Snelle en correcte hulp!

Prettige en snelle service.

Auto weer perfect voor elkaar na de APK

Rijdt er als een zonnetje

perfect geholpen

kleine beurt en APK prima uitgevoerd en erg klantvriendelijk (de garage belt wanneer de auto klaar is, meldt de bijzondere reparatie en houdt zelf bij of een grote dan wel kleine beurt nodig is)

Zeer nette service , een adequaat reageren

We hebben een nieuwe auto gekocht bij Jasper. Netjes geholpen en blij met de aankoop. Vervolgens ontstonden een paar kleine dingen / storingen. Alles netjes verholpen en snel op gereageerd . l met al . Top service , wij zijn zeer tevreden!!

Al verschillende auto's gekocht en nooit geen problemen , als er wat is wordt het snel en vakkundig opgelost.

Zoals we gewent zijn, behulpzaam, eerlijk en betrouwbaar!

Verder niets aan toe te voegen.

Wij zijn al heel veel jaren klant ,en wij worden altijd zeer goed geholpen

Goede service en kwaliteit

Geheel tevreden

Fijne garage, klantvriendelijk en hele goede service.

Fijn geholpen met aankoop van een Ford C max, komen afspraken na en verlenen hele goede service. Ook de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.

Zeer correct en snel geholpen

problemen met airco, snel aangepakt en opgelost, met koffie en een praatje!

Prima garage, al zoveel jaren....

Al bijna 35 jaar ervaring met dit bedrijf, en altijd goed en deskundig geholpen.....

Zoals altijd goed

Alles is goed geregeld, zowel de communicatie als leenauto.

Deskundig en betrouwbaar

Vakmensen

Vakmensen!

Op en top bandenwissel

De bandenwissel was weer snel en top geregeld.

Heel goed behandeld

We waren in quarantaine en mochten toch de auto door een ander laten brengen zodat hij op tijd de APK keuring kon ondergaan

Alles snel geregeld en oplossingsgericht.

Snelle service, aardige mensen, en super betrouwbaar.

dik tevreden!

wat moet ik er meer van zeggen dat ik dik tevreden ben en het anderen aanbeveel.

een zegening

Bezocht dit autobedrijf voor de eerste keer voor een APK keuring. Als een automonteur zelf, ik c dat deze plaats is echt professioneel & het personeel deskundig & eerlijk. Alles wat iemand zoekt in een goede autozaak, dat is zo moeilijk te vinden deze dagen.

Je wordt gelijk geholpen

Ze nemen de tijd voor je

Vriendelijk Geduldig Leggen alles goed uit. Ze nemen tijd voor je.

Lampje vervangen

Hele fijne garage ze nemen de tijd voor je en staan altijd voor je klaar als je onverwacht iets heb met je auto

Een zeer betrouwbaar autobedrijf

doen wat ze beloven

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om