Zeer vriendelijk sfeer en gezellig DESKUNDIG Team. MAAR WERKPLAATS ZOU NIET KLUSJES -KLANTEN ER TUSSENDOOR MOETEN NEMEN,WANT DIT GAAT TEN KOSTE VAN AFSPAAK KLANTEN EN DE KWALITEIT EN DE WERKTIJD VOOR DE AFSPRAAK-KLANT. EFFICIËNTIE ,EN MET TWEE MONTEURS OP MIJN KLUS LIJST ZOU IK IN DE HELFT VAN DE TIJD KLAAR GEWEEST ZIJN.DOOR VEEL AFLEIDING BIJ DE MONTEURS IS DE ACCURATESSE LAAG.(opbouwende kritiek van een niet deskundige.)
De AFloop werd uiteindelijk positief, maar de AANloop was verre van dat. Wij hebben lange tijd een heel erg vervelend gevoel gehad, het idee niet VERbonden te zijn met de zaak maar GEbonden. Het vertrouwen is flink geschaad, maar wel herstellende.
Fantastische verkoper en service in Borculo. Aan hem ligt het niet dat we al ruim een jaar wachten op een nieuwe luifel.dat wordt erg negatief ervaren.
Specifiek waren we op zoek naar een Hobby de Luxe Easy 495 UK. Deze stond er een te koop bij Bruggink in Borculo, aangezien dat we uit Eindhoven moesten komen hielden ze de caravan \"vast\" voor ons. Super! Na de caravan te hebben bekeken en de puntjes waar we tegen aanliepen te hebben besproken zijn we overgegaan tot koop van de caravan. Dat men zich aan afspraken houd bleek wel bij het ophalen van de caravan. Als nieuw was hij! Alles was volgens afspraak gerepareerd ,super goed gewassen en uiteraard met een nieuwe Bovag onderhoudsbeurt erop. Duidelijk is dat men weet waar men het over heeft, spreken met kennis van zaken. Vriendelijk en service gericht, ga zo door. Voor het hele team: bedankt! Familie Boonen uit Eindhoven
Ervaring is goed. We zijn erg prettig geholpen door de verkoper. Caravan (tweede hands) was echter niet goed schoon gemaakt.
Zeer goede ontvangst en uitleg over gebruik en mogelijkheden. Weten waar men het over heeft, spreken met kennis van zaken. Vriendelijk en service gericht.
1. De onderhandelingen over de prijs en voorwaarden van de gebruikte camper die we aangeschaft hebben bij uw bedrijf, verliepen in een prettige maar toch ook in goede zakelijke sfeer. 2. De camper zou gebruiksklaar opgeleverd worden. Toch moest ik nog vragen om de levering van gasflessen waarvan eerder gezegd was dat die meegeleverd zouden worden. 3. De volledige onderhoudshistorie van de camper zou meegeleverd worden. Dat is maar ten dele gelukt. 4. Het leveren van de Fiat \"rode moedersleutel\" is in het geheel niet gelukt. 5. De rondgang om en door de camper bij oplevering is door ons als zeer nuttig en noodzakelijk ervaren. 6. Er werd na een kort gebruik van de camper lekkage geconstateerd. Die achteraf twee oorzaken bleek te hebben en waarvoor we ook tweemaal binnen enkele dagen naar uw bedrijf moesten. Dit heeft veel invloed gehad op onze vakantie. Het werd geen Ardenne of Noord-Oost Frankrijk, maar de omgeving Almelo. Na de reparaties ontbrak het ons aan tijd om nog verder naar zuiden te rijden! Als de camper door Bruggink beter was gecontroleerd, dan hadden we niet met de lekkage te maken gehad. 7. In het algemeen is het afhandelen van garantie punten zeer soepel verlopen. Sommige eerst niet aangemelde zaken werden zonder mankeren toch verholpen. Enkele zaken waarvan sprake was dat ze eigenlijk niet onder garantie vielen werden tegen gereduceerde prijzen verholpen. Het blijft een proces van geven en nemen, maar ik ben er zeer tevreden over. Het heeft ons in iedergeval wel het gevoel gegeven dat we de camper bij een goed en betrouwbaar bedrijf gekocht hebben.
Hier wordt nog de tijd genomen om de klant te helpen kopen. De vriendelijke, deskundige en hulpvaardige wijze waarop dit gebeurt geeft veel vertrouwen bij de aankoop. En over de garantie, perfect, afspraak is afspraak. Wij bevelen Bruggink Caravans daarom graag aan bij vrienden en bekenden!!
Na een moeizame start van het oplossen van wat kleine probleempjes na de aanschaf een een heerlijke en mooie caravan eind 2012 zijn deze het afgelopen seizoen 2013 keurig en netjes verzorgd door Bruggink opgelost. Mede door een nog zeer leuke en heerlijke attentie van Bruggink heeft het ons doen besluiten om zeer zeker een bezoek te brengen aan Bruggink omdat we nu onze caravan willen vervangen door een camper om nog meer te kunnen genieten van onze vakanties door Europa.
Geachte heer Knops, Hartelijk dank voor deze vriendelijke reactie. We zullen u met plezier helpen bij het zoeken naar de ideale camper. Met vriendelijke groeten, Leon Bruggink
wij hebben een zeer goede ervaring met bruggink ,ze hebben ons altijd goed geholpen
Goede garantie service. Verkoop in Borculo ging mij te snel. Ik heb Bruggink Gekozen omdat er een fileaal in Almelo staat dicht bij mijn adres.
In het voorjaar onze 1ste camper gekocht. Een hele mooie Knaus Sun Ti 650 MF uit 2005. Alles net afgeleverd, echter bleek dakraam te lekken. Hiervoor helaas in totaal 3x terug moeten komen. Maar het personeel is vriendelijk en klantgericht. Ook een paar andere \"probleempjes\" werden kostenloos voor ons opgelost.
Wij vinden het een mooi bedrijf met prima service
Onze ervaring is dat we netjes en vriendelijk te woord worden gestaan en de gemaakte afspraken netjes worden nagekomen! Hopende dat onze relatie nog lang gestand mag houden! Verder wensen we jullie nog plezierige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar toe! Groetend Jannie en Herman.
Prettig concreet zaken gedaan. Duidelijke uitleg bij aflevering nieuwe caravan. Kleine aanpassingen worden doordacht aangebracht en in overleg. Afspraken worden goed nagekomen.
Mijn niet-aanbevelen van uw bedrijf heeft te maken met de naar mijn mening helaas niet toegepaste mogelijkheid tot service, zie onderstaand verbeterpunt mbt tot een defecte matras in een Fendt caravan binnen de garantietermijn.
Het is voor mij een eind rijden,maar de service en afspraken die worden perfect nagekomen. Geen moment spijt gehad om bij Bruggink een camper te kopen.
Altijd een hartelijke ontvangst met een persoonlijke benadering. Al het personeel is benaderbaar en geeft uitleg incl. werkplaats. Goed meedenken en oplossingen bedenken wordt door ons ook zeer op prijs gesteld, zoals bv wanneer je op vakantie met een probleem belt. We kunnen altijd gehaald en gebracht worden, zelfs naar de golfbaan. i.g.v. verschillen van inzicht wordt altijd constructief naar een oplossing gezocht. Wij gunnen Gideon een goede carriere bij jullie!
Ik ben zeer tevreden over u bedrijf heb helemaal geen klachten ik zou zeggen gaat zo door. Ad Doomen
super!!!!!
Kamerlingh Onnesstraat 19