5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens onze vakantie in eigen land een klein technisch probleem met het opladen van de huishoudaccu. Even langs Bruggink gereden waar we de camper 4 jaar geleden (!) hebben gekocht. Eigenaar Leon herkende ons meteen en besloot zelf even te kijken wat er aan de hand was. Bleek om een zekering te gaan die door Leon vervolgens werd vangen. Ook kregen we nog een extra zekering mee voor \" je-weet maar nooit\". Kosten geen: gewoon service. TOP !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste gesprek tijdens aankoop tot aan de verleende service na levering van onze camper is er helemaal niets op aan te merken. Bij de firma Bruggink begrijpt men het nog steeds ,; super service en klantvriendelijkheid overwint altijd ....

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn goed geholpen met een koelkast van jullie ,toen die van ons het niet deed.dank u

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben al 2x een nieuwe caravan bij Bruggink gekocht en zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bruggink: professionele hartelijkheid en betrouwbaarheid! Goede ervaring bij aankoop occasion. Denken vanuit de klant. Probleemoplossend werken: met de baas mee naar het postkantoor voor kentekenregistratie. Top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben eind 2013 een tweedehands camper bij Bruggink gekocht en zijn daar zeer tevreden mee. Wij zijn ook erg tevreden over de service en nazorg die Bruggink geeft. Alle vragen en kleine problemen die we tijdens en na de garantietermijn hadden zijn accuraat, deskundig en tot onze volle tevredenheid afgehandeld. Kortom, Bruggink is een bedrijf waar we graag komen, ook al is het voor ons een kleine 200 kilometer rijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb al eerder een beoordeling gegeven. Ik kwam toen uit op een goede 8. Hoewel het slechts een cijfer is, welke al boven gemiddeld is zou ik het toch naar boven willen bijstellen. Na een schade (op weg naar Bruggink Almelo heb ik de camper bij de dealer achter moeten laten. Binnen een half uur wist ik dat de schade op korte termijn gerepareerd kon worden en mijn vakantie niet in gevaar kwam. Ik werd zelfs naar huis gereden. De schade was nog sneller gerepareerd en perfect uitgevoerd. Alles werd goed geregeld met de verzekering. Dus ook bij schade is het een topbedrijf. Het cijfer gaat dus omhoog naar een ruime 9!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van de Fam. W.C.M Cents, woonplaats Te Dieren , provincie Gelderland . Onderwerp: het kopen van een Carthago Chic - C - Line I 4.3 camper bij Bruggink caravans en campers. Op vrijdag 07 maart 2014, werden wij Wim en Irma bijzonder klantvriendelijk ontvangen door de heer Leon Bruggink , algemeen directeur, in Borculo. Ook valt ons het zeer vriendelijke, behulpzaam , gastvrije en vakkundige personeel op. Wij hebben deze dag genoten van een hele klantvriendelijke gastheer die ons fijntjes uitleg gaf over de camper. Voor ons was dit de beste prijs - kwaliteit verhouding. Hierna hebben wij elkaar de hand gegeven en de koop gesloten. Bruggink is voor ons een betrouwbaar bedrijf. Wij voelen ons echt gewaardeerd als klant. De levering van de camper was stript en zoals afgesproken. Voor kwaliteit en klantvriendelijkheid staat. Bruggink voor ons op de eerste plaats.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn al meer dan 30 jaar klant bij de Fa.Bruggink, dat hoeft dus geen verdere uitleg!!! Prima zaak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had elders een camper gekocht met 2 ontbrekende ontluchtins gootje in de zijraam. Het verkopende bedrijf heeft moeite om ze te leveren, tot de dag van vandaag niet!Ik heb met Bruggink gebeld en medewerker Gedion Gevers zegde na ontvangst gegevens e.e.a uit zoeken. De zelfde dag kwam het bericht dat men een paar op voorraad had en men deze per post ging verzenden, de volgende dag waren ze Thuis.Ondanks mijn aandringen beb ik nog geen nota ontvangen, wel de melding: Veel plezier er mee. Dit vind ik top van een bedrijf dat SERVICE hoog in het vaandel heeft!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, klantgericht , voor de meeste klussen kundige monteurs. Er is maar één nadeel : vanuit Zuid-Holland ben je minstens een dag kwijt

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ronduit positief. Zeker de onder garantie verholpen kleine zaken. Bij aankoop van een2e hands camper zoek je eigenlijk op camper, het verkopende bedrijf krijg je er \'gratis\' bij. In het verleden met andere bedrijven enkele minder goede ervaringen gehad, dus is was positief verrast dat het ook beter kan. Na de koop zijn de gemaakte afspraken omtrent verandering en kleine herstel werkzaamheden prima verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 1999 onze eerste caravan bij Bruggink gekocht en in 2013 deze er ook ingeruild voor een nieuwe. Een teken, dat wij ons thuis voelen bij dit bedrijf. Erg prettig is het eerlijke advies. Men durft ook nee te zeggen, als men denkt, dat dit voor de klant beter is. Als er al problemen met de caravan zijn, dan worden deze snel en vakkundig verholpen. Dit was ook de reden waarom bij onze tweede caravan ook bij hen hebben gekocht/ingeruild.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb 2 campers bij de firma Bruggink gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een 2e hands camper bij Bruggink gekocht. Het 1e jaar geen problemen. Het 2e jaar volop. Garantietermijn was verstreken. Er viel dus niets te verhalen bij Bruggink. Een kleine opsomming. Allebei de accu\'s begaven het. Stroomvoorziening 220V kapot. Schoonwaterpomp defect. Diverse motorproblemen. Brandstofpomp kapot.Tot overmaat van ramp ging ook nog eens onze luifel kapot tijdens een zware storm. Wetende dat er niets meer te verhalen was op Bruggink (garantie voorbij), wilden we Bruggink toch laten weten wat ons was overkomen, en hebben een brief gestuurd met alles wat er was voorgevallen. We kregen een telefoontje met excuses voor alle ongemakken. We kregen een aanbod van een zo goed als nieuwe luifel met bijbehorende safaritent. we zouden er 750 Euro voor moeten betalen. voorwaar een goed aanbod waar we op in zijn gegaan. Bruggink hoefde niets te doen omdat het garantie-termijn was verstreken. Toch dit aanbod!! Bij het ophalen van mijn camper bleek Bruggink de hele camper nog eens had gecontroleerd op gebreken. Bij het afrekenen van de luifel en safaritent? Die hoefden we niet te betalen! Reden? Men was blij dat we deze brief geschreven hadden! Men was geen klant kwijt en konden een(re)actie hierop geven. Firma Bruggink, jullie hoefden niets te doen want het garantietermijn was verstreken, maar compenseerde alles ruimhartig met de luifel en safaritent. Verkopen is voor jullie leuk, maar daarna is service belangrijk!!! Bedankt voor de service en klantvriendelijkheid, en: \"de koffie smaakt bij jullie lekker\". Met vriendelijke groeten, Willem Severein en Ineke Wolff

Kamerlingh Onnesstraat 19

7271AZ Borculo