Altijd vertrouwd en goed!

Deskundige en plezierige begeleiding door Peter en Ivo.

Op zoek naar een geschikte camper waren we bij Peters - Iveton aan het juiste adres. Je kon merken dat ze veel ervaring hebben met campers. We zijn prettig geholpen en uiteindelijk goed geslaagd. Een acht is een mooi cijfer, voor een negen moeten de puntjes op de i.

Vakkundig en vriendelijk

Gestrand op de camping in de buurt van garage Peters. Kom meteen komen en goed geholpen

Zeer tevreden en goede service

Klantvriendelijke en meedenkende medewerkers. Goede service voor betaalbare prijs.

Zeer prettig en goed geholpen

Bij de keuze en aanschaf van onze camper op vriendelijke en professionele wijze te woord gestaan. Men heeft bovendien ruim de tijd genomen om ons kennis te laten maken met de in de campers aanwezige apparatuur. Dit alles heeft ons zeer geholpen om de voor ons juiste keuze te maken.

Zeer klantvriendelijk bedrijf dat kwaliteit uitstraalt.

Wij kochten hier een al wat oudere camper, maar werden behandeld of dat we een nieuwe kochten, al onze vragen werden beantwoord, kortom bij een bedrijf moet je een goed gevoel hebben, bij dit bedrijf hadden we dat, Het gevoel dat ook alles eerlijk is gecommuniceerd voelt goed.

Goede service en klantvriendelijk

Warme ontvangst fijn bedrijf

Eindelijk een bedrijf waar de verkoper niet opdringerig in je nek hijgen. Ik kwam er om een auto te bekijken en de mijne er op in te ruilen, De verkoper ging bij het bekijken van mijn auto zeer grondig te werk en na 15 minuten wist hij al meer van mijn auto dan ik zelf wist, ook de auto waar ik voor kwam daar wist hij werkelijk alles van geen vraag was hem te gek en bij twijfel ging de auto meteen op de brug om te controleren, het werd me al snel duidelijk dat hier alles wordt gedaan om je een eerlijke auto te verkopen, geen lul smoesjes maar een eerlijk verhaal, Na een korte onderhandeling over de prijs waren we er snel uit en de koop werd beklonken. Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed de auto is geweldig en de verkoper ( ivo Tonnaer) is een topper,, wees zuinig op deze man

prima service

prima service

prima.Ik ben goed geholpen

Het personeel was vriendelijk

Bellen is helpen top geregeld.

Gewoon goed

Prettig contact. Komt afspraken na.

Bedankt voor de bloemen en Wisky ๐Ÿ˜‰Bij levering van de auto .

Uitstekende ervaring met dit autobedrijf!!

Uitstekende ervaring met dit autobedrijf!!!

Kei goede srevice

Onze auto werd perfect afgeleverd!

Niet geweldig het gaat

Het was rommelig veel dingen vergeten o ja zetten we even in werk order zo als mat voor in lag er niet in niet af getankt in de rips ging lampje branden van tanken voor mij niet erg aan bevelen ja en nee

Prima service en een vertrouwd gevoel

Recent een cqmper gekocht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.Men nam alle tijd om e.e.a goed door te spreken en ook de aflevering verliep uiterst professioneel. Bijzonder vriendelijk personeel die enthousiast met hun vak bezig zijn.

Zoals altijd klantvriendelijk en deskundig

Niet de eerste keer een auto gekocht bij dit bedrijf. Ze nemen de tijd en zijn transparant. Hart voor de zaak maar ook voor de klant. Echt aan te raden

Goede beslissing

Vraag over APK . Mail ontvangen . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Keurig bedrijf.

Afgelopen weekend een BMW gekocht. Contact gehad met Peter en alles keurig geregeld. Omdat ik 250 km moest rijden om de auto te bekijken heb ik een duidelijke beschrijving van de auto gevraagd en gekregen. Auto verkeerde in exact de staat zoals door Peter omschreven. Dit heb ik bij diverse andere bedrijven heel anders meegemaakt. Afhandeling van alle zaken was uiterst plezierig. Ik heb zelfs nog de gelegenheid gehad om met de vorige eigenaar van de auto te praten omdat hij aanwezig was in de showroom. Uiterst prettig zaken gedaan en alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.

Aangename betrokkenheid en positieve instelling.

Kontacten van aanvang af bijzonder positief. Begrip voor ideeรซn en wensen van ons als 'klant'. Wij hebben groot inlevingsvermogen ervaren tijdens alle ontmoetingen en gesprekken. Ook kontakten via telefoon verliepen 'klant-gericht' en positief. Wij hebben de inzet van medewerkers (ook na een 'pech-moment') zeer gewaardeerd. Dank! Hans vd Einden

Helemaal tevreden na de apk-keuring

Werd vriendelijk te woord gestaan aan de balie, ik kreeg meteen de fietssleutel van de bedrijfsfiets en zou worden gebeld als er onverwachte reparatie,s nodig waren, zoals afgesproken.

Vriendelijk in de omgang, en werden met vragen overal goed in geholpen.

Alles ok

Prettige

Gewoon goed......

Geen nonsens, en snel geholpen.

Agrobaan 7

5813EB Ysselsteyn lb