4 sterren: goede service, goed behandeld

Verleden week een auto gekocht bij Tonny Keizers. We werden heel vriendelijk geholpen. Vandaag mijn auto een Audi A5 opgehaald. Ik moet zeggen dat de ontvangst heel goed was, er werd ons meteen wat te drinken aangeboden. Nadat de papierwinkel was af gehandeld werd ons de werking van de auto goed uitgelegd. Deze garage is een aanrader voor iedereen die een andere auto zoekt. J Haagsma

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik heb nog nooit zo,n bedrijf meegemaakt, wat een goede service en uitleg je wordt er zo goed bijgestaan en een eerlijke uitleg geen opdringerige gedoe nee gewoon eerlijk zaken doen openheid van zaken. ben zeer tevreden over dit bedrijf wat een service echt top. kom in de toekomst hier zeer zeker terug 10

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een VW Golf Variant gekocht met een coulanceregeling van 50% op de distributieketting, mocht deze binnen 3 maanden aan vervanging toe zijn. 4 maanden na de koop bleek de distributie uitgerekt te zijn en moest vervangen worden. Ondanks de verstreken garantietermijn zijn we toch voor 50% tegemoet gekomen in de kosten door Alexander Keijzers. Onze auto is opgehaald en er werd ons een leenauto aangeboden (kosteloos). Kortom, zeer coulant geholpen door autobedrijf Tonny Keijzers.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via internet mijn Audi gevonden, keurig alsmede prettig ontvangst bij bezoek. Eigenaar en medewerkers doen wat ze beloven. Aflevering wederom keurig en snel afgewikkeld. kortom een vertrouwd bedrijf wat doet wat ze zegt en nog meer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben begin April een Opel Corsa gekocht en wij zijn prima geholpen wij vonden het ook echt eerlijk gaan en zij waren zeer redelijk met de prijs. Dus wij zijn zeer tevreden klanten die beslist terug komen Fam T.v.d.Velde Schiedam

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte ervaring met dit bedrijf. De verkopers bij Tonny Keijzers hebben een leuk verkooppraatje. Heb een auto gekocht en alleen op t moment van aankoop waren er geen problemen, die hebben ze waarschijnlijk even snel weggewerkt. Dag daarna kwamen alle problemen naar boven ( airbag lampje bleef aanstaan, tik geluid in de auto, hydrolische kleppen vervangen) en heb ik me auto al meerdere malen naar een garage gestuurd voor reparatie. Ik zeg, blijf weg uit deze winkel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

1 feb. Een tweedehands audi a4 gekocht. Geholpen door Yesley Hulshof, leuke verkoper, goed behandeld, koffie gehad met een broodje.gewoon leuke mensen.prachtig bedrijf met heel veel keuzes.later even terug geweest voor wat deukjes en krassen was geen enkel probleem laten repareren op hun kosten plus een lakstift gekregen. Alexander heeft ook nog even mijn navagatie gereset. Nogmaals mijn dank, bij tony keizers is de klant nog steeds koning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Maandje geleden bij dit bedrijf een gebruikte X5 3.0dA uit 2007 met 120.000km gekocht. Naast de veruit beste inruilprijs voor mijn auto stond bovendien een scherpe prijs voor deze occasion. De gemaakte afspraken over aflevering e.d zijn perfect nagekomen en dus ben ik een uitermate tevreden klant. Nu na ongeveer 10.000 km kan ik bovendien niet anders concluderen dat ook de toegezegde kwaliteit van de occasion echt goed is ook nog!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zaken gedaan met Alexander Keijzers, en ik moet zeggen zeer professioneel, korte lijnen en duidelijke afspraken welke ook allemaal daadwerkelijk en snel zijn uitgevoerd door dit bedrijf en zijn medewerkers, vooral Alexander verdient een pluim voor zijn manier van zaken doen, zeer vertrouwd gevoel overgehouden aan deze garage, en ga dit garagebedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen en collega\'s.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Naast de professionele manier van omgaan met de klant is er ook de gun factor die voor ons uiteindelijk de doorslag heeft gegeven om bij Tonny Keizers een auto te kopen. Wij zijn steeds op een zeer nette manier bejegend en hebben nooit het gevoel gehad dat het bedrijf iets zou moeten verkopen. Een mooie paradox waar het bedrijf goed mee omgaat. Uiteindelijk een mooie auto gekocht en we hebben gemerkt dat ze er alles aan doen om een goeie/nette en veilige auto af te leveren. Ook na afleveren van de auto blijft de service optimaal. Al met al zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan het bedrijf en de kans dat je daar iets mooi\'s ziet is heel wel aanwezig. Als laatste wilden wij, zonder de anderen tekort te doen Martijn (werkplaats) en Alexander (verkoop) persoonlijk bedanken en als de service zoals die tot nu toe geleverd is wordt gecontinueerd dan komen wij zeker terug. J en N

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enige tijd geleden een Jaguar gekocht bij Keijzers. Zeer tevreden over de professionele aanpak, goede en snelle communicatie. Zo wilde ik weten welk submodel het was, en onmiddellijk kreeg ik per mail de juiste info. Ik ben heel tevreden over de aankoop.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer gastvrije ontvangst. Koffie staat gelijk klaar en alle tijd en ruimte voor het stellen van vragen. Zonder enig probleem een proefrit kunnen maken zonder afspraak. Men denkt met je mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een keurig bedrijf waar je hartelijk wordt ontvangen. Een zeer ruime keus uit auto\'s voor een goede prijs.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

In Juli een BMW 5 serie gekocht van enkele maanden oud. Zeer aangenaam verrast over het aanbod, de klantvriendelijkheid en met name ook de service nadat er betaald is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kleine gebruikte auto gekocht. Op een uitermate vriendelijke en servicegerichte manier geholpen. Zelfs met bijna de gehele familie kennis kunnen maken. De auto voldoet prima. Petje af Tonny Keijzers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In april een BMW X5 gekocht en twee auto\"s daarop ingeruild.Wetende dat de meeste autobedrijven in deze tijd niet staan te springen om twee auto\'s in te ruilen maakte zij de belofte toch waar, dat alles ingeruild kan worden en ook voor een marktconforme waarde. 3 weken later terug geweest om enkele kleine puntjes op te laten lossen zonder probleem Helaas kreeg ik daarna plotseling een koel water lekkage op het moment dat ik een paar slotbouten bij de BMW dealer haalde Gebeld met Tonny Keijzers die eerst heeft aangeboden om het te laten oplossen door de dealer maar toen heeft besloten om hem zelf te repareren Volgende dag werd de auto opgehaald en na het weekend werd een gelijkwaardige service auto gebracht op mijn werk ( door twee chauffeurs ,150 km ) Aangezien het een flinke ingreep betrof moest ik de auto twee weken missen maar ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en de auto werd weer door een chauffeur op mijn werkadres afgeleverd Dit alles onder Bovag garantie Zowel een auto bedrijf als een consument zit natuurlijk niet te wachten op zo iets maar de manier waarop dit opgelost verdient niets dan lof

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig advies, eerlijk en zeer klantvriendelijk. Antoine heeft ons echt heel goed geholpen en ik zal zeker bij de aanschaf van een volgende auto terugkomen. Kom je niet vaak meer tegen, zo\'n goede service en groot aanbod van goede auto\'s. Een absolute aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een prachtige bmw 5 serie van 2012 bij Tonny Keijzers gekocht. Wij bevelen dit bedrijf aan mede omdat; We direct een bieding op onze auto kregen en leuk zaken hebben gedaan. Op verzoek konden wij de auto snel ophalen. Ook is ons de auto netjes uitgelegd door de verkoper Arthur Vroklage. Een mooi en ervaren bedrijf met prachtige auto\'s.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wij hebben ongeveer 2 weken geleden een occasion gekocht bij Tonny Keijzers, qua inruil voor onze huidige auto viel het een beetje tegen maarja dat kan gebeuren. wij waren erg onder de indruk van de vriendelijke benadering en kennis van de verkoper, hij kwam ook erg betrouwbaar over. na een proefritje gemaakt te hebben en we het eens waren geworden over de prijs mochten wij de auto direct meenemen. weliswaar zonder garantie omdat ze dat niet konden geven voor deze verkoopprijs. normaliter doen wij dat NOOIT maar ze kwamen goed en betrouwbaar over en wij hadden echt het idee dat ze ook oprecht waren dat dit een prima auto was en in goede staat verkeerde...nou alles behalve dat bleek de waarheid. we lieten de auto de volgende dag in onze woonplaats op de brug zetten voor controle en een kleine beurt en jahoor daar kwam de 1e ellende al aan het licht en was het een wonder dat we zonder problemen überhaupt thuis waren gekomen. enkele voorbeelden: - de aandrijfas moest per direct vervangen worden - de remschijven / blokken moesten per direct vervangen worden - de airconditioner stond droog - de banden hadden nog maar 2 mm profiel (oke dat hadden we zelf moeten zien) - de stabilisator stangen voor moesten per direct vervangen worden en ga zo maar door!!! dus niet dat je zegt oke er zit een krasje wat we niet hebben gezien maar echt onderdelen die in orde moeten zijn voordat je überhaupt een auto te koop aanbied bij een zo gezegd erkende garage. uiteraard hadden we contact opgenomen met Tonny Keijzers maar het enigste antwoord wat ze voor ons hadden was; tsja dan had je maar niet zonder garantie moeten kopen. BELACHELIJK!!! dus uiteindelijk zijn wij nog een paar duizend euro extra kwijt geweest aan het laten maken van een door Tonny Keijzers goede auto. een ding weet ik zeker, daar kom ik NOOIT meer, en voor ander mensen, laat je niet ompraten door iemand die \'lijkt\' er verstand van te hebben. al met al, wij zijn heel erg ontevreden over hoe zij een auto durven te verkopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een erg prettige en professionele benadering. Zeker als het gaat om het inspelen op specifieke wensen; de persoonlijke voorkeur wordt snel herkend en goed aangevuld. Dit kwam goed aan de orde na het opgeven van een zoekopdracht

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

voor twee weken terug heb ik er een Suzuki ignis gekocht . ik ben er nog steeds te vrede over , als in ruil had ik een seat vario 2001 .er waren geen opdringerige verkopers , ik had het genoegen met Alexander , de zoon van . hij heeft ons netjes behandeld , en alles uitgelegd , eerst was ik verbaast over de inruilware , maar ik had zelf niet goed gelezen wat op marktplaats stond .het enigste minpunt was dat ze de achterdeur de centrale vergrendeling niet deden maken wat dat motortje koste 208 euro zei hij , maar ja al met al heb ik een goed uitziende ignis , gekeurd tot volgend jaar , nw oliefilter en de olie ververst , alle verhalen , slechte verhalen , komen op mij niet over , ik heb goede zaken met hun gedaan , en alles is nagekomen wat ze hebben afgesproken , waar krijg je nog koffie en een heerlijk broodje van een goede uitziende dame , sorry Alexander , het was jouw vriendin he , maar ze mag er wezen , jammer dat ik ze niet in kon ruilen voor mijn vrouw hahahah , nee alle gekheid op een stokje , HET ZIJN GEEN OPLICHTERS , dat is mijn menig .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een zeer goede ervaring met Tonny Keijzers Auto\'s. De service is goed en zij hebben mij echt vakkundig geholpen.

Sleutenbloemstraat 29

7322 AJ Apeldoorn