4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kochten bij Bruggink een camper merk Hymer. Vanwege de zomerdrukte duurde de levering 4 weken. Een viertal malen zijn we voor kleine reparaties teruggeweest, altijd goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima bedrijf met top service. super vriendelijk personeel dat erg deskundig is en de tijd nemen voor de klanten. een bedrijf waar je nog behandeld wordt zoals het moet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijn bedrijf welke je wel serieus neemt. Je moet voor sommige dingen flink wat praten , maar er wordt uiteindelijk wel een oplossing geboden. Afspraken worden zonder meer nagekomen , wat in deze tijd toch best zeldzaam is .

• Reden bezoek Andere reden

2 sterren: slechter dan verwacht

De stugge benadering van de afdeling verkoop en de opvolging van garantie heeft veel ergernis bij ons teweeg gebracht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al jaren een vaste klant zowel voor onderhoud, APK keuring en inruil en aankoop van een nieuwe camper. Steeds tot grote tevredenheid, mocht er eens een mening verschil zijn is dit altijd tot tevredenheid van beide partijen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service,vriendelijk en ervaren personeel en koffie die altijd klaar staat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Camper gezocht. Op onderzoek bij verschillende aanbieders. Bij Bruggink orienterend rondgelopen, maar direct vakkundig geholpen. Resultaat: fijne camper aangeschaft met veel potentie voor de komende jaren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij worden vooral door Harry altijd heel goed geholpen Maar ook over de andere medewerkers hebben wij niets te klagen kortom TOP

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze komen hun afspraken zeer zeker na. Hebben alle tijd om e.e.a. uit te leggen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de eerste dag en de aankoop van onze eerste camper voelen we ons thuis bij Bruggink. De altijd voorkomende probleempjes werden in goed overleg opgelost en ook na aankoop van onze volgende camper zijn we weer prettig geholpen. Ook de medewerkers van de werkplaats hebben ons prettig en duidelijk geholpen en uitleg gegeven bij onderhoud en reparatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer prettig en als klant ben je nog echt koning. En goede service staat boven aan. Top ga zo door met elkaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitnodigend, vriendelijke ontvangst met koffie. Ruim de tijd nemend voor uitleg, overleg, etc. Veel deskundigheid bij het personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed en deskundig geholpen bij de koop van een caravan. de nazorg was uitstekend. goed gevoel aan overgehouden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben heel prettig onze oude caravan ingeruild en onze nieuwe gekocht en op leuke wijze een nieuwe luifel gekregen. Heel relaxed!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel en professioneel geholpen bij de aanschaf van onze camper. Ook de after-sale is van een hoge kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

tijdens inruil van mijn camper voor een andere was een prijs afgesproken. Toen ik er was om de camper op te halen werd de camper compleet afgekraakt terwijl ik dit onterecht vond. Er werden gewoon dingen gezocht. Ik moest ter plaatse opeens € 995 bij betalen en naar mijn argumenten werd totaal niet geluisterd. Maar mijn huidige Hymer camper is perfect en als er wat aan stuk is wordt prima verholpen zonder enige vorm van discussie daar wil ik jullie ook een dikke 10 voor geven. Van de inruil heb ik best nog wel een naar gevoel maar voor de rest ben ik een heel tevreden klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk. Alle tijd voor de klanten.Ontspannen\"winkelen\". Daarna koffie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze doen wat ze zeggen. De service is uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 2015 een camper aangeschaft en tot trevenheid geholpen daarmede. Verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn bijzonder tevreden over Bruggink Campers. We zijn sinds eind 2016 nieuwe camperaars en hebben onlangs een mooie 2e hands Hymer camper bij Bruggink Campers gekocht in Almelo. We zijn heel erg tevreden over de aankoop en de wijze waarop Bruggink ons daarbij heeft begeleid; men neemt alle tijd voor je. We zijn ook heel tevreden over de aftersales en de service die Bruggink ons tot nog toe biedt. Medewerkers hebben veel geduld, zijn bijzonder vriendelijk, enthousiast en behulpzaam en zelfs buiten werktijden om zijn ze bereikbaar voor (telefonisch) advies of hulp. Als klant ervaren we ook een goede sfeer binnen het bedrijf. Als nieuwe klant hebben we inmiddels ook hele positieve ervaringen met betrekking tot eventuele garantie-afhandeling van Bruggink Campers; echt top! Kortom: bij Bruggink Campers word je nog echt als klant behandeld: van directeur, verkopers tot uitvoerende werkplaats medewerkers. En dat voelt bijzonder goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn bijzonder tevreden over Bruggink Campers. We zijn sinds eind 2016 nieuwe camperaars en hebben onlangs een mooie 2e hands Hymer camper bij Bruggink Campers gekocht in Almelo. We zijn heel erg tevreden over de aankoop en de wijze waarop Bruggink ons daarbij heeft begeleidt; men neemt alle tijd voor je. We zijn ook heel tevreden over de aftersales en de service die Bruggink ons tot nog toe biedt. Medewerkers hebben veel geduld, zijn bijzonder vriendelijk, enthousiast en behulpzaam en zelfs buiten werktijden om zijn ze bereikbaar voor (telefonisch) advies of hulp. Als klant ervaren we ook een goede sfeer binnen het bedrijf. Als nieuwe klant hebben we inmiddels ook hele positieve ervaringen met betrekking tot eventuele garantie-afhandeling van Bruggink Campers; echt top! Kortom: bij Bruggink Campers wordt je nog echt als klant behandeld: van directeur, verkopers tot uitvoerende werkplaats medewerkers. En dat voelt bijzonder goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bruggink. Het beste wat ons overkomen is in 2016. Na een kortsluiting en brand in de elektrische installatie, werd een vakkundige herstelling uitvoerd met originele nieuwe wisselstukken. Waarvoor dank Tony.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kamerlingh Onnesstraat 19