4 sterren: goede service, goed behandeld

In september 2011 gingen we ons orienteren voor een 2e hands camper bij Bruggink in Borculo stond niet wat we zochten maar bij Bruggink Almelo stond deze wel. we waren niet van plan een camper op korte termijn te kopen, maar pas in het voorjaar. De camper in Almelo konden we kopen voor een voor ons aanvaardbare prijs. toen deze na een week rijklaar was,zeiden we dat de garantie van een half jaar in de winter eigenlijk niets voorstelde werd de garatietermijn meteen gewijzigd van maart 2012 tot october 2012. Na het eerste gebruik waren er wat kleine mankementjes welke meteen kostenloos verholpen werden. Toen in de zomer van 2012 tijdens onze reis door Noorwegen onze dynamo stuk ging hebben we zonder tussenkomst van Bruggink de dynamo laten vervange. Iets wat ons toen €800 kostte. Toen we dit later aan Bruggink mededeelden zei hij dat we voor die reparatie hen hadden moeten inlichten, desondanks heeft Bruggink de gehele dynamo plus reparatie vergoed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf en met plezier de caravan gekocht. Goed voorgelicht en 1 x reparatie prima uitgevoerd en 1 x garantie afhandeling prima verlopen. Zou de volgende keer zo weer gaan. Betrouwbare indruk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In januari 2012 gebruikte camper gekocht. Welke ons uitstekend bevalt zeker na onze lange reis door Europa deze vakantie. Kleine zaken onder garantie direct opgelost. Zeer tevreden klant.

Uitstekend!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaringen zijn tot op heden positief, zowel in Borculo als in Almelo. Desondanks heb ik op de score van afwikkeling garantie een 5 aangegeven, omdat er nog een beschadiging aan de camper is, waarover ik nog kontakt wil opnemen. De eerste ervaringen bieden echter wel vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Degelijk en professioneel bedrijf, hulpvaardig en goede service, doen wat ze zeggen.

Perfect,het kon niet beter!!!!!Dank daarvoor!!!! Ans en Gerard Smid

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect in service. Goede kwaliteit- en prijsverhouding. Bruggink komt afspraken na. Bij spoed en problemen in het buitenland wordt terstond een technische monteur aan de telefoon geroepen die mij tekst en uileg gaf hoe ik bepaalde technische handelingen moet gaan verrichten om de oorzaak / probleem te herstellen zonder dat ik veel kennis heb van techniek. Zonder al te veel moeite heb ik dit probleem kunnen oplossen. Met mijn vorige caravan stond ik op het punt om op zondagochtend op vakantie te gaan. Ik kreeg de disselbakluik niet meer open. Dhr Bruggink sr.kwam hoogst persoonlijk even langs om iets te repareren zodat wij een uur later op vakantie konden gaan. Lubbert Baarssen

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, behulpzaam, vriendelijk, komen afspraken na, goede servicemonteurs, denken mee, enthousiaste verkoper, eerlijk en betrouwbaar. Kortom een uistekend adres!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief, snelle service, komen afspraken goed na.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dinsdag29-05-12 ( zekering + nw. pomp .) Ik heb weer een echte sraal water uit keukenkraan en douch Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hebben goede ervaringen, zeker vwb de klantvriendelijkheid. Als we met een mankementje komen helpen ze ons of anders maken we een afspraak.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij vinden de wijze waarop Bruggink onze klacht behandeld meer dan top. De ervaring van het afgelopen jaar hebben ons wel tot hun vaste klant gemaakt.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Recent voor de 2e maal een andere camper gekocht bij Bruggink. Reden om terug te komen: een ruimhartige service zonder discussiepunten, persoonlijke aandacht, optimale service, en een advies waarin meegedacht wordt en je als klant ook wordt gewaardeerd!! Vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel van monteur tot verkoper en eigenaar. Kortom een plek voor camper of caravan die we iedereen van harte aanbevelen. Voor service en onderhoud en aanschaf van nieuw of gebruikt een adres waar je met een gerust hart naar toe kan, keer op keer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben Bruggink leren kennen via buren die vaste klant waren en tevreden over de service waren. Later hebben we ieder jaar een vochtmeting laten uitvoeren voor onze Knaus camper en veel camper onderdelen gekocht.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb goede ervaring met uw organisatie. Wordt altijd netjes teruggebeld of gemaild als er vragen zijn. Zowel bij de aankoop onze caravan als van een TV een zeer goede service. Prijzen zijn soms wat aan de hoge kant, echter staat hier tegenover dat de service zeer goed is. Dit mag wat kosten.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer goed tevreden over dit bedrijf.Personeel vriendelijk en behulpzaam ook Dh.L.Bruggink hij is ons heel goed tegemoetgekomen.Ik raad iedereen die een Camper of Caravan wil aan gaan schaffen dit bedrijf te bezoeken. Mvg De Heer A.v.Santen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe prima omgang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring is prettig en plezierig en bijna altijd correct

Kamerlingh Onnesstraat 19

7271AZ Borculo