Prima bedrijf. Goede service en aandacht voor de klant.
vriendelijk en behulpzaam bij verkoop levering minder aandacht aantal problemen, in 1e instantie weinig aandacht, uiteindelijk goed gekomen (23-3-2017 45.000 km beurt -uiteindelijk oordeel)
Wij zijn zeer tevreden met onze eerste camper. Ondanks dat de camper op één punt niet voldeed aan onze eisen en de firma Bruggink in Almelo ons de kans gaf van de koop af te zien hebben we toch doorgezet en hebben hier geen spijt van. Freddie doet het al het mogelijke om toch zoveel mogelijk aan onze eisen te voldoen en hier zijn we erg tevreden over. Van meet af aan voelen wij ons een gewaardeerde klant en zijn blij dat we met Bruggink Campers en Caravans zaken hebben gedaan. Leon je hebt een leuk team en we komen zeker terug! ps. we zijn ook in Borculo geweest voor accessoires en ook hier zijn we professioneel en ter zake kundig geholpen.
In antwoord op uw vraag, hierbij mijn opmerkingen: Op 16/6/2016 heb ik een Bürstner Delfin bij u aangekocht. Daarna ben ik met een kleine groep campers op reis gegaan Bij de eerste afslag naar links hoor ik van een medecamperaar dat Jin richtingwijzer achter niet werkte. Bij controle bleek dat de kabel van de lamp op een knullige wijze met ducktape aan elkaar zijn geplakt en dat bijdehand aden elkaar rakenbij verdere controle bleek de zekering van achterlichten en alarmverlichting stuk was. Bovendien was de zekering te licht. 10 amp ipv 15 amp. Als je voor de afleveringskosten bijna € 1000 verwacht je toch dat er ook wat voor gedaan wordt de controleformulieren zijn volledig ingevuldmaar dit soort dingen zijn niet geconstateerd. Het exterieur was schoon behalve het dak, waar een smerige laag op zat. De binnenkant was minimaal schoongemaakt en de vouw-jalouziën vertoonden vlekken. Na terugkomst heb ik een afspraak gemaakt op 3 aug. Donderdag 9 uur om de geconstateerde reparaties en de installatie van door mij bestelde cruise-control. Na eindeloos wachten werd me verteld dat de cruise-control er nog niet was en of ik 4 aug om 14.30 u terug kon komen voor de installatie om 17.30 u na een vraag van mij, dat de verkeerde control is geleverd; voor een handgeschakelde versie ipv automaat. Na het weekend, een verblijf op een natte camperplaats in Wierden, op dinsdag 9 aug. 5 dagen later, nog niets gehoord. K heb toen de opdracht terug te geven. 10 aug. \"Heeft u nu 2 campers?\" Vraag van. Mijn verzekeringsagent.\"wij hebben nog steeds geen Vrijwaringsbewijs\" dat wordt na een paar telefoontjes alsnog doorgemaild. Resumerend, hoewel ik over de camper zelf tevreden ben, kan ik helaas geen positief oordeel geven over de manier waarop bovenstaande zaken zijn afgehandeld.
Zeer prettig en goede informatie en service !
Prima, denken goed mee en zeer klantvriendelijk
Jullie zijn ervaren en klantgericht. Wij hebben eerst wel moeten wennen aan jullie humor. Maar we snappen het nu :-)
Openhartig bedrijf met vriendelijke en oplos gericht deskundigheid
we hebben een caravan gekocht en zijn hierbij erg goed geholpen. klantvriendelijk.
Prettige ontvangen en zeer deskundige mensen
Plezierige omgang en bij problemen wordt serieus geluisterd en meegedacht met het vinden van oplossingen. Soms moet er wel lang gewacht worden. Je moet dan wel even geduld hebben. Gelukkig wordt er dan altijd wel een kop koffie aangeboden.
Sinds 1985,waar het altijd weer voelt als thuiskomen. Altijd een goed gevoel na aankoop, garantie-werk en onderhoud. Prettig en deskundig personeel. Hoef nooit na te denken naar welk bedrijf/dealer ik ga. Chapeau!
Onlangs een camper gekocht, perfecte service en uitleg. Goede adviesering. Helaas enkele dingen waren niet goed toen ik op vakantie was in Oosterijk, gebeld met de storings dienst van Bruggink. En er werd gelijk aktie ondernomen. Collega uit Oosterijk hebben het netjes opgelost. Bij terugkeer in Nederland, camper naar Bruggink gebracht. Alles perfecte in orde gemaakt, niets na gelaten. Gewoon perfect.
slecht, bij de overdracht van de camper een verkoper die steeds wegrent om een telefoontje. geef verdomme je telefoon even aan kollega,of zet hem uit,en zeg gewoon ik ben even bezig met een aflevering.
Camper gekocht die bleek mankementen te hebben, koppeling, aandrijfas problemen. Bruggink heeft dit boven verwachting op zich genomen en hersteld/vervangen. Ik kan iedereen aanraden om bij Bruggink een camper te kopen, ze nemen hun verantwoordelijkheid op de momenten dat het nodig is. Top firma.
bij koop van caravan was contact met verkoper duidelijk en plezierig. Bij onderhoudspunten goed contact en alle punten prima opgelost. Oplossingen waren duidelijk gericht op klant en niet om iets minimaals op te lossen.
Zeer goede uitleg en aankoop begeleiding, jammer dat er achteraf toch aantal zaken nog onder garantie afgehandeld dienden te worden. Hadden naar mijn mening bij betere controle vooraf voorkomen kunnen worden.
Altijd bereikbaar, prima afspraken maken, altijd welkom. Wanneer iets niet goed is gegaan willig om een constructieve oplossing te vinden.Persoonlijke benadering en niet uit op de laatste cent.
Mijn ervaringen zijn positief en negatief
Fijn bedrijf met aandacht voor de klant
In 2014 een Eriba Nova 545 gekocht. Daarna telkens voor onderhoud gebracht. Vanuit Nijmegen wel een eind rijden maar dat is het meer dan waard.
Kamerlingh Onnesstraat 19
7271AZ Borculo