

Voldoende data om afspraak in te plannen, vriendelijke service, vlot geholpen door voorraad in de garage.

uitstekend

Uitstekend en redelijk vlot aan de beurt !

Vijfhuizenberg 38

4708 AK Roosendaal