Vriendelijk, betrouwbaar, uitstekende service

Prettig contact, zeer tevreden over aankoop auto.

snelle service en als er wat bijzonders is wordt er altijd gekeken of er even tijd voor is

Er wordt meegedacht ook als je het eventueel zelf op kunt lossen

Prettig en netjes geholpen, echt een familiebedrijf!

Koop en inruil beide goed geregeld. In ons geval van grote naar kleine auto, correct geregeld en betaald. Bleek er met de 15 jaar oude auto toch iets te zijn, werden we acuut geholpen. Aanrader!

Hele goede service en top aflevering van onze nieuwe auto.

Een aanrader

Geweldig!!!

Ben al meer dan 25 jaar klant en natuurlijk weer auto gehaald bij deze geweldige mensen. Zou nergens anders heen gaan. Altijd de beste service gehad en altijd eerlijk en correct geholpen. Top zo als altijd. Bedankt weer iedereen bij Autobedrijf Valkenburg natuurlijk!!

Vakbekwaam, klantvriendelijk

Controles en reparaties worden vakkundig uitgevoerd.

Snel en goed geholpen

Na goed advies zijn er vier “all seasons “ banden op de auto gemonteerd. Geen gedoe meer met winterbanden.

Goede ervaringen

Behulpzaam en eerlijk

geweldig

Ze staan altijd voor je klaar, denken met je mee. Hele vriendelijke mensen, met een vakkundige aanpak

Denken met je mee.

Zelf als je op vakantie bent denken ze met je mee hoe je een probleem met de auto aan moet pakken. Ze nemen altijd de tijd voor je!

Goede ervaring

altijd netjes geholpen zeer tevreden

Een grandioos topbedrijf

Wederom correct en volgens afspraak geholpen. Een super team.

zeer goed en netjes geholpen

ik kom hier al jaren je wordt netjes en goed geholpen

gewoon perfect

gewoon perfect geregeld, Snelle actie en afspraak nagekomen.

Betrouwbaar bedrijf!

Goede ervaring met dit bedrijf! Altijd netjes en meedenkend! Zelf bij een APK die bijna te laat was werden controle en reparaties tussendoor gepland!

Gaat goed en snel

Ik ben zeer tevreden over garage Valkenburg. Je wordt snel en adequaat geholpen.

Top, goede service nieuwe auto.

Een nieuwe auto gekocht. Erg goede service. Binnen 2 weken een storing gekregen en netjes en kosteloos verholpen. Aanrader om hier een auto te kopen.

Uitstekend en naar tevredenheid geholpen

Ondanks de vakantieperiode middels een gratis leenauto adequaat geholpen. De storing zo snel mogelijk verholpen zodat de eigen auto weer snel beschikbaar was. Keurige afhandeling op deze wijze.

Snel en goed geholpen

Service is altijd goed personeel vriendelijk

Goede service, prima autobedrijf

Ik ben al jaren klant bij Valkenburg. Ze hebben al die jaren prima auto's en service geleverd!

Goede service! Doen wat ze beloven

Betrouwbaar en deskundig.

Betrouwbaar en deskundig bedrijf! Ze zijn open en transparant in contact en denken graag met je mee.

Behulpzaam en duidelijk in de communicatie

Van te voren wordt er netjes overlegd over wat ze wel en niet vervangen. Tot nu toe altijd tevreden.

Goede en deskundige service

Ik ben erg tevreden, er wordt ook goed advies gegeven.

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om