goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles is goed verlopen, maar tijdens de proefrit merkte ik dat er de lichtjes van \r\nde fan en verwarming het niet deden. Hier heb ik melding van gedaan.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Saab service Deventer waar men weet wat de SAAB rijder wil en daar op inspeelt. Prettige persoonlijke benadering bij verkoop en gedreven chef in de werkplaats die verder kijkt dan de techniek. Kortom aandacht voor de mens.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf ze zijn erg klantvriendelijk en we zijn er vrij snel uitgekomen qua prijs voor de inruil en de nieuwe gebruikte auto.\r\n\r\nZeker de moeite waard om nog eens terug te komen voor een volgende auto?!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bijzonder prettig bedrijf dat ruimschoots de tijd voor je neemt. Een extra schouderklopje voor mevr. M. Frederiks voor de professionele omgang.

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf bleken een aantal problemen ( technisch, electrisch). Aantal malen voor terug geweest zonder resultaat. Oorzaak: slordige afhandeling afspraken. O.a. Spullen wel besteld maar zijn op de plank blijven liggen en ook geen telefoontje dat ze er waren. Vraagt dus meer alertheid rond afspraken met klant.\r\nInmiddels situatie prima hersteld na laatste kans te hebben gegeven. Mijn indruk: eerder slordigheid dan bewuste tekortkomingen in afhandeling. Vooralsnog blijf ik terugkomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd zeer goede service , mijn saab altijd hier in onderhoud , veel ervaring in huis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig klantencontact en snelle service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, altijd vlot en correct behandeld. Eigenaar Edwin is zeer behulpzaam geweest met het uitzoeken/advies voor een andere auto.........goed bedrijf!\r\nook Dennis is een vriendelijke man.\r\n\r\nps: let op mijn nw emailadres is:\r\[email protected]

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu dan, eind augustus zou ik per vliegtuig vertrekken naar Spanje toen ik op internet een Landrover Discovery bij Grouwstra Auto\'s zag staan.\r\n\r\nDezelfde dag nog...op naar Deventer alwaar we te woord werden gestaan door een ter zakekundige jonge dame (Melanie) en een proefrit gemaakt....ik kreeg de auto zonder problemen mee!\r\nNadat ik er een weekend over nagedacht had...wilde ik de een aankoop keuring laten doen bij een Landrover specialist, ook dat was geen probleem!\r\nOmdat ik in tijdnood zat (vlucht geboekt ed) moest de auto klaargemaakt worden in twee dagen, als dat niet zou lukken zou de koop niet doorgaan!\r\nGrouwstra Auto\'s heeft toen alle zeilen bijgezet om de Laro roch binnen die twee dagen klaar te krijgen wat uiteindelijk gelukt is!\r\nInmiddels rijdt ik al een maand of drie met volle tevredenheid in/door de bergen van Andalusie!!!!\r\n\r\nIk kan een ieder dan ook met een gerust hart zeggen dat Grouwstra Auto\'s hun beloften nakomt en doen wat ze zeggen!!!!\r\n\r\nPS Melanie en Edwin, bedankt!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo, \r\n\r\nIk heb onlangs pech met de voorlampen van mijn auto en heb weer winterbanden laten monteren. Ik werd keurig en snel geholpen. Zeer klantvriendelijk. Bij de wisseling van de winterbanden kreeg je zelfs een kopje koffie/thee met een stuk appelgebak. Echte service, die je lang niet overal meer vindt. Klasse!
  • Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, ben van plan om hier nog jaren te blijven!

Maagdenburgstraat 1

7421ZA Deventer