4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen, geweldige service en een fantastische auto!! Kortom heel erg tevreden!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg blij met mijn auto, gekocht bij Auto Keijzers. Zeer goed geholpen en erg tevreden over de verleende service. Zeker een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super bedrijf met vakbekwame verkopers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met een telefoontje werd onze gestrande werkbus opgehaald, van waar die stuk gegaan was. Verder via whatsapp de dingetjes met kopieeren plakken doorgegeven en de verkoop van onze bus was geregeld, We zijn super tevreden over deze garage, ten zeerste aan te raden!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een eerlijke auto verkoper! Super geadviseerd door dhr. Kipp. Pracht service en een mooie auto gekocht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In november 2017 een andere Mercedes E gekocht. Was dit niet van plan. Echter door het goede advies en de vriendelijkheid van een ieder in de showroom gaf me het volste vertrouwen. Uit eindelijk een goede deal gesloten. Hier tot nu toe absoluut geen spijt van. Geniet elke dag van de prachtige Mercedes. Na de levering nog wat vragen gehad over hoe bepaalde functies werken. Steeds goed bereikbaar en altijd vriendelijk te woord gestaan en kreeg altijd een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ook 1 keer terug geweest voor iets wat mij niet duidelijk was. Hiervoor eerst afspraak gemaakt kon gelijk komen en werd gelijk geholpen door een zeer kundige en vriendelijke monteur. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangst en mij werd gelijk koffie aangeboden.Zeer gast vrij. Dit is mijn eerste Mercedes aankoop bij Keijzers Auti’s maar absoluut niet de laatste. Service , gastvrijheid en kwaliteit zijn hiervan de reden. Voor mij nu HET adres om de auto in te ruilen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede en vriendelijke uitleg direct een goed gevoel hebben er een lancia thema vandaan gehaald voor ons taxi bedrijf dit was de eertste en zeker niet de laatste auto die we daar weg halen een aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb daar op 14 december jl. een hele mooie Porsche Cayenne gekocht. Ik ben uitstekend geholpen en ben zeer tevreden over de geleverde services. Ga aankomend voorjaar nog terug voor een speciale lakbehandeling. Topbedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen zaterdag mijn auto ingeruild en de auto voor mijn vrouw opgehaald. Een fijne vertrouwde garage met prettig en zeer vriendelijk personeel. Een garage waar je de tijd krijgt om rustig naar een auto te zoeken die bij je past en als je vragen hebt, wordt je van vakkundig en goed (en eerlijk) advies voorzien. Een super gastvrij bedrijf waar je voorzien wordt van een goede kop koffie, plaatje ontbijtkoek en zelf een broodje tussen de middag op zaterdag. Alle afspraken die wij voor de koop gemaakt hadden waren keurig nagekomen echt een “no nonsens” bedrijf echt een aanrader, Alexander bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Tonny Keijzers Exclusives een auto gekocht. \'s Avonds gebeld en kon de volgende ochtend om 9 uur al een proefrit maken. Een fijn begin. Vanwege het korte tijdsbestek was de accu nog niet vol geladen waardoor er wat meldingen op het display stonden. Dit werd mij keurig van tevoren verteld net zoals het feit dat de banden wat vlakke stukken hadden. Vervolgens een goede proefrit gereden en de auto helemaal samen nagelopen met een junior verkoper. Een week later kon ik de auto ophalen. Nieuwe accu en A-merk banden gemonteerd maar een paar kleine genoemde puntjes niet uitgevoerd. Hoofd verkoper was ditmaal wel op het filiaal en afgesproken dat de auto een week later gehaald zou worden om ook deze laatste puntjes te verzorgen. En mocht ik in die week nog meer zaken tegenkomen dan kon ik dat gewoon noteren. Zo gezegd zo gedaan en de auto werd een week later weer keurig op lokatie terug bezorgd waarbij alle punten keurig netjes waren opgelost. Een auto verkopen is 1 ding maar een goede service leveren is minstens zo belangrijk. Deze werd dus met een hoofdletter S uitgevoerd. Chapeau!

4 sterren: goede service, goed behandeld

2 weken geleden mijn auto verkocht bij Tonny Keijzers in Apeldoorn. Ik had een afspraak met Alexander Keijzers. Na een warm welkom en wat te drinken bekeek Alexander mijn auto. Deskundigheid spatte er vanaf, in 1 oogopslag wist hij alle + en - punten te benoemen. Na een mooie onderhandeling en vooral het gunfactor zijn we tot een deal gekomen. Daarnaast is de service uitstekend, niet alleen aan eigen zak denken maar handelen in klantbelang. Mijn volgende koop/verkoop word weer bij Tonny Keijzers!!

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ik hellemaal uit limburg ging kijken bij een concurent en zij de auto hadden verkocht waarvoor ik kwam kijken besloot ik om een kijkje te nemen bij Tonny Keijzers Auto\'s. En promt werd ik geholpen keken samen naar de passende auto en kreeg ook bijpassend advies al snel heeft dit geleid tot het kopen van een passende auto voor mij en mijn familie. Nogmaals heel hartelijk dank voor de gastvrijheid en de goede koffie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer correct en deskundig geholpen bij het inruilen van de auto en het kopen van een andere auto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wanneer je \"Googled\" op Tonny Keijzers kom je vanalles tegen. Wij hebben een occasion gekocht bij Tonny Keijzers Exclusive. Ja er waren wat storingen aan de auto. Maar tot de laatste dag van de Bovag garantie altijd keurig geholpen. Volgende auto zou zo maar weer bij dit bedrijf kunnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

26 juli hier een volvo v70 D5 opgehaald! Wat een heerlijke luxe personenwagen! Aangeschaft met garantie(coulance regeling) en de aflever beurt! Tijdens de proefrit bleek de airco niet te werken. Afgesproken dat het bij aflevering allemaal gerepareerd zou zijn. En idd bij aflevering een ijskoude airco! 7 dagen later geen koude lucht meer! Volgende dag ff naar Apeldoorn. Nagekeken... condenser stuk.. besteld. 3 dagen later zou hij gemonteerd worden. Allemaal super netjes geregeld! Gratis leenwagen indien nodig! zolang Joop de zaakjes van de werkplaats regelt raad ik iedereen aan zijn auto hier aan te schaffen en te onderhouden. De verkopers zijn aardige kundige heren. Maar de service van de werkplaats is ongeëvenaard!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week jonge SUV met weinig km\'s gekocht en mijn oudere SUV ingeruild. Goed, deskundig en zakelijk geïnformeerd door Tijn en Etienne. Na stevige onderhandelingen een mooie deal kunnen maken en auto is binnen 1 dag geleverd conform de afspraken. Auto voldoet aan alle verwachtingen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn om ervaren dat er ook nog fatsoenlijke autobedrijven in Apeldoorn zijn. Werden als een vorst behandeld, eerlijke prijs en eerlijke auto. Echt gevoel dat klant koning is ! Auto opgehaald bij de exclusives, en ontdanks dat onze auto hier niet echt tussen past, kregen we wel de exlusive behandeling. Al met al een zeer prettige ervaring. Mocht ik in de toekomst weer een auto nodig hebben, dan kom ik zeker nogmaals aan ! G.a. Vriezen hyundai i10 2010

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn ervaring is niet rooskleurig, mis communicatie tijdens de inruil periode, momenteel na 10 weken \"kijken\" naar de auto middels ook een dealer in de hand te hebben genomen. Nog steeds niet de problematiek met de auto opgelost. Nu voor de 7de maal een afspraak gemaakt voor een op te lossen diagnose. Inruilen? Ja dat kan maar in welke auto zou ik nu mijn geld en vertrouwen moeten steken?

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben onlangs een Audi A4 Avant uit 2012 gekocht bij Tonny Keijzers B.V. We zijn geholpen door Alexander. We hebben uiteindelijk een Opel Corsa ingeruild, nadat we eerst de kans hadden gekregen om hem zelf te verkopen en de prijs die we daarvoor terugkregen was zeker goed. We hebben de Audi gekocht voor de internet meeneemprijs aangezien mijn oom zelf een garage heeft. Na de aanschaf gelijk na laten kijken bij mijn oom en de Audi was prima in orde, fijne geruststelling dus. Al met al zijn we dus super tevreden met onze aankoop en de betrouwbaarheid van deze garage.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niks anders als lof over deze firma augustus 2016 een bmw m gekocht uit 2014 goede inruilprijs gehad voor m\'n oude bmw haal breng service echt een 10 kan niks anders zeggen in de werkplaats goede monteurs mer de chef Joop had ik al direct een klik alsof het z\'n eigen toko is . Vandaag kwam de bmw voor een service beurt en achteruit rij camera was defect probleem direct verholpen eind van de dag stond hij hier voor de deur en als kadootje ook nog de dakdragers erop gezet die achterin lagen niet om gevraagd . Vandaar deze recensie ik kan iedereen deze garage (groot maar toch dat een op een gevoel ) aanbevelen met vriendelijk groet Kees de kroes

Vanochtend erg goed geholpen door Charles Kipp. Een hele goed verkoper. Bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was al een tijdje op zoek naar een bepaalde auto, via een zoek site kwam ik terecht bij dit bedrijf Daar stond de auto die ik zocht, juiste kleur juiste uitvoering en juiste kilometerstand. Dus op naar Apeldoorn, niet naast de deur maar je moet er ook wat voor over hebben! Auto stond buiten in de sneeuw, geen probleem, verkoper erbij met de sleutels en ja dat had ik snel gezien, mooie strakke auto. Dan natuurlijk het verkoop praatje en de inruil prijs ( en koffie natuurlijk ) Deal snel gesloten maar wil natuurlijk wel een stukje rijden, natuurlijk neem nog kop koffie dan ga ik hem even ontdooien en voor de deur zetten niks mis met die bak, deze neem ik. Over 5 dagen kunt u hem komen ophalen, dus zo gezegd zo gedaan. Ook de aflevering onder genot van bak koffie snel achter de rug, nog even kennismaken met de chef werkplaats, altijd handig!!Inmiddels de eerste paar honderd kilometers er op zitten en erg blij met de auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na veel zoeken her en der door het land vond ik in Apeldoorn bij Tonny Kijzers ,n auto waar ik naar op zoek was, ben ,n verwende autogek! ben 74jr!! en toch vond ik de auto van mijn dromen, jawel hoor ,n BMW 520D vht bj 2010 kl Alpine blauw aut. precies wat ik zocht.Na ,n kort heen en weer overleg over de inruil was de zaak snel beklonken,Super garage, aanbevelen waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

12 januari 2017 ontmoette ik Alexander Keijzers voor een proefrit in de Audi S5 van 2011. Ik kreeg meteen de sleutels mee en kon mijn gang gaan, blijk van vertrouwen! De ervaring met de S5 was fenomenaal. De klik met Alexander was opvallend kennelijk omdat we allebei een beetje auto gek zijn voor snelle auto\'s. Konklusie een onvergetelijjke ervaring.

• Service N.v.t.

Sleutenbloemstraat 29