Snelle service en duidelijke communicatie

Met een defecte koppeling kan je niet meer rijden. Binnen 24 uur was alles opgelost.

Top bedrijf

Zeer goed en vriendelijke medewerkers

Uitstekende service en kundig personeel

Altijd positief meedenken, snel en betrouwbaar, vriendelijk en ter zake kundig.

Vakwerk

Snel en altijd goed geholpen.

Dat je goed op de hoogte wordt gehouden over t financiële plaatje en wat er verder allemaal kan doen met je auto

Betrouwbaarheid

Ik heb een wat "oudere" auto dus is het extra belangrijk dat ik snel terecht kan. Aangezien ik zelf helemaal niet technisch onderlegd ben moet ik natuurlijk op de garage en dus ook ook op mijn auto kunnen vertrouwen. Bovendien is de receptie ook snel, kundig en vriendelijk in het maken van afspraken en het mij toesturen van de benodigde informatie.

Autoservice bakker is altijd oplossingsgericht en klantgericht. Topgarage!

Als ik een mankement heb met mijn auto kan ik altijd even langskomen zodat iemand er direct naar kijkt. Ook handelen ze snel ook al is er eigenlijk geen ruimte in de planning. Dat is heel prettig want het mankement wil ik natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben.

Na telefonisch contact kon ik meteen komen. Bij grote beurt eerst overleg gehad voor iets werd uitgevoerd.

Heel goed

super

ik belde om te vertellen dat ik met mijn sleutel de auto niet meer kon starten, ik had michael aan de telefoon, die zei gelijk, ik ga regelen dat iemand je komt halen, uiteindelijk lukte het me wel, en toen zei hij, kom toch maar even langs, dan kijken we even naar de auto, het viel natuurlijk tegen dat er wat aan de hand was. ik wilde heel graag een auto mee, dit werd gelijk geregeld, alleen werd het wel een paar weken wachten voordat de reparatie kom plaatsvinden, dit ivm onderdelen. we konden zelf een auto lenen van een familie lid, tot onze verbazing werden we gebeld dat alles sneller was gelukt en dat ze de auto ook al hadden gemaakt, en dit alles nog binnen de week. super service en super communicatie, bedankt luitjes, Gr Geert en Ria.

Fijne garage.

Super service. Lieve mensen. Eerlijk en betrouwbaar.

Top service

Hele fijne service. Afspraak voor APK gemaakt. Ze belde eerst netjes om te checken of ze iets mochten vervangen ja of nee. Auto bij ophalen weer helemaal keurig en zelfs de matten gestofzuigd, altijd fijn!

startprobleem snel verholpen

Super klantvriendelijke monteur met verstand van zaken.

Top service, zonder meteen de hoofdprijs te vragen

Raam ging niet meer dicht, is gerepareerd. Geen problemen meer

uitstekend geholpen overleg over reparatie

reparatie auto prima uitgevoerd leenauto gehuurd stond avond te voren klaar 100% score

Goed gecommuniceerd

X

Netjes en correct afgehandeld.

Prima !

Het was de 1e keet dat ik bij deze garage was. Prima, nette service. Ik kom weer terug

Erg fijn geholpen.

Ik had mijn auto vorig jaar bij Autoservice Bakker gekocht . Nu tijd voor de service beurt, afspraak gemaakt voor na mijn vakantie . De auto was snel klaar en de kosten vielen ook mee. Ik was verrast ,want me automatten waren ook schoon gemaakt . Ik was erg tevreden

Zoals altijd vertrouwd

Prijs/kwaliteit is prima. Prettig te woord gestaan

Ga zo door

Vriendelijke mensen en snel geholpen

uitstekende service!

Andere auto gekocht. Deze laten keuren en APK gedaan bij Autoservice Bakker. Keurig vooraf gebeld over de kosten/ uit te voeren reparaties.

Klant vriendelijk en behulpzaam super

Helemaal top!

Auto wordt direct gemaakt als je belt voor een probleem. Vervangend vervoer is dan meteen beschikbaar. Als er wat vervangen wordt dan kan je het altijd bekijken. Zodat je weet dat het echt kapot was. Dus ik ben helemaal tevreden met de service.

Oostelijke Randweg 4

1723LH Noord-scharwoude