Prima service en goede auto gekocht

Op maandag 5 augustus jongstleden heb ik een nieuwe BMW bij Auto Keijzers gekocht. Ik werd zeer klantvriendelijk ontvangen en goed geholpen, uiteindelijk na een proefrit de knoop door gehakt. Het mooiste was dat ik mijn nieuwe wagen al dezelfde week op vrijdag op kon halen. Bedankt voor de service, ik zal zeker vaker bij jullie op de website kijken.

Dankzij Martin Eveleens verkoopadviseur van Auto Keijzers te Apeldoorn een aantal dozen mogen verzenden. @Auto Keijzers heeft een goede service , heeft alle tijd voor je en met de prijs kom je er altijd wel uit . Ze leveren de auto keurig af en wat ook belangrijk is , ze hebben voor iedereen wel wat staan en de koffie staat altijd klaar . Dankjewel voor de goede service en uw enthousiasme en interesse voor onze familie en wijkbewoners in Gambia .

geweldige ervaring neemt de moeite om te zoeken naar de gewenste auto!!!

Ik ben fantastisch geholpen door Alexander de Directeur. Hij neemt alle tijd voor jou, om de juiste auto te zoeken met een heerlijke kop koffie en als je wilt eventueel een broodje of ijsje met warm weer. Verder is er een zeer ruime aanbod. Je kunt beter door de weeks een auto kopen dan is er namelijk iets meer tijd,want hij heeft het erg druk om iedereen aan te sturen, en doet dat op een fantastische wijze. Dit is de 4 e auto in een jaar dat wij bij hem kochten met onze familie ,dat wil toch wat zeggen. Zijn vader is ook een hele leuke man waar ik het goed met kan vinden.Dus ze behandelen je als familie Ik wens Alexander Keyzers veel succes met de overname van z,n vader zijn bedrijf.

mensen met aandacht en compassie!

Even een beetje geduld hebben maar dan krijg je ook alle aandacht die je wilt hebben! Ook met minder gemakkelijke situaties wordt rekening gehouden en wordt er alle macht aan de beste oplossing gewerkt naar een uitstekende oplossing. Eindelijk een autobedrijf waar ik zomaar 150 kilometer voor rijd!

Slechte service.

Nog nooit zn slecht amateuristisch bedrijf meegemaakt. Zeer opdringerig personeel. Auto's aansmeren zonder ook maar een proefrit te mogen maken. Tevens een aanbetaling claimen terwijl dit niet meer mag.

Top bedrijf

Mercedes gekocht bij wim kars. Wat een hele fijne verkoper, Neemt alle tijd voor je en lekker bakje koffie erbij gewoon een hele fijne man. Geef dit bedrijf een dikke 10

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben hier onze 2e auto gekocht. Zijn zeer tevreden over de ontvangst door de verkoper Charles Kipp, eerst een kopje koffie en daarna een proefrit gemaakt. De aflevering en de overschrijving werd allemaal keurig geregeld. Voor ons is Tonny Keizers een prima adres om een goede auto te kopen. Goede service en klantvriendelijkheid. Een aanrader voor iedereen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

gebruikte auto gekocht 11 maanden terug tot heden een geweldige wagen niks op aan te merken. dit bedrijf is een aanrader voor iedereen

4 sterren: goede service, goed behandeld

begin januari auto gekocht, fantastische showroom, met enorme keus. heel good geholpen, ben nu na 5 maanden heel tevreden met mijn aankoop.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was voor ons de eerste keer dat wij het bedrijf bezochten. Wij waren blij verrast door de prettige, professionele en open manier waarmee wij ontvangen werden en natuurlijk met de uitgebreide keuze

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig bedrijf met prachtige auto’s. Dank je Wim Kars voor de top auto die je ons hebt verkocht en hele fijne servies die je ons hebt gegeven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk ruime keuze van diverse merken en deskundig en vriendelijk personeel en een schitterende showroom

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met 1 woord Super ! Wat ik kan aanraden is vraag naar Wim Kars leuke aardige personeel die je zelf kan bereiken op de dag dat hij niet werkt !! Wij werden heel goed geholpen alles is gelopen zoals het was beloofd zeer tevreden !!! Demir

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijk geholpen fijne mensen om zaken mee te doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een prettige ontvangst en een heel goede behulpzame verkoper. Auto was op anderhalve dag gereed gemaakt omdat we haast hadden. Alle afspraken werden keurig nagekomen en alle werk werd voor ons uit handen genomen door de verkoper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net geholpen door een medewerker, kopje koffie is er aangeboden. We zijn wezen kijken voor een auto op diesel en wilde de andere auto inruilen, alles is naar alle te vredenheid afgehandeld. Alles goed uitgelegd. Gewoon goed 😊

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eind January Audi A4 Allroad 2.0 TSFI gekocht. Klantvriendelijk en goed bedrijf met uiterst vriendelijke personeel.Perfecte service bij het laten installeren van een Klasse 3 alarm en zeer tevreden met de auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben superblij met de proffesionele wijze hoe ik geadviseerd bent en begeleid om, mijn nieuwe Lancia te leasen. Mijn grote dank gaat uit naar de heer Martin Eveleens, in mijn ervaring een zeer deskundige en persoonlijke begeleiding top. Ik raad iedereen aan om, eens te gaan kijken naar de mooie showroom in Apeldoorn.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enkele weken geleden kocht ik een prachtige Audi bij dit bedrijf. Na een goed inruilvoorstel kon ik de auto diezelfde dag nog meenemen. Alexander bleek een prettige verkoper te zijn, die zowel oog had voor mijn in te ruilen auto als voor de persoon. Kortom: heel enthousiast! Een bedrijf om trots op te zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Service klant vriendelijk verstand van auto’s super 👍

Goed geregeld gr erwin Jansen Eupe mussel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto ingeruild op een nieuwe. keurig netjes geholpen en zeer tevreden over prijs, inruil en afwikkeling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Auto gekocht voor ruim 15 mille. Was direct al vanalles mee aan de hand, rekening zou vergoed worden maar liet maanden op zich wachten. Totdat ik erachter kwam dat dit een schade auto is, stuur trekt naar rechts, auto trilt en suist bij hogere snelheden. Men wees me wel op een krasje ergens op de auto maar niet op een grotere ondeugdelijk bijgewerkte schade. Dit is misleiding en oplichting.

Top geregeld en goed

Sleutenbloemstraat 29