goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden zeer klantvriendelijk geholpen iemand van de garage heeft ons gratis naar het centrum van Deventer gebracht en opgehaald zodat we in het centrum een leuke tijd konden hebben, Het onderhoud en de Apk werden ook correct en volgens afspraak gedaan.Wij zijn zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In Februari onze Golf 5 2.0 TDI gekocht bij Grouwstra , bleek na een tijdje de auto bij vol vermogen in een noodloop te gaan.\r\nDennis gebeld , die heeft alles nagelopen storing gewist en een leenauto met 4000km (!) op de klok mee gegeven voor €0 \r\nEen goede week nadat we auto hebben opgehaald , zelfde euvel weer terug , gebeld, kreeg een resolute Dennis aan de telefoon \" dan gaat ie naar binnen en gaan we de turbo doen!\" , wederom een weekje daar gestaan , leen auto en alles voor niets! \r\nin plaats van een rekening kregen we een bedankje voor het aftanken van de leenauto! \r\n\r\nTopservice mannen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende service na aankoop. Ik ben na aankoop van een occasion bij Grouwstra twee keer terug geweest (buiten garantie) om reparaties uit te voeren, waarvoor ik niet heb hoeven te betalen. Wat een service!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, attent en betrouwbaar personeel en dito reparaties. Ik kan er van op aan, ze denken met me mee, top! Ik ben sinds een paar jaar naar volle tevredenheid klant bij Saab Service Deventer, ik rij er graag vanuit Arnhem een paar kilometer extra voor.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Addertje onder het gras?????\r\nWaar????\r\n\r\nWe hebben hier toevallig een auto gekocht omdat we ter plekke een andere moesten hebben omdat de onze ons niet meer naar huis wilde brengen, hij had er geen zin meer in.\r\nWe hebben een 2de handse gekocht, voor een mooie prijs.\r\nDe auto was net bij hun binnen en was verder nog niet nagekeken maar zou goed moeten zijn.\r\nToen we ermee thuis kwamen bleek deze olie te lekken.\r\nWe belden de garage.\r\nWe zouden maar langs komen.\r\nHet kon direct de volgende dag, we hebben dit 3x herhaald omdat er x op x naar gekeken moest worden, eerst links toen rechts en uiteindelijk een hele nieuwe koppakking in gezet.\r\nDe kosten: NIETS.\r\nZe zijn hier toch heel wat uren mee bezig geweest om het euvel te vinden.\r\nWat zijn ze vriendelijk en behulpzaam en een dosis geduld.\r\nSuper!!!\r\n\r\ndezelfde auto is gister voor de APK gekeurd, kosten: NIETS!!!!!\r\nWij zijn enorm blij met deze garage en wacht geduldig af op die adder onder het gras, haha\r\nBedankt voor jullie enorme goede service en klantvriendelijkheid, super!!\r\n\r\nGroetjes Wilma Visser\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\nMet onderstaande link kunt u een klantbeoordeling achterlaten voor Grouwstra auto’s uit Deventer. \r\n\r\nhttps://mobiliteit.klantenvertellen.nl/enquete/grouwstra-autos-bv/volledig \r\n\r\nU ontvangt dan nog éénmaal een mail om uw klantbeoordeling te verifiëren. \r\n\r\nDe toelichting kunt u kopiëren uit de eerste mail. \r\n\r\n \r\n\r\nMochten er nog vragen zijn, dan kunt u uiteraard contact opnemen. \r\n\r\nU kunt contact opnemen per mail of telefonisch via 013 203 203 1. \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\nMet vriendelijke groet, \r\n\r\n \r\n\r\nVincent van Hamersveld \r\n\r\nReview Adviseur \r\n\r\nKlantenvertellen BV \r\n\r\nDr Hub van Doorneweg 169\r\n\r\n5026 RC Tilburg\r\n\r\n \r\n\r\nCijfer Klantenverteleln\r\n\r\n \r\n\r\nT: +31 (0)13 203 203 1\r\n\r\n \r\n\r\nBij 72% van de consumenten hebben reviews invloed op \r\n\r\nde aanschaf van een product of dienst.\r\n\r\nBekijk hier het onderzoek naar nut van reviews door GFK. \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\nVan: freddy&wilma visser [mailto:[email protected]] \r\nVerzonden: donderdag 11 februari 2016 18:05\r\nAan: Vincent Hamersveld \r\nOnderwerp: Re: Klantbeoordeling - Klantenvertellen\r\n\r\n \r\n\r\nHaha, nou, hij is bedoeld voor gouwstra garage deventer. \r\n\r\nHoop dat he hier iets mee kan, bedankt.\r\n\r\nGroeten Wilma\r\n\r\nOp 11 feb. 2016 16:55 schreef \"Vincent Hamersveld\" :\r\n\r\nGeachte W. Visser, \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\nU heeft een klantbeoordeling achter gelaten op Klantenvertellen. \r\n\r\nUit uw toelichting kunnen wij opmaken dat uw beoordeling is bedoeld voor een autobedrijf. \r\n\r\nEchter heeft u hem nu geplaatst voor het klantbeoordelingssysteem dat wij aanbieden. \r\n\r\n \r\n\r\nGraag vernemen wij van u voor welk autobedrijf u deze beoordeling heeft bedoeld. \r\n\r\nWij zullen u vervolgens een link toesturen waar u het betreffende autobedrijf kunt beoordelen. \r\n\r\n \r\n\r\nMochten er verder nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag. \r\n\r\nU kunt onze klantenservice bereiken per mail of telefonisch via 013 203 203 1. \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\nMet vriendelijke groet, \r\n\r\n \r\n\r\nVincent van Hamersveld\r\n\r\nReview Adviseur Klantenvertellen \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nGetuigenis voor Edwin Grouwstra. Allerbeste Edwin, Na jarenlang zelf mijn auto te hebben onderhouden heeft mijn auto, een Volvo V70R, diverse reparaties bij jouw ondergaan. De reden dat ikzelf mijn auto onderhield is dat ik zelf altijd alles beter kan! Vooral als het iets speciaal is! Nou, ik kan nu volledig toegeven dat ik mijn meerdere heb gevonden! Ik zeg altijd “iedereen zijn vak!” De wijze waarop je het onderhoud hebt gedaan is ronduit zeer goed. Waar ik werkelijk van onder de indruk was is dat jij en je medewerkers mij hebben laten ervaren wat service is. De afspraak die ik had gemaakt moest ik verplaatsen omdat ik ziek was, geen probleem. Tijdens de nieuwe afspraak kwam er aardig wat reparatie punten aan het licht. Ik werd keurig gebeld en op de hoogte gesteld. Zelfs toen ik aangaf dat er onder mijn auto wel speciale onderdelen zaten hebben jouw mensen mij verzekerd dat ze het goede onderdeel zouden monteren. Tijdens de reparatie van de patiënt had ik een leenauto tot mijn beschikking, en toen mijn auto klaar was werd die keurig naar Apeldoorn gebracht, gewassen en al! Ik ben inmiddels naar de wintersport geweest en heb mijn auto zoals ik dat noem weer uitgelaten! Werkelijk als nieuw! Dus of je nou een nieuwe, gebruikte auto bij Edwin koopt, en/of hem daar laat onderhouden, je rijd altijd top! Edwin en team Grouwstra dank jullie wel! Peter Reuvers. \r\n\r\n\r\nPeter Reuvers, H2R by Reuvers\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf SUPER!!!! Ik kan altijd terecht als er iets met mijn auto is. Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk, zeer deskundig, erg behulpzaam, eerlijk en de mensen die er werken zijn zeer betrouwbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt enorm blij met de service van Grouwstra! Hier doen ze echt dat stapje extra. Ik woon zelf niet in de buurt van Deventer, maar rijd voor de service graag wat extra kilometers!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Dennis en Roy van Grouwstra, bedankt voor jullie geweldige service! We zijn uitermate tevreden met de gehele afhandeling van de verkoop en de daarop volgende reparaties aan onze X3. De noodzakelijke reparaties aan de aandrijving waren voor ons, maar zeker ook voor jullie een aderlating. Jullie klantvriendelijkheid is opzienbarend, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Een warm bad. Kortom, mensen: nieuwe 2e hands auto? Ga naar Grouwstra. Wij komen uit Amsterdam maar ondanks de afstand, zullen onze auto in onderhoud houden bij deze garage. Grouwstra is een echt omrij autobedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige persoonlijke manier van hulp en perfecte garantieafhandeling bij dit bedrijf. Zeer tevreden dus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke ontvangst spontane mensen mooi showroom en werkplaats mensen nemen ook de tijd erg tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOPSERVICE bij Grouwstra.\r\nVrijdag mijn auto gekocht. Woensdag een scheurtje in de benzineslang die op donderdag gratis is gerepareerd!\r\nTevreden klant!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen m.b.t aanschaf gebruikte Saab en aansluitend onderhoud/apk. Voor mij zeer de moeite waard om vanuit de randstad naar Deventer te rijden voor onderhoud/apk. Goede service en vakmensen met liefde voor merk Saab. (in de randstad wel anders ervaren).

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, zowel bij aanschaf gebruikte Saab als onderhoud Saab in werkplaats. Voor mij de moeite waard om vanuit A\'dam er naar toe te rijden voor 1x p.j onderhoud. APK. (in de randstad minder goede ervaringen met Saab dealers).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service! Veel vertrouwen. Weer erg blij met dit maal een nieuwe mooie tucson!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net even snel langs geweest voor het vervangen van mijn koplampen. Kon de auto direct in de werkplaats kwijt. Werd vriendelijk geholpen en kon zonder te betalen weer vertrekken. Service van het huis! Erg tevreden
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden. vrijdag na de kerstdagen belde ik of onze auto nog voor een grote beurt kon , maar dan wel voor 29 december ivm ski vakantie. Geen enkel probleem. Maandag de auto in de ochtend gebracht en aan het einde van de dag kon ik de auto weer ophalen. Veilig op vakantie, super service van Grouwstra Auto\'s . grt Will & Sjeel en kids

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds december 2013 leasen wij een Renault Megane bij Grouwstra. De ervaringen tot heden zijn uitsluitend positief. Duidelijke afspraken, geen gezeur om een afspraak voor onderhoud te maken, compleet en betrouwbaar. De medewerkers en eigenaar weten wie je bent. Ook de winterbanden worden door hen opgeslagen en verwisseld. Als er een afspraak gemaakt is voor bijvoorbeeld onderhoud of bandenwisseling, wordt de auto netjes in Apeldoorn opgehaald, en na afloop weer teruggebracht. Uitstekende service en klantvriendelijk bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Edwin Grouwstra en Peter Klunder zijn door de wol geverfde ondernemers die met veel passie en deskundigheid hun bedrijven runnen. \r\nAls klant geeft dat vertrouwen en betrokkenheid bij de aankoop van een nieuwe auto.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke personeel.\r\nWord goed geholpen. \r\nHeb er een skoda fabia 2.0 uit 2003. \r\nFijne auto. Alleen er rammelde wat even trug geweest en meteen een afspraak gemaakt. \r\n\r\nDus goed service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grouwstra heeft voor ons precies de auto gezocht en gevonden die wij wilden. Snel, vakkundig en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het personeel is erg vriendelijk en deskundig. Ik adviseer iedereen die op zoek is naar een auto om bij Grouwstra te informeren.

Maagdenburgstraat 1

7421ZA Deventer