slecht want toen we de auto bij u kochten zei de verkoper dat een boordcomputer in zat maar nee die zit er niet in en toen we op vakantie naar italie gingen stonden we met vier roken wielen gerage in duitsland zeiden dat verkeerd gemonteerd waren en het stuur huis maakte een vreemd geluid ook vervangen dus ik vind een slechte service en ik zal jullie nooit aanbevelen groetjes peter
Top ,ik heb een mooie Audi a6 avant gekocht niks mis mee ,nieuwe bandjes ,super strak en alles erop en eraan .ik ben prima geholpen goed advies gehad van Tonny zelf met goeie garantie voorwaarden,ik zou daar zo weer een auto opnieuw kopen. Ik ben daar prettig geholpen ,top!!l
best tevreden
maakt het echt waar wat klant wenst.
Zeer goed, betrouwbaar en klantvriendelijk, goede service ook na aankoop. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goed.
Slecht advies, en weinig willen betekenen, als de handtekening is gezet. Tevens duur in onderhoud, vergelijkend met een aantal offertes vervanging ditributieriem.
We werden netjes van het station afgehaald toen wij een auto hadden gekocht, alleen kon er nog geen APK keuring vanaf waardoor we dus een boete van € 75,- kregen. De auto was ook niet eens even schoon gemaakt, jammer.
Ervaringen zijn uitstekend, goede service en betrouwbaar
prima ontvangst in familiebedrijf.
Vorig jaar tweedehands auto gekocht. Alles is prima verlopen; redelijke inruik ook. Auto al het hele jaar vrijwel klachtenvrij.
prive en zakelijk heb ik inmiddels meer dan 50 auto\'s aangeschaft, altijd een aardigheidje mogen ontvangen.Ditmaal was er zelfs geen Jeepmap aanwezig om de boekjes in te bewaren.Niet belangrijk maar verkeerde zuinigheid.Met de auto gaat het tot op heden prima,erg belangrijk !!Veel negatieve berichtgeving op internet heeft mij niet beinvloed.
Komen afspraken na. vriendelijk personeel. Nemen de tijd
Telefonische ervaring niet prettig maar face2face in de zaak wel: deskundig geholpen, er werd alle tijd voor genomen, geen druk. Vriendelijk personeel, ook achter de receptie. Blij met m\'n nieuwe (gebruikte) auto, gemaakte afspraken nagekomen, administratief ook goed afgehandeld - dus tot dusver erg tevreden.
verkoop traject is goed verlopen, echter de nazorg minder, wachten nog op een nalevering
Sleutenbloemstraat 29
7322 AJ Apeldoorn