Wederom een uitstekende ervaring

Mijn auto was weer toe aan de jaarlijkse APK, de benodigde reparaties vlot uitgevoerd en keurig meegedacht. De aanvullende gewenste vervanging van veren is ook helemaal naar behoren uitgevoerd. Al met al wederom een uitstekende ervaring met Autobedrijf Van Eeden.

Snelle service en uitstekend geholpen!

Mijn remblokken moesten worden vervangen. Na vier uur kreeg ik al een telefoontje dat ik mijn auto kon ophalen.

Van Eeden zal ik zeker aanbevelen bij mijn vrienden

Ook al ging het alleen maar om nieuwe kentekenplaten, er wordt de tijd voor genomen en ze worden professioneel vastgezet. Kortom, het is fijn personeel waar ik mij heel prettig bij voel.

Een zeer betrouwbaar bedrijf

Gewoon goed werk

Good job on time

Fijne en betrouwbare dienstverlening

Ik heb goede ervaringen met Van Eeden. Voor het jaarlijkse onderhoud maar ook onvoorziene reparaties tussendoor. Altijd vriendelijk en behulpzaam, ze zoeken het defect goed uit en nemen de moeite om zorgvuldig toe te lichten wat er kapot is en wat het gaat kosten.

Uitstekende fijne service

Een team met veel ervaring, goede expertise in huis. Vertrouwd je auto achter kunnen laten en een eerlijke beoordeling kunnen verwachten. Schoon netjes en geordend, professioneel

Hele goede service.

Mijn APK moest snel geregeld worden. Dat kan je wel over laten aan Marcel en zijn team. Top.

Goeie en snelle service

Goede en snelle service

Netjes behandeld

Goeie service en weer goeie contact over wat er gedaan moet worden

altijd goede service

snel geholpen

Een topbedrijf.

We zijn zeer tevreden met Van Eeden. Goed advies. Onderhoud auto perfect. Onze auto’s gaan naar Van Eeden. We hebben vertrouwen in dit bedrijf.

uitstekend

helder en duidelijk gecommuniceerd over een vrij forse reparatie die ik moest laten doen na pech met mijn auto. Prijsopgave vooraf duidelijk en tijdens herstel op de hoogte gehouden, ook van een helaas voor mij extra kostenpost. Auto rijdt weer als nieuw~!

Top garage

Fijne garage om je auto te laten onderhouden. Het personeel is erg vakkundig en denkt ook mee met de klant. Wij zijn er blij mee.

heel goed gegaan

alles was goed geregeld toppie ik zou nog een logo krijgen via de mail voor sposenering eerdaags maak ik de rekening over grt Adri

goed snel en betaalbaar

snelle reactie per mail en reparatie ook vlot goed en voor nette prijs !!!

Zeer vriendelijk en kundig geholpen.

Ondanks dat ze het erg druk hadden hebben ze mijn auto met vastgelopen versnellingsbak en beschadigde koppeling direct opgehaald. Een week later was de auto ondanks de drukte al klaar. Een flinke reparatie maar hij schakelt en koppelt weer als nieuw. Hier ga ik zeker nog eens terugkomen.

Vriendelijk en goede service

Kan er ook terecht voor kliene dingen zoals olie peilen of bandenspanning meten

Altijd prima

Auto is altijd op tijd klaar.... Altijd prima geregeld

Altijd goede service

Vakmannen zijn het. Daarnaast communiceren ze altijd duidelijk over de kosten.

Ik wil geen ander autobedrijf!

Je wordt hier keurig behandeld. Ik denk dat alles gedaan wordt zoals het hoort. (ik heb er totaal geen verstand van) Ik vertrouw de mensen voor 100 % en tot nog toe is dat vertrouwen nog niet beschaamd. Voor een klein dingetje, bijv. bandenspanning even nakijken o.i.d. wordt nooit iets gerekend. Ze staan meteen voor je klaar. Waar kom je dit nog tegen?

Toppie

Altijd een eerlijk advies en super nette sevice.

Goede ontvangst. Fiets meegekregen. Na een paar uur gebeld dat de auto klaar was

Prima Garage

Fijne communicatie en service gericht. Top

De airco van mijn Renault was helaas stuk. Ik kon snel een afsoraak krijgen voor een diagnose. De onderen besteld en netjes gebeld wanneer ze binnen waren. 2 dagen laten functioneerde alles weer zoals het moest. De communicatie was prettig en pro actief en vervangend vervoer was bij mijn afspraak onderdeel van de service. Hopelijk is het niet nodog maar de volgende reparatie is weer bij Van Eeden.

Walserij 12

2211SJ Noordwijkerhout