Prettig contact, duidelijke en heldere afspraken die ook nagekomen worden.
vriendelijke en vakbewame verkopers, goede service en aftersales
De ervaringen waren in het begin niet optimaal. Naderhand is dit duidelijk verbeterd. De huidige ervaring valt als positief te omschrijven.
Wij huren als gezin reeds een aantal jaren een tourcaravan bij Bruggink.
tot nu toe ben ik zeer tevreden, ik heb sinds november 2011 een gebruikte caravan gekocht. moet het nieuwe seizoen afwachten hoe het gaat met de aankoop
Prettige ontvangst; goede deskundigheid en prima service.
M.n Gideon!!! Een Topper!!!!....super viendelijk en komt afspraken na!
Firma Brugging geeft ons een goed gevoel. Het advies en de technische kennis staan op een hoog niveau.
Vriendelijk aan de balie .Er word goed geluisterd naar de klant wat zijn wensen of problemen zijn .
De deskundigheid in het vakgebied heeft voor ons de doorslag gegeven om onze nieuwe camper daar te kopen.
Een zeer deskundige persoon die ons al bij het eerste bezoek een prettig gevoel gaf en daaroor terug gekomenen zijn om onze eerste camper die we gepresenteerd kregen uiteindelijk ook gekocht hebben
het was onze eerste kennismaking met het bedrijf. we zijn heel goed en vriendelijk ontvangen.het was onze eerste camper. intussen hebben we een nieuwe burstner ixeo gekocht
Al ca. 30 jaar ervaring met Bruggink en altijd prettig en deskundig contact.
Positieve betrouwbare ervaring.
zeer attent, vriendelijk en een goede service, warme douche
De eerste gedachte die opkomt bij Bruggink is gehaktballen,waarom weet ik niet.Tweede gedachte is,altijd prettig om even rond te kijken en van al het moois te watertanden.Soms voorkomende probleempjes worden altijd netjes opgelost en de onderhandelingen verlopen leuk en spontaan.
Kamerlingh Onnesstraat 19
7271AZ Borculo