Zeer tevreden.

Aangezien ik geen vaste klant ben, toch heel gastvrij en zeer vriendelijk ontvangen. Er werd mij direct een kopje koffie aangeboden. Contact met de baliemedewerker John heb ik als zeer prettig ervaren.

Ik kon direct komen en ben goed geholpen!

Ze hebben correct, vriendelijk en deskundig vakwerk afgeleverd.

perfect

uit onze ervaring uitermate tevreden ook de adviezen van deze keer,buitengewoon goed!!!! halde zoewe.

fantastisch bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf, geen addertjes onder het gras en goede kwaliteit voertuigen!

snel goed geholpen

snel goed geholpen

Snel en goed geholpen zonder afspraak

Kapotte sleutel, snel geholpen en tevens meteen remlichten euvel gratis verholpen. Klasse. Dank, Jan

vriendelijke, snelle en goede service

auto pech, Peters gebeld, meteen een oplossing aangedragen, binnen korte tijd weer brood bezorgen. voor ons een top team die ons elke keer snel en vakkundig vooruit helpt. groeten Frank Ambachtelijk gebakken Venray

Onverwacht

Via verschillende garages als klant door een acute situatie beland bij garage Peters. Mijn woorden zijn lovend. Je hoeft mij niet te geloven Probeer het maar eens !!!

Goed en snel geholpen

Mijn auto storing was snel opgelost. Men heeft correct gereageerd. Helaas was de factuur aan de hoge kant. Hier ben ik van geschrokken. Opmerking over hun website. Ik kon geen datum ingeven Dan wel reserveren voor een werkplaats bezoek. De web applicatie gaf error melding.

Verzoek om winterbanden te wisselen vlak voor de sneeuwval. We werden direct geholpen.

Autobedrijf Peters werkt zeer klantvriendelijk. Goede service en je wordt nooit verrast door extra hoge kosten. Onderhoud en vervanging van onderdelen wordt altijd in goed overleg gedaan. Dit is voor ons de reden om onze auto bij hen in onderhoud te houden. Tevens waarderen we het persoonlijke contact zeer.

Hele vriendelijke mensen met echt verstand van zaken!

Al een paar keer zaken mee gedaan en altijd: afspraak is afspraak. Hier kun je met een gerust hart terecht en men is ook bereid om net dat beetje extra service te verlenen. Heel fijn bedrijf!

Suoer

Super bedrijf. Komt alle afspraken na en de levering van de camper was gewoon een feestje.

Goed overleg met de klant

Goede communicatie

Fijn samengewerkt

Fijne medewerkers op het bedrijf.

snelle, vriendelijke, goede service

Ik werd vriendelijk ontvangen, de auto was snel gekeurd tegen een eerlijke prijs.

Geweldig goed

diagnose van defect werd snel en correct gesteld en uitvoering van reparatie ging snel volledig goed.

Goede service en deskundige mensen

Goed advies betreffende de overbelaste vering van de bus.

Goed en tevreden

rustige en goede informatie

prima geholpen en alles naar wens afgehandeld

Prima bedrijf snelle reactie

het oplossen van een lekkage van het dakraam van onze caravan Is Pascal gekomen en heeft dit snel en vakbekwaam opgelost

Snel geholpen om dimlichten, stadslichten en twee rijlampjes te vervangen.

Snelle service voor bovenstaande actie

Heel plezierig contact

Bij enkele vragen keurig teruggebeld. Verkoper heeft met telefoon in hand de auto die buiten stond gedetailleerd beschreven!

Kom er al jaren, met volle tevredenheid! Goede service en advies.

goede uitleg aankomende kosten bij onderhoudsbeurt

zeer positief, goede, vriendelijke afwerking van het toegezegde.

Agrobaan 7

5813EB Ysselsteyn lb