Mijn moeder komt al jaren bij Koldewijn, ook ik heb mijn 1e auto bij hun gekocht. De laatste reparatie aan mijn Ford Fiesta is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Je bent er altijd welkom, de koffie staat klaar. Edward maakt graag tijd voor je vrij, en geeft je een goed advies.Door de jaren heen is het een vertrouwde garage voor ons geworden!
Een zeer nette en jonge Mercedes SLK gekocht met weinig km op de teller. Problemen na de aflevering, werden zondermeer en op kosten van Auto Koldewijn, door de plaatselijke Mercedes dealer opgelost. Dit scheelde ons weer een rit naar Apeldoorn, want wij komen uit de randstad. Auto koldewijn, met name dhr. Koldewijn, staat volledig achter de verkoop van betrouwbare auto,s en is zeer begaan met het wel en wee van zijn klanten, hiervoor alle lof.
Recent heb ik een Chrysler Voyager bij dit bedrijf gekocht. Ik ben uitstekend geholpen en we hebben een schappelijke prijs kunnen afspreken. Na aanschaf bleken een aantal zaken aan de auto niet in orde. Dit is allemaal keurig kosteloos opgelost en er is mij kosteloos een leenauto beschikbaar gesteld. De service is meer dan uitstekend! Echt een aanrader. Je wordt ook goed geholpen als je geen grote uitgaven doet en voor een iets oudere occasion gaat. Ik ben erg tevreden. Ik heb dit bij iets oudere occasions nog niet eerder meegemaakt.
Voor het 4e jaar op rij onze Volvo V70 voor onderhoud en APK gebracht. Daarvoor 3 jaar met een andere Volvo bij Koldewijn geweest en wij zijn na 7 jaar nog steeds zeer tevreden! Je wordt goed geholpen, kan met de monteur voor- en achteraf persoonlijk overleggen of vragen stellen. Prijzen zijn heel schappelijk en er wordt niet het onderste uit de kan gehaald, ook niet bij eventuele tussentijdse reparaties. Echt een bedrijf waar klantvriendelijkheid en service nog echt aanwezig is en niet als loze kreten gelden! Wat andere mensen voor mij ook al zeggen, hier kan menig (auto)bedrijf nog een voorbeeld aan nemen!
Mijn eerste auto gekocht. Super goed geholpen en erg vriendelijk personeel. Al kom je even langs rijden, iedereen kent je. Heel persoonlijk.
In dit bedrijf ben ik altijd welkom en krijg ik op al mijn vragen een antwoordt en is de service maximaal.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zeer goede aflevering van auto of reparatie. Het is gewoon een geweldige goed Garage bedrijf. Ik voel mij er altijd thuis en prettig bij. Menig garage bedrijf kan er een voorbeeld aan nemen. Freek APELDOORN
Kreeg onlangs tijdens de garantieperiode een probleem met mijn bij autobedrijf Koldewijn gekochte auto. Gezien ik woonachtig ben ik Limburg, mocht de auto zonder enig gedoe op hun kosten gerepareerd worden bij een garage bij mij in de buurt. Dit toont toch wel aan dat je met een gerust hart een auto bij autobedrijf Koldewijn kunt kopen want mocht er wat met de auto zijn wordt het op een snelle en correcte manier opgelost. Top!
Auto aldaar weggebracht voor een APK. Bij deze APK-keuring hebben zij tevens de uitlaat weer recht gehangen. Deze had ik erzelf onder gefabriekt en door een slecht functionerende schouder min of meer mislukt. Dit hebben zij perfect voor me opgelost. Onze dank is groot! Nu kunnen wij weer fatsoenlijk over drempels rijden. Muchias Gracias!
Zeer prettige informele benadering door Dhr. Koldewijn en zijn medewerkers. Het technische mankement werd zeer vakkundig en snel opgelost. Ook werd er meegewerkt en gedacht over de aanschaf van een andere auto zonder dat er op een of andere manier pressie werd uitgeoefend. Ik zal autobedrijf Koldewijn zeker aanraden bij kennissen en vrienden. Ron
Wij zijn erg tevreden met de technische - en financiële afhandeling van de reparatie van de versnellingsbak van onze, vorig jaar zomer gekochte, auto (na verlopen garantieperiode)!!
Een mb sprinter voor een grote beurt langs gebeurd. En helemaal perfect. Bedankt
Kwam \"toevallig\" voorbij het bedrijf Koldewijn. Ergens op een maandagmiddag in februari... Mooie auto gekocht voor een redelijke prijs en een mooie inruilprijs terug voor mijn \"oude\" auto. Zeer prettig en vakkundig geholpen!
Autobedrijf Koldewijn biedt goede service. Gezien ik niet in de buurt van Apeldoorn woon mag ik reparaties die onder garantie vallen laten uitvoeren bij een garage in de buurt.Super!
Auto Koldewijn, meer dan occasions alleen is hun slogan. Helemaal mee eens! Als klant sta je centraal, zij doen hun best om mee te denken om zo tot een goed besluit te komen, repareren of toch iets anders aanschaffen. en het standaard antwoord is NIET nieuw kopen, ze kijken en denken echt mee met je situatie. Ik ben er zeer over te spreken!
Ik ben erg tevreden over Autobedrijf Koldewijn, de hartelijkheid en de deskundigheid bij zowel verkoop als reparatie besluit mij iedere keer weer om terug te komen. Ook de factuur is altijd duidelijk en acceptabel, bij onvoorziene reparaties nemen ze eerst contact met je op, je komt dus ook niet voor verrassingen te staan. Erg prettig!
Een geweldig goede garage de service (koffie) staat bij Edward Koldewijn op nummer 1. Personeel is zeer klantvriendelijk en vakbekwaam. Wij hebben daar de afgelopen jaren al zes jonge occasions gekocht waarvan een auto die zij speciaal voor mij uit zuid Duitsland hebben opgehaald. Mijn zwager - broer en nicht kopen ook hun auto\'s bij Edward Koldewijn en zijn zeer te spreken over de service.
Een Toyota Aygo gekocht van autokoldewijn. Ik ben zeer tevreden over de service.
een auto verkocht aan autokoldewijn,super netjes afgehandeld,goede adviezen en komt absoluut zijn afspraken na,ga dat zeker doorgeven.
Heb bij Auto Koldewijn een andere auto gekocht, wat een fijn bedrijf, zeer klant vriendelijk gewoon super.
Hattemseweg (hoek Ugchelseweg) 7 9
7335 JG Apeldoorn