5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is elke keer weer thuiskomen

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ontvangst en nog tijd voor een persoonlijk gesprek

Vriendelijk personeel. Duidelijk in uitleg .Goede service

zeer positief en klantgericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service qua levering en er wordt goed meegedacht t.o.v. van het oplossen van problemen en tevens worden er creatieve oplossingen geboden.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe caravan/camper

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik kan het in tweewoorden vertellen twee keer niks

Wij hebben bij u een 2de hands Kip Kompakt caravan gekocht.8

prettig en profesioneel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een paar keer nu contact gehad meet de werkplaats voor mijn Hymer camper. Dat beestje is nu 17 jaar oud en we hebben er 400.000 km mee gedraaid. Sommige onderdelen zijn wat moeilijker te krijgen en aan de inspanning van sommige dealers ontbreekt het nog wel eens. Niet bij Bruggink!! Volledige aandacht en service ook voor een kleinigheid! Jullie krijgen van mij de \"Warme Douche\" Echt verdiend!! Henk Valk Pesse

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

weer een prima ervaring met een gast van onze camping die een probleem met de stroom van zijn caravan had. werkplaats chef Tony heeft het weer snel verholpen en nu kunnen de camping gasten weer genieten van hun vakantie. ook de fijne klantvriendelijke mensen van de receptie zeer bedankt. met vriendelijke groet Johan Eggink Camping De Boomgaard Vorden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In augustus 2015 een Knaus Sudwind 450FU gekocht bij Bruggink. Na verschillende keren kamperen bleef de vloer kraken. Contact opgenomen met Tonie, chef werkplaats. Vrijdag 10 juni stonden we om 8.30 uur in Borculo, we komen zelf uit de Randstad, om 10.00 uur reden we weer weg, met een gerepareerde vloer, hij kraakt niet meer!! Wij zijn erg blij en vinden het een topbedrijf! Alle aandacht voor de klant. Ook toen wij eerder dit jaar problemen hadden met de mover, mochten we de caravan bij een dealer bij ons in de buurt brengen en heeft Bruggink dit onderling geregeld met vd Vliet in Weteringbrug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na aankoop caravan zijn de door ons voorlopige ontdekte gebreken door Tony (Werkplaats prima opgelost). Zijn houding zou in principe voor meerdere werknemers moeten gelden.CIJFER 9 VOOR SERVIVE/DESKUNDIGHEID GELDT DAN OOK VOOR HEM. BESLIST EENGOEDE ATTITUDE!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gekocht een Knaus Sun Ti vorig jaar oktober, prima deal. Prima camper, past precies bij ons. Na aankoop enkele kleine problemen, zonder uitzondering prima opgelost. Betrouwbare partner, aanrader dus. Zelfs bereid om de garantie na de winter met enkele maanden te verlengen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service, vriendelijk personeel alleen bij aflevering in het verleden van occasion caravan bleken meerdere visueel zichtbare items niet gerepareerd (dakluik, afzuiging keuken)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Zijn zeer tevreden. Met name over de chef werkplaats Tony.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat we de Carthago camper gekocht hadden liet de aflevering erg lang, te lang op zich wachten. Tijdens de koop was Gerry vriendelijk, maar na de aankoop keurde hij ons geen blik meer waardig; ging met de rug naar ons toe staan. De after-sales is uitstekend. Na mijn melding van EEN gladde band werden meteen beide banden vernieuwd. Een van de ramen lekte en de werkplaats heeft zonder te vragen alle ramen opnieuw gekit en zelfs de oude, overtollige kit bij de tankdop verwijderd. De onderdelen voor het schadeherstel achterzijde lieten veel te lang op zich wachten. De schade is wel keurig gerepareerd. Onderstaande vragenlijst heeft betrekking op de after sales.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig, ongedwongen sfeer en hulpvaardig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hebben een mooie camper van jullie en zijn er heel blij mee. Maar de afhandeling van de garantie is bedroevend slecht. We zit al van begin december te wachten op stickers van de striping en we kunnen met de verzekering in de problemen komen omdat het alarm nog niet goed werkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We kochten ruim 2 jaar geleden een nieuwe Hymer B594 en waren hier december 2015 voor een onderhoudsbeurt en enkele garantie afwerkpunten. Alles werd uitstekend opgelost. Afgelopen maart kwamen nog een paar puntjes naar voren en omdat we toch in de buurt kwamen even langs geweest. Ook deze puntjes nog steeds onder garantie opgelost en gelijk de navigatie ge-up-date. Prima service we blijven zeker bij dit bedrijf terug komen voor onderhoud en misschien ooit weer eens een nieuwe camper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ontvangst,vriendelijk en behulpzaam bij het oplossen van problemen.

gewoon goed!

Kamerlingh Onnesstraat 19