vriendelijk en attent

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bruggink is een fantastisch bedrijf, directeur Leon en zijn medewerkers zijn uniek op deze kleine aardbol. Met deze mensen kun je afspraken maken en ze tonen zich flexibel in het maken van een afspraak en komen deze ook na. . Als we er komen is er altijd een plezierige warme ontvangst en een prima uitleg van de werking van het totale camper systeem. Als er ook maar iets niet in orde is komen deze vakmensen in actie. Voor ons hebben ze elk euvel gelijk hersteld zonder daarvoor extra euro’s te rekenen. Wij kunnen dit bedrijf (en het product) van harte aanbevelen. Leon en medewerkers hartelijk bedankt voor de geweldige service Ook de \" nazorg” is gegarandeerd: bij onverhoopte problemen staan zij voor ons klaar. In onze langdurige ervaring met leveranciers van campers, hebben we nog nooit een dergelijk voldaan gevoel gekregen. Na de aankoop van onze camper zijn wij bij Bruggink terug geweest voor wat kleine garantie werkzaamheden en die zijn wederom voor het volle 110 procent verholpen. Het is dan ook een grote aanrader om hier als camper- zoekende allereerst naar toe te gaan. Waar u ook woont in het noorden of zuiden van Nederland, onze ervaring is het dubbele en dwars waard om bij Bruggink je doel en passie te vinden. “HELE GROTE KLASSE”. Bij Bruggink caravans en campers in Almelo en Borculo word je keer op keer zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, zodat je altijd zeer tevreden weer de deur uitgaat! Als laatste het is voor ons een lot uit de loterij, waarvan wij de hoofdprijs hebben. Leon, we zijn trots op je! De energie, vakkennis, gedrevenheid, hulp en vertrouwen maken je en je bedrijf tot een fantastische organisatie. Velen voor ons hebben je al pluimen gegeven, wij nemen ook meer nog dan we kunnen ons petje voor je, en je medewerkers af. Irma en Wim Cents,

Betrouwbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige ervaring vooral wat garantie betreft

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben onze eerste caravan bij jullie gekocht. We zijn zeer tevreden over het advies, de gekozen caravan en de service bij een paar kleine mankementen

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service en prettig geholpen bij de garantiewerkzaamheden afgelopen winter van de oude Bruggink mochten we plaatsnemen in een speciaal voor ons verwarmde ruimte. Wij hebben zeer goede ervaringen met G van Mastrigt, en Johannes onmisbaar en representatief aanspreekpunt voor de Bruggink organisatie

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

met de aankoop begeleiding tevreden Nadien was het soms wat lastig om een sevice afspraak te maken altijd (te) druk Mail adressen beter communiceren o.a van service afdeling Vorige week garantie afwikkeling e.d tevreden

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed prettig ontvangen en ook de afhandelingen met betrekking over enkele kleine dingen die mankeerde aan de caravan werden prettig opgelost wat voor ons op dat moment zeer prettig was ja je hebt nog geen stalling kunnen regelen maar dit was geen probleem we mochten hem ophalen zodra we dit hadden geregeld mocht het in de toekomst voor komen dat we voor iets anders gaan zullen we zeker langs komen en wat ook prettig was dat kort voor de 1 jaar garantie was afgelopen we werden gemaild of er nog wat aan de caravan mankeerde zodat dit nog voor de garantie was afgelopen werd geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen zijn zeer goed; goed contact, zowel telefonisch als per mail, en een meer dan keurige aflevering (vele extra\'s gedaan, waar door ons niet om gevraagd was). Ook de nabehandeling (garantie gevalletje) is meer dan tevreden afgehandeld (nieuw dakluik geplaatst nadat oude was verdwenen). Daarnaast de brief dat de garantietermijn bijna was afgelopen, welk bedrijf stelt je daar van op de hoogte? Kortom een dikke pluim voor Bruggink!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onze ervaring met Bruggink is goed. Wij hebben vorig jaar een gebruikte Knaus caravan gekocht. Toen we hem op konden halen was het vrijdagavond. Na alles nagelopen te zijn mocht hij achter de auto en even een lichttestje... Alles begon te knipperen en werkte niet goed, uiteindelijk konden we hem niet meenemen want de volgende dag moest er even een monteur na kijken. Best een beetje teleurgesteld hebben we hem achtergelaten en zijn naar huis gegaan. De volgende dag werden we al om 11.00 uur gebeld dat de caravan voor ons klaar stond. Toen we aankwamen was alles opgelost en kregen we voor het ongemak een hele mooie grote bos bloemen mee, prachtig! We zijn tot nu toe helemaal blij met onze caravan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ontvangst. Ongedwongen sfeer. Goed advies.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder plezierig. Goede communicatie Gevraagde opdrachten goed uitgevoerd. Gevraagde garantieprobleempjes perfect opgelost. Prijs-kwaliteit verhouding prima.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

echt een top bedrijf ook wat betreft service. gasten op de camping hadden een probleem met de schotel antenne het waren geen klanten van bruggink en toch konden ze de zelfde dag langs komen voor reparatie dat noem ik nog eens service. een ander caravan bedrijf in de buurt had weer geen tijd maar Bruggink lost het wel op. top

Kamerlingh Onnesstraat 19

7271AZ Borculo