klantvriendelijk, deskundig, redelijke prijs

zie boven

Perfecte service

Reparaties worden altijd snel en vakkundig uitgevoerd. Er worden ook geen onnodige reparaties uitgevoerd. Betrouwbaar bedrijf.

Perfect. Snel, nauwkeurig. Zoals altijd!

Probleem met mijn accu. Dezelfde dag nog geholpen.

Snel, goed en accuraat

Contacten zijn goed en problemen worden snel, goed en accuraat opgelost. Tegelijk worden ook adviezen gegeven richting de toekomst wat je als eigenaar aan kosten zou kunnen verwachten m.b.t. onderdelen die nu nog goed zijn, maar binnen bepaalde tijd vervangen moeten worden.

Heel erg klantvriendelijk en betrouwbaar.

Wij worden altijd goed en snel geholpen. Fijn bedrijf om onze auto’s in onderhoud te hebben.

Denken mee!

Mijn auto had een apk-keuring nodig, de afspraak was makkelijk via de website in te plannen. Na de apk-keuring bleek er een onderdeel vervangen te moeten worden. Ik kreeg voor die dag een heel fijne leenauto mee. Echt top! Er werd fijn meegedacht door Jasper, service gericht en erg klantvriendelijk :)

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Al heel wat jaren een tevreden klant.

prima garage.

goede aandacht en hulp

Zou hier met m’n ogen dicht nog een auto kopen

Zou hier een auto durven kopen zonder een proefrit te maken. Als ze zeggen dat het een goede auto is kan je daar 100% op vertrouwen.

Erg klantvriendelijk

Goede ervaring. Ze hebben erg hun best gedaan voor een goede auto. Alles was goed geregeld.

tevreden

zoals gewoonlijk ben ik tevreden.

prima contact en service

Zoals ik al jaren gewend ben, word ik altijd prima geholpen.

Zo fijn, een autobedrijf waar je van op aan kunt.

Goede en snelle service

Ze doen wat ze beloven. En werkt goed

Altijd uitstekend

Goede service, betrouwbaar, flexibel, weten waar ze over praten. Kort om echt een aanrader

vriendelijk, betrouwbaar, kundig

vriendelijk, betrouwbaar, kundig

Zoals altijd.

Zeer goede service

Wat jullie uitvoeren is perfect; altijd klaar voor een praatje en een luisterend

Hij heeft lekkere koffie en u koffie staat altijd klaar als ik kom

Goed geholpen

Goed geholpen

Fijne hulp.staan graag voor je klaar

Fijn bedrijf

Vakkundige jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Correct en met kennis van zaken geholpen.

Goede meedenkers

Al jaren klant bij dit bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar en denken goed met de klanten mee! Nu voor de 3e keer geholpen met het zoeken naar een passende auto. En weer een auto gevonden die naar volle tevredenheid is.

Snel duidelijk vriendelijk

Prima auto bedrijf

Komt allemaal goed

Planckstraat 2

3902 HS Veenendaal

318522 964

Over Autobedrijf Valkenburg B.V.

Autobedrijf Valkenburg B.V. bestaat sinds september 1991 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgroot autobedrijf, dat sinds 1998 aan de Planckstraat in Veenendaal gevestigd is. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van nieuwe auto's en occasions, onderhoud en reparatie, de APK, aircoservice, het professioneel invullen van uw occasion zoekopdracht, storing diagnose en alle andere vragen omtrent uw auto. Het team van Autobedrijf Valkenburg bestaat uit enthousiaste en vakkundige personen die allen veelzijdig inzetbaar zijn. Dit levert de nodige flexibiliteit op om elke voorkomende situatie binnen het bedrijf aan te kunnen. Ook zijn wij er voor om