goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij werden zeer netjes ontvangen en onze vragen werden op vakundige wijze beantwooed.Wij konden direct een proefrit maken,intussen werden papieren bij elkaar gezocht.In een ontspannen gesprek zijn we snel tot zaken gekomen.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb laatst een volkswagen scirocco gekocht bij Grouwstra BV. De auto werd gestart dmv startkabels met het excuus dat de auto even had stilgestaan. Nu blijk het dat de accu wel helemaal verrot is. Nu is dit nog niet zo heel erg.\r\n\r\nIk weet dat ik de auto heb gekocht met een \"meeneem prijs\". Echter weet ik ook dat hun alszijnde garagebedrijf weten wat er met een auto mankeerd als zij deze verkopen. Wanneer er gevraagd wordt of de banden nog goed zijn en er word een positief antwoord gegeven, zou ik er van uit kunnen gaan dat dit klopt. Het profiel van de banden was inderdaad nog goed maar nu blijkt dat de binnenkanten van de achterbanden verrot zijn, de voorbanden zijn gescheurd rondom de gehele band. (Was pas te zien op de brug bij mijn eigen garagebedrijf)\r\n\r\nHet is zacht uitgedrukt niet netjes om dit soort informatie achterwegen te houden. Maar het ergste is nog dat ze wisten dat ik vanuit Bergen op Zoom kwam en dat ik met de Scirocco terug ging rijden. Het is onverantwoord om met zulke banden deze afstand af te leggen.\r\n\r\nKort samengevat vind ik ze onbetrouwbaar en onverantwoordelijk.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met deze garage: goede service, o.a. gratis haal- en breng service en gratis gebruik van comfortabele leenauto. Prettig contact, denkt mee, betrouwbare indruk en klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het eerste bezoek had ik een goed gevoel over het bedrijf, mede door het gastvrije personeel. Er was goed overleg mogelijk over zaken mbt tot de gekozen auto en er werd veel moeite gedaan om een door ons aangegeven probleem deskundig te onderzoeken. Ook na een week, werd er goed gereageerd op een telefonisch adviesvraag en het bleek inderdaad het door het bedrijf genoemde probleem te gaan.\r\nKortom; ik ben zeer tevreden over Grouwstra.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier pas geleden een Toyota gekocht. Erg vriendelijk geholpen door de verkoopster. De auto was goed en netjes afgeleverd.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb afgelopen jaar een vrij jonge auto gekocht, het is werkelijk een geweldige auto, ben 100% tevreden.\r\nIk was zelf wat vergeten, maar dit is door Peter Klunder prima opgelost.\r\nOok de afhandeling is prima verlopen.\r\n\r\nEen echte aanrader!!!!!!!!!!!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al een aantal jaar dealer en garage voor onze auto\'s
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, netjes geholpen,prettige uitleg, klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer hier een occassion gekocht. Zeer nette garage met vriendelijk en deskundig personeel. Verkoopster Melanie is echt geknipt voor dit vak!\r\nGoede afhandeling van alles en men heeft alle tijd voor je.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geholpen en geen opdringerig gedoe. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Aflevering als afgesproken zonder garantie maar waarbij de opmerkingen die wij hadden na de proefrit keurig waren verholpen. Het gevoel is goed bij Grouwstra.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een heel mooie auto gekocht bij Grouwstra en ben er heel blij mee. Ik ben door Melanie Frederiks geholpen en ik moet zeggen dat ze heel deskundig is wat ik,aangezien ik zelf een vrouw ben wel erg leuk vond; een auto kopen van een vrouw die enthousiast is op een prettige manier, dus: Melanie, bedankt! P.s. ik vind het moeilijk om de service enz goed te beoordelen aangezien ik daar nog geen ervaring mee heb,wat ik vervelend vind, want daardoor kan ik dit bericht niet versturen. Dus heb ik het laag beoordeeld want ik wil wel een eerlijke beoordeling versturen. \r\n\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij aankoop van een gebruikte auto is mede gedeeld binnen een jaar geen grote kosten aan te hebben. Bij de afgesproken datum waren we al halverwege en belt de verkoper op dat de auto nog niet klaar was. Dus een week later konden we de Auto ophalen. De auto 1 dag in bezit en meteen gaf al problemen. Na 2 keer de auto op te hebben gehaald door de ANWB hebben ze uiteindelijk de 3 keer zelf de Auto opgehaald. Een jaar later na grote beurt/APK bij eigen garage een dikke rekening à 3000 euro. De service verder en klantvriendelijk was wel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd ruim de tijd genomen.\r\nOm tot beslissing over te gaan om gebruikte auto te kopen werd er geen druk gelegd, dit als zeer positief ervaren.\r\nKleine mankementen aan de auto keurig verholpen.\r\n\r\n

Maagdenburgstraat 1

7421ZA Deventer