Gisteren bij Keijzers een occasion Renault Megane aangeschaft. Voor de afspraak bij Keijzers, hadden we op de route een afspraak bij Renault Bochane te Arnhem voor een zelfde type auto. Tot onze grote verbazing gaf de verkoper daar na 10 minuten als antwoord op onze vragen \"Ik heb voor deze auto en deze prijs al te veel tijd aan jullie besteed\" (Renault dealer he!) Hoe anders was de behandeling bij Tonny Keijzers. Etienne verwelkomde ons met koffie, nam de tijd voor uitleg en de auto stond reeds op de brug om goed te kunnen bekijken.Waarna proefrit volgde. Aangezien de proefrit goed beviel en de onderhandelingen transparant waren, na kort overleg meteen tot aankoop overgaan.
Goede uitleg tijdens de gesprekken over de aankoop van een nieuwe auto Outlander PHEV en goede uitleg over de auto als deze wordt opgeleverd plezierige verkoop adviseurs. Ook deskundig advies over de verzekering van de auto, 5 jaar nieuwwaarde bij diefstal enz fiscale bijtelling bescherming,kan geen enkele verzekering tegenop.
Bijzonder goede ervaring gehad bij de aanschaf van een gebruikte GTI .Relaxed onderhandeld over de inruil en voorts een en al service en goede begeleiding bij de aflevering . We kregen alle aandacht en tijd van Alexander . Kopen bij Keijzers is dus een aanrader .
In mei hier een Audi TT gekocht, ik vertrouwde erop dat Tonnie Keijzers mij een prima autootje had verkocht en dat is ook gebleken. Ondanks de forse km-stand heeft de auto al twee grote beurten en een apk gehad zonder aandachtspunten. Toppie!
2 weken terug een audi a5 gekocht, de banden waren niet meer goed dus heb contact gehad met Alexander en het is top geregeld ! Ben super blij met de auto, heel erg bedankt nogmaals !
Vriendelijke en deskundige ontvangst, uiteindelijk geen auto gekocht omdat in de persoonlijke sfeer iets veranderde. Maar ook dat was geen probleem. Service is niet beoordeeld omdat ik geen auto heb gekocht. De auto waarvoor ik belangstelling had was qua prijs zeker interessant.
Enkele weken een nieuwe auto aangeschaft via Tonny Keizers en tot zeer grote tevredenheid! Zeer aardige en oprechte \"verkopers\" en zeer attent geholpen. Ik beveel ze bij iedereen aan !
Aanschaf jongere cabrio ,goed en vakkundig geholpen met het maken van een keuze .Mooie inruilprijs gekregen en bij afhalen zeer goede en vriendelijke uitleg en afstelling van nav.en telefoon.
twee weken geleden een golf6 gekocht bij tonny keijzers. op het eerste oog viel het me op dat de autos er nog beter uitzagen dan de foto\'s op internet en de site, iets wat meestal juist andersom is. het bedrif is erg gastvrij!! ik heb de auto gekocht met garantie en afleverbeurt dit om de rede dat alles kapot kan dit is een zekerheid voor mezelf dat ik altijd terug kan mocht er wat zijn. zoals ik al zei heb ik de auto twee wekengeleden gekocht en bewust gekozen omnu pas een bericht achter te laten. De auto is zoals ik heb gewenst op alle fronten en ben er heel erg blij mee.
Vriendelijk, beleefd, vakkundig, en volgens mij zelfs eerlijk! Top!
Wij hebben hier al een aantal auto\'s gekocht. Tonny Keijzers is een eerlijk bedrijf en komt haar afspraken na! Ik beveel ze zeker aan.
mooie geprijsde jonge auto met een heel mooie inruilprijs voor mijn auto waarbij zeer professioneel geholpen bij het afhalen van de auto
Wij hebben onze laatste 3 auto\'s bij Tonny Keijzers gekocht. Audi TT BMW 5 serie en nu een witte BMW 3 serie. Altijd netjes geholpen door Alexander Keijzers en tijdens de verkoop altijd tot een deal gekomen. Ook een proefrit terwijl er heel veel autos in de weg staan is geen probleem. Wij vinden Tonny Keijzers een aanrader en onze volgende auto zal daar hoogstwaarschijnlijk ook gekocht worden.
Eerst stantie klantvriendelijk Met een knipoog Ik heb een tweedehands auto gekocht een mazda 6 bouwjaar 2002 km stand 238862 Eerst deze moeilijke over een proefrit dat bevielt me niet aardig maar toch uit eindelijk een ritje kunnen maken.. Anderhalf maand later kwamen de problemen na inspectie van qickfit lekke schokdemper remschijven zwaar versleeten bij de wielen de uitlaat dragers roest op.. Ramen niet goed open en dicht wouden Hier mee kwam ik na hun toe En als als antwoord je kunt het zelf betalen ook al hebje garantie of geen garantie je betaald 500 euro aan auto rij klaar maak kosten incl controle voor de auto ect.. Zonder auto garantie maakt het niet echt groot verschil mensen Alsblief ik had moeten luisteren na andere recent klanten Niks kopen hier Ze verkopen......
Hallo Michael, Onbegrijpelijk deze beoordeling. Bij aanschaf van de Mazda6 hebben wij duidelijk afgesproken dat er geen enkele vorm van service en garantie van toepassing is. U heeft gekozen voor de korting in plaats van de zekerheid en het risico van aankoop op deze basis ligt op dat moment dan ook volledig bij u zelf. Ondanks dat is er door ons een coulance aangeboden waarbij de onderdelen tegen kostprijs (zeker geen € 500,-) werden aangeboden en er kosteloos door ons gemonteerd zouden worden. Uw afwijzende verbale reactie en fysieke gedrag naar onze service manager heeft ons er toe doen besluiten het gedane voorstel per direct in te trekken.
Kwam binnen voor een BMW 5 serie en ging uiteindelijk weg met een heel bijzondere en exclusieve Infinity M37S. Bedankt Wim Kars voor de wijze waarop je adviseerde. Bedankt Tonny Keijzers voor het goede gesprek en oprechte interesse. We zijn uitermate tevreden over deze unieke auto. Prettig om te ondervinden dat er nog mensen zijn die plezier beleven in het persoonlijke contact en die moeite doen om een relatie op te bouwen met de klant. Ga zo door.
De aanschaf van de BMW x 3 is een wens die werkelijheid is geworden. Ik weet dat ik een ruwe rijder ben en veel van de auto vraag. Daarbij moet hij aan hoge veiligheid voldoen en onder alle omstandigheiden rijden. Bij Keyzers heb ik service in optima forma gevonden en kan met ieder vraag terecht en wordt daarbij meteen in geholpen. Mijn eerste schade kon door polijsten weggenomen worden en werd ook niet in rekening gebracht. De aanbeveling om all risk te verzekeren en het eerst jaar garantie geeft mij een veilig gevoel en ben ik vertrouwd geraakt met deze magnefieke auto.
Op internet een mooie Mercedes R klasse gevonden. Na een proefrit besloten om hem aan te schaffen. Alle moeite werd gedaan om hem op tijd (binnen 10 dagen) aan mij geleverd te krijgen. Het profiel van de banden was aan de magere kant, maar er werden 4 nieuwe banden opgezet. Een goede uitleg bij de levering van de wagen gekregen. Na enkele weken zijn een paar kleine dingen, maar die zijn onder garantie allemaal weggenomen. Prima ervaring met dit bedijf!
Prima BMW 650i gekocht, geen enkelprobleem tot de eerste APK èèn velg gelast en een bult op de band, band aan de binnenkant over de hele omtrek beschadigd, ( geluk gehad dat de band niet geklapt is) twee voorbanden droogte scheurtjes, goed profiel zegt dus niet alles. Hoge kosten ( vier nieuwe banden) na een jaar en 5000 km.
Op internet het aanbod van Tonny Keijzers bekeken en verder telefonisch contact gehad met de afdeling verkoop over een Porsche Boxster van 1996, die mij instinctief aansprak en die ik ongezien en onuitgeprobeerd heb gekocht. Ik woon in Zuid Frankrijk en de verkoop manager heeft het transport verzorgd van NL naar mijn woonplaats door een goed, professioneel bedrijf. De auto heb ik inmiddels in ontvangst genomen en mijn vertrouwen blijkt terecht. Deze van de eerste eigenaar komende Porsche met een betrekkelijk lage kilometerstand en aantoonbaar goed onderhouden, voldoet aan de verwachting. Bij de controle techniek (APK) stak de enthousiaste controleur zijn duim op als blijk van appreciatie. De bijbehorende dokumenten waren in orde en de auto kon door mij zonder problemen worden ingevoerd. Het geheel verdient een hoog cijfer.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen .Alle problemen (het toch geen nieuwe auto !!) fantastisch opgelost .
Voor een leuke prijsje een Renault Cabrio gekocht en ondanks dat het een goedkope auto was toch prima geholpen. Zo werd bijvoorbeeld nog netjes geregeld dat de kogel van de afneembare trekhaak die de vorige eigenaar was vergeten toch boven water kwam. Super!
Op een verloren zondag hier naar toe gegaan om een andere auto te bekijken. We zijn met een mooie Alfa159 sw diesel naar huis gegaan kregen veel meer terug voor onze oude auto, een golf, dan bij de merk dealer. Kregen 6weken omruil garantie omdat we op dat moment geen testrit konden maken. Tevens is de distributieriem gelijk vervangen. Na tijdje rijden irriteerde we aan trillingen aan het stuur, is mooi opgelost. Een nadeel, ze zijn erg duur met trekhaken, we wilden een afneembare trekhaak, kost bij hun over de €1000,00, elders gemiddeld tussen €700 en €800.. weet niet of ze met andere dingen ook duurder zijn.
Ik kan heel kort zijn over Garage Tonny Keijzers B.V. Een gebruikte MBW520i touring gekocht en behandeld worden als een vorst ! Een echte aanrader !!! Geeft je een goed gevoel !!
Destijds op advies van een vriend in de showroom wezen kijken. Wat een geweldig aanbod ! Met Alexander Keijzers als adviseur was de keuze voor een complete Audi A6 snel gemaakt. Prima auto, ik rijd er nu bijna 2 jaar in. Wat vooral aanspreekt is de prima service, ook na de koop. Als klant voel je je altijd welkom. De volgende auto koop ik zeker weer bij dit bedrijf.
Afgelopen zondag 15 maart zomaar eens bij Tonny Keijzers wezen kijken naar aanleiding van de advertentie in het programma van Harry Mens. Helemaal niet met de intentie om direct een andere auto te kopen. Wat een geweldig aanbod van auto\'s en ze staan er allemaal top bij, complimenten. Toen liepen we tegen een zo goed als nieuwe Mercedes GLA 200 AMG met alle denkbare opties aan, wat een fantastische auto. We kregen een zeer scherpe inruil prijs voor onze eigen auto en toen was de deal snel gesloten. Wij zijn fantastisch geholpen door dhr. Keijzers zelf. Op maandag 16 maart de auto opgehaald en alles was tot in de puntjes verzorgd. Fantastische service. Bedankt.
Sleutenbloemstraat 29
7322 AJ Apeldoorn